vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
نرم افزارهای رسیورهای HD 9696 PVR XviD@HD 9797XS PVR XviD به ترتیت انتشار در این تایپیک
وقتی فایل دانلود شده رو باز میکنی مشکل دارهنرم افزار خدمت دوستان
وقتی فایل دانلود شده رو باز میکنی مشکل داره
سلام آقا وحید .هر پچی رو میخوام به دستگاه انتقال بدم ارور 513 میده نام دستگاه hd 9696 pvr xvidمانیکه دستگاه روشن میشه روی دستگاه به ترتیب این گزینه ها میاد لودر 104 وی s/w 11.253 f و در نهایت نام کانال .البته روی پنل دستگاه چون دستگاه تصویر رو به تلوزیون انتقال نمیده و من هم نمیدونم مشکل از کجاسفایل تست شد مشکلی ندارد
این ریسیور برنامه مخصوص به خودش برای انتقال پچ داره ؟ اگه میشه لودر مخصوصش را بذاریید . یک دنیا تشکر
با درود
دوستان عزیزم نرم افزار کارخانه ای ایکلاس 9797pvr xn. HDMI را میخواستم لطفا کمک میکنید .ممنونم از لطف استاتید .
سلام کمک. نام دستگاه hd 9696 pvr xvidمانیکه دستگاه روشن میشه روی دستگاه به ترتیب این گزینه ها میاد لودر 106 وی s/w 11.33.0f و در نهایت نام کانال .البته روی پنل دستگاه -- دستگاه تصویر رو به تلوزیون انتقال میده اما هنگ کرده روی یک کانال اچ دی و من هم نمیدونم مشکل از کجاس-لطفا کمکم کنید--مرسی
با سلام خدمت دوستان
رسیور Iclass 9595 X PVR دارم که وقتی روشن میشه رو صفحه تلوزیون پیغام میده :
This receiver S/W has not been updated for more than 4 month. please receive the recent SW from the shop to update
هرچی گشتم نتونستم آپدیتی براش پیدا کنم
دوستان کسی میتونه کمک کنه این پیغامو یجوری از بین ببرم؟
ممنون
درودسلام به تمامی دوستان
برای نرم افزار ریسیور 9797 فول اچدی 12110f بالاتر هم هست و یا آخرین نرم افزار ریسیور است زیرا این نرم افزار کانال های فوتبال تاجیکستان باز نمی کند و حتی کد بیس هم نمی خورد
روی کانال که می روم علامت بیس نمیاد که 0000 بزنم تا کد را وارد کنم
آیا با سافتکم مشکل حل خواهد شد و می توانیم کد اضافه کنیم
ویا نرم افزار بالاتر هست که کد بیس فعال باشد
سلام آقای فرهادی عزیز متاسفانه باز نکرددرود
باید سافتکم بزنید نرمافزاری که بشود کد بیس دستی بزنید ندارد تا اونجایی که اطلاع دارم.این سافتکم قدیمی را استفاده کنید ببینید جواب میدهد کد این دوکانال را اضافه کردم اگر جواب نداد بگویید تا یکی درست کنم با تست خدمتتان ارسال کنم
سلام آقای فرهادی عزیز متاسفانه باز نکرد
اگرسافتکم دیگری دارید لطف کنید آپلود کنید
باتشکر