نرم افزارهای رسیور star x

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
درود

اولین نرم افزار برای مدلهای 2121 hdmi و 2121 معمولی . این نرم افزار ها داری 3 کلاس مختلف a - b - c هستند.

1.jpg

2.jpg

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود دوستان
نرم افزار برای مدل 2121 که روز آخر سال 2011 ارایه شده است وامکانات اعلام شده:

V1.03 1.update new key
2.patch enable
3.ca card enable
==============================
Patch:
To active or disactive Patch, Please enter mainmenu interface first, than select MUTE key and input 999.

TWIN PROTOCAL
To active or disactive TWIN PROTOCAL, Please select INFO+9.

پیوست‌ها

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام
استار ایکس 2121 فول اچ دی ساخت کجاست چون بهش نمیخوره اصلی باشه-چینیه یا کره؟

دوست عزیز.نمیدونم چطور بعد از گذر سالها از عمر رسیورهای کره ای در ایران هنوز شما انتظار رسیور کره ای دارید.اونم تو این مارکهای الکی و ارزون که 100% ساخت چین هستن.شما به دریم باکس 1.5 میلیونی نگاه کنید که جزو بهترین رسیورهای دنیا هست و ساخت تایوانه.اونوقت شما شک دارید استار ایکس کره ای باشه.خاطرتون جمع جنس کره ای تو ایران مرده.مگر استثنایی در کار باشه اونم این قیمتها نمیفروشن.

باعرض سلام اگر در مورد این رسیور2525 فول اچ دی اطلاعاتی در مورد این رسیور است هست توضیح دهیدمتشکرمیشوم یعنی این رسیور را معرفی کنید با تشکر وسپاس

به نظرم اصلا این سری رسیور رو خریداری نکنید. اولا منوش کاملا کپی برداری از استارست و ایکلاس هست و خیلی تفاوت جزیی در اون هست و عمل کرد دکمه هاش هم خیلی شبیه این دو مدل هست و از این بابت نشون میده که برنامه نویسای خوب و قدرتمندی نداره و دوم و مهمتر از این اینکه من چند روز پیش مدل 98 به دستم رسید و یه تست گیرندگی ازش گرفتم و واقعا تیونر ضعیفی داره حتی کمتر از آیکلاس که رسیور ضعیفی هست.در ضمن با توجه به ضعیف بودن تیونر سیگنال مترش هم از حساسیت کمی برخورداره و نمیشه دیش رو باهاش به خوبی فیتاب کرد و این هم ضعف مهمی برای دارندگان دیش گردون هست.

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
star x 2525

با سلام منم یک رسیور 2525 دارم پچ جدید را ریختم ولی در مسیر سایروس کانالها ی 12111 را باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید متشکرم ...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام منم یک رسیور 2525 دارم پچ جدید را ریختم ولی در مسیر سایروس کانالها ی 12111 را باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید متشکرم ...
با سلام.
اولا شما ببینید این کانالها رو سیگنال دارید یا نه؟؟؟فرکانس این کانالها ضعیف هست و بسیار حساس.
دوما بروی یکی از کانالها رفته و دکمه i و بعد 0 رو بزنید در پنجره باز شده ببینید کدی درج شده یا نه؟؟؟چنانچه نبود یه سری هم به منو و سپس تنظیمات و سپس مانوال کی بزنید و چک کنید ببینید در این صفحه که مربوط به جعبه کدهای رسیورتون هست گزینه cryptowork وجود داره یا نه؟؟؟
سوم رسیورتون رو ریست فکتوری کنید و کانالها رو مجدد جستجو کنید احتمالا مشکلتون برطرف میشه.کلا نبایستی کانالها بسته باشه.امتحان کنید خبرش رو بدید.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام.
اولا شما ببینید این کانالها رو سیگنال دارید یا نه؟؟؟فرکانس این کانالها ضعیف هست و بسیار حساس.
دوما بروی یکی از کانالها رفته و دکمه i و بعد 0 رو بزنید در پنجره باز شده ببینید کدی درج شده یا نه؟؟؟چنانچه نبود یه سری هم به منو و سپس تنظیمات و سپس مانوال کی بزنید و چک کنید ببینید در این صفحه که مربوط به جعبه کدهای رسیورتون هست گزینه cryptowork وجود داره یا نه؟؟؟
سوم رسیورتون رو ریست فکتوری کنید و کانالها رو مجدد جستجو کنید احتمالا مشکلتون برطرف میشه.کلا نبایستی کانالها بسته باشه.امتحان کنید خبرش رو بدید.

یه نکته خیلی مهم اگه این کارها رو کردی و جواب نگرفتی.ممکنه پچ رسیور غیر فعال باشه .پس به منو و سپس قسمت کارت برو و کلید mute یا همون قطع صدا رو بزن و بلافاصله 999 رو بزن پچت فعال میشه و کانال رو میتونی ببینی.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190

پیوست‌ها

Parsa_Dante

کاربر
2013-06-04
2
4
سلام ... دوستان من برنامه کانال چیده شد و آماده برای رسیور Star-X 2929 Laser میخواستم ...

واسه یکی 2 تا ریور گذاشته بودید اگه میشه ماله این رو هم بزارید

Parsa_Dante

کاربر
2013-06-04
2
4
دوست عزیز میتونی برا رسیور Star-X 2929 Laser هم پیدا کنی ؟

این نصاب ما داره به من نمیده ... زرتی فلش رو میده تو همه کانال ها مرتب شده میاد و پولشو میگیره میره :|

اگه برا پیدا کنی ممنونت میشم ;)

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام من نرم افزار رسیور مینی وان استار ایکس که مدل ان mini-1نوشته شده است ونسخه نرم افزار ان81.01است نرم افزار جدید باشد چون نسخه نرم افاز ان کارخانه ای است میخواهم شبکه ورزش را باز کنم در ضمن این رسیور fullhdاست با تشکر وسپاس

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
عکس دستگاه رو اگه میتونی بزار شاید بتونم کمکت کنم. آخه فکر نکنم استار ایکس همچین مدلی داشته باشه

بالا