نرم افزار اصلی و رسمی رسیور آیکلاس و هایویژن بتاریخ 2010/11/22

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

behrouzboy

کاربر
2009-10-02
3
6
54
سلام دوستان ریسیت فکتوری رو قبل از انتقال پچ انجام بدهیم یا بعدازان تشکر

aata1

کاربر
2010-11-25
1
2
بازگشت به تنظيمات كارخانه اي قبل يابعد از آپگريد؟

دوست من از نرم افزار 11291fبه بعد به علت اينكه ليست ماهواره ها و فركانسهاي داخلي دستگاه تغيير كرده است . خود شركت اعلام كرده كه شما بايد بعد از آپگريد آنرا ريست فكتوري(بازگشت به تنظيمات كارخانه اي ) بكنيد. دربسياري از ورژن هاي بعدي به محض اينكه نرم افزار احساس نمايد اختلاف ورژن بالاست خودش بصورت يك لوگو در آخر آپگريد يا بعد از ريستارت شدن دستگاه هشدار مي دهد كه بايد ok را يا همان دكمه وسط كنترل را بزنيد.
پس بازگشت به تنظيمات كارخانه اي فقط بعد از آپگريد معنا پيدا مي كند كه تغييرات جديد نرم افزار را شما اعمال نماييد!
در مواردي كه اشتباهات كاربري باعث اختلال در كاركرد رسيور مي شود . نيز شما اين كار را بدون آپگريد انجام دهيد. مثل پاك شدن يك ماهواره يا فركانس اصلي يا تغييرات در مشخصات ماهواره(نوع ال ان بي و فركانس ال ان بي و...)

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
با سلام
دستگاه بنده 9797xn pvr هستش.وقتی میخوام عکس باهاش از صفحه بگیرم ریستارت میشه.کسی این مشگل رو نداره؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من هم با رسیور 9696x pvr از وقتی پچ 11295 را ریختم این مشکل را ندارم و رسیور بعد از این کار ریست نمیشود.
بقیه دوستان اگر میشه امتحان کنند و نتیجه را اعلام نمایند.
با تشکر ار همه!

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست عزیز من هم با رسیور 9696x pvr از وقتی پچ 11295 را ریختم این مشکل را ندارم و رسیور بعد از این کار ریست نمیشود.
بقیه دوستان اگر میشه امتحان کنند و نتیجه را اعلام نمایند.
با تشکر ار همه!

درود
وقتی یک بار از نرم افزارهای جدید(11291به بعد)) استفاده
کنید وریست فکتوری کنید در نرم افزارهای بعدی دیگه احتیاج
به ریست فکتوری نیست و رسیور ریست نمیشود اما اگر کسی برای اولین بار از نرم افزارهای
جدید استفاده کنه بعد از انتقال به صورت اتومات ریست فکتوری میشه!!!!!!

این تایپیک بسته شد دوستان اگر سوالی دارند
در تایپیک پرسش و پاسخ مطرح کنند
:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا