نرم افزار بازسازی و ترمیم اکثر فلش مموری و usb خراب...

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
من یبار فلشم کار نمیکرد از یه نرمافزاری که البته اینی که آقای آرش گفتن نبود ولی استفاده کردم فلشم دوباره کار کرد ولی همه چیزهایی که توش بود پاک شد ولی بالاخره ارزششو. داشت یادم نمییاد چجوری کار میکرد ولی آسون بود

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
سلام
من دوتا فلش دارم که فرمت نمیشه وحجم فلش هم صفر نمایش داده میشود به نظر شما فلش سوخته یا با نرم افزار درست میشه ممنون میشم اگه پاسخ بدید
حجم هردو فلش 8g

kavepp

Banned
2010-08-04
23
106
44
پس از آنزیپ کردن فایل دانلود شده درون فلش یا usb کپی و اجرا کنید و تا پایان کار برنامه صبر کنید
البته چند برنامه دیگر هم هست که در سایت قرار میدم
ممنون

دوست عزیز من یه فلش مموری دارم که هیچ چیزی نمیشه در فلش کپی یا حتی از فلش به سیستم کپی داد

فقط میتونم از رسیور ضبط و پخش کنم باید چیکار کنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز این برنامه فقط روی بعضی مدلها اجرا و کار میکند
سعی میکنم برنامه های دیگر رو آپ کنم
برنامه پست اول مشکلی ندارد
یک راه هم فرمت در محیط داس و مخصوصن لیونیکس میباشد

feri_kh

کاربر
2010-10-07
61
208
می دانید که یکی از موثرترین راه های از بین بردن بدسکتور هارد استفاده از فرمت سطح پایین یا همان low level format است. با استفاده از این برنامه می توانید یک هارد را تحت ویندوز فرمت سطح پایین کنید. این برنامه تقریبا از تمامی هاردها مانند مکستور، سی گیت، سامسونگ، هیتاچی، توشیبا، وسترن دیجیتال ، آی بی ام، فوجیتسو ، کوانتوم پشتیبانی می کند. این برنامه توانایی فرمت انواع هارد ide و sata و اسکازی و usb را دارد. با این برنامه می توانید حافظه های فلش را نیز فرمت کنید که در بعضی موارد می توانید اشکالات آنها را برطرف کنید. وقتی هاردی را با این برنامه فرمت می کنید امکان بازیابی اطلاعات آن به هیچ طریقی وجود ندارد.

پیوست‌ها

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
بچه ها من یه فلش دارم وصل که میکنم کامپیوتر نمیاد بالا میشه بگین جریان چیه

دوست خوبم مارک ( برند) را بگید .
ضمنا در پست 13 هم نرم افزاری به همین منظور قرار داده شده می تونید استفاده بکنید

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
می دانید که یکی از موثرترین راه های از بین بردن بدسکتور هارد استفاده از فرمت سطح پایین یا همان low level format است. با استفاده از این برنامه می توانید یک هارد را تحت ویندوز فرمت سطح پایین کنید. این برنامه تقریبا از تمامی هاردها مانند مکستور، سی گیت، سامسونگ، هیتاچی، توشیبا، وسترن دیجیتال ، آی بی ام، فوجیتسو ، کوانتوم پشتیبانی می کند. این برنامه توانایی فرمت انواع هارد ide و sata و اسکازی و usb را دارد. با این برنامه می توانید حافظه های فلش را نیز فرمت کنید که در بعضی موارد می توانید اشکالات آنها را برطرف کنید. وقتی هاردی را با این برنامه فرمت می کنید امکان بازیابی اطلاعات آن به هیچ طریقی وجود ندارد.

با سلام
من برنامه رو نصب کردم اما هیچ فلش و یا usb رو نمیشناسه چه سالم و چه مشکل دار رو

پیوست‌ها

• 60.8 کیلوبایت بازدیدها: 163
بالا