نرم افزار جديد آی استار IStar 30000 1G ورژن : 2.88 به تاریخ : 2012/07/14

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
یعنی اگه من این نرم افزار رو نصب کنم تو منوی expansion دو گزینه network setting و network application پاک نمیشه مثل ورزن قبلی؟!

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
یکی نیست پاسخ سوال پست قبلی رو بده؟!!!آخه عزیز من وقتی نرم افزار قرار میدین خصوصیاتش رو اعلام بکنین تا ما بیخودی نزنیم به دستگه،شاید این نرم افزار ویروسی باشه و باعث بشه به رسیور ما خسارت وارد بشه!!!!!!!!!!!

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
درود

دوست عزیز نرم افزار رسمی هست و یکی از خصوصیات این ورژن فعال شدن شرینگ اینترنتی و هوایی است

شما تست کنید و نتیجه را اعلام نمائید

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
یکی نیست پاسخ سوال پست قبلی رو بده؟!!!آخه عزیز من وقتی نرم افزار قرار میدین خصوصیاتش رو اعلام بکنین تا ما بیخودی نزنیم به دستگه،شاید این نرم افزار ویروسی باشه و باعث بشه به رسیور ما خسارت وارد بشه!!!!!!!!!!![/QUO

شما حداقل یه چیزی بگو ادم خنده اش نگیره ویروس چیه این نرم افزار رسمی شرکته چرا یه حرفی میزنید کمی فکر نمیکنید . کدام نرم افزار اومده ویروسی بوده که این دومیش باشه . شما خودت حوصل نداری امتحان کنی از بقیع توقع داری . شما یه بک اپ از لیست قبلی بگیر . و این نرم افزار رو انتقال بده راضی بودی خوب نبودی نرم افزار قبلی رو انتقال بده و لیست هم انتقال بده سرجم 10 دقیقه کار داره

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793

درود

دوست عزیز نرم افزار رسمی هست و یکی از خصوصیات این ورژن فعال شدن شرینگ اینترنتی و هوایی است

شما تست کنید و نتیجه را اعلام نمائید

یکی نیست پاسخ سوال پست قبلی رو بده؟!!!آخه عزیز من وقتی نرم افزار قرار میدین خصوصیاتش رو اعلام بکنین تا ما بیخودی نزنیم به دستگه،شاید این نرم افزار ویروسی باشه و باعث بشه به رسیور ما خسارت وارد بشه!!!!!!!!!!![/QUO

شما حداقل یه چیزی بگو ادم خنده اش نگیره ویروس چیه این نرم افزار رسمی شرکته چرا یه حرفی میزنید کمی فکر نمیکنید . کدام نرم افزار اومده ویروسی بوده که این دومیش باشه . شما خودت حوصل نداری امتحان کنی از بقیع توقع داری . شما یه بک اپ از لیست قبلی بگیر . و این نرم افزار رو انتقال بده راضی بودی خوب نبودی نرم افزار قبلی رو انتقال بده و لیست هم انتقال بده سرجم 10 دقیقه کار داره

ببخشید حالا ما این رو برای شرینگ اینترنتی بزنیم کار میکنه

چرا دروغ میگین همین الان این نرم افزار رو تست کردم فقط برای شرینگ هوایی هست رو سرور w3-2 و 3-w3 شرینگ با کیفیت خوبی برقرار هست.واین نرم افزار اصلا به کار من نمیاد چون دارم از شرینگ اینترنتی استفاده میکنم چون دو برابر شرینگ هوایی کانال تو ماهواره های مختلف باز میکنه.در ضمن با ریختن این نرم افزار تو منوی گسترش دو گزینه مربوط به شرینگ هوایی به کل پاک میشه.از شما هم تقاضا درام *** رو بگذارید کنار و از این به بعد هر نرم افزاری رو که تو سایت قرار میدین راستشو به کاربرا بگین و دقیقا بگین که برای چه کاری هست من الان چند باره دارم اینکارو میکنم.لطفا هر کاری این مدل رسیور رو داره تو این کار همکاری کنه اینطوری نشه که فقط یک نفر بیاد خاصیت نرم افزارو بگه بقیه *****.در ضمن مدیر این بخش هم مسئول هست و نمیتونه از این کار شونه خالی کنه و به *******ه!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
پس چرا برای شرینگ اینترنتی نرم افزار جدید نمیدن الان مدتی هست که شرینگ اینترنتی هم با مشکل فریز و قطعی همراه هست.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پس چرا برای شرینگ اینترنتی نرم افزار جدید نمیدن الان مدتی هست که شرینگ اینترنتی هم با مشکل فریز و قطعی همراه هست.
با درود
جهت اطلاع شما ودیگر کاربران اگر خبر ندارند شیرینگ کلیه تولیدات گلوبال که شامل برند ای استار هم هست از سرورهای یکسان استفاده میشود وبرای مدل های 99-98-20000-30000-40000 شیرینگ اینترنتی یکسان دارند وبیشتر فریز مربوط به اکانت اینترنت وپینگ تایم نامناسب یا اکانتهای شیر یا نداشتن آیپی ثابت اینترنت میشود
شیرینگ های هوایی در صورت ایجاد فریز ویا عدم پوشش نامناسب فرکانسی با تعویض فرکانس در برنامه تصحیح شده واوضاع بهتر میشود ولی اگر سرورها درست کار کنند که معمولا دایم چک میشوند بقیه مشکلات سرورهای اینترنتی وابستگی چندانی به نرم افزارها ندارند

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
خداوکیل ما ایرانیها جالب هستیم نرم افزار میاد یه نوع ایراد نمیاد یه نوع ایراد . الان شرکت 2 تا نرم افزار برای خودم فرستاده که قبل از سایتهای دیگه تو سایت فارسی ای استار قرار بدم ورژن 2.89 برای 1گیگ و 76 برای 30000 بخاطر این مباحث قرارش ندادم صبر کردم سایت انگلیسی بازاره اونم هنوز قرار نداده چون حوصله سوال جواب الکی ندارم

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با درود
جهت اطلاع شما ودیگر کاربران اگر خبر ندارند شیرینگ کلیه تولیدات گلوبال که شامل برند ای استار هم هست از سرورهای یکسان استفاده میشود وبرای مدل های 99-98-20000-30000-40000 شیرینگ اینترنتی یکسان دارند وبیشتر فریز مربوط به اکانت اینترنت وپینگ تایم نامناسب یا اکانتهای شیر یا نداشتن آیپی ثابت اینترنت میشود
شیرینگ های هوایی در صورت ایجاد فریز ویا عدم پوشش نامناسب فرکانسی با تعویض فرکانس در برنامه تصحیح شده واوضاع بهتر میشود ولی اگر سرورها درست کار کنند که معمولا دایم چک میشوند بقیه مشکلات سرورهای اینترنتی وابستگی چندانی به نرم افزارها ندارند

سلام
طبق تحقیقاتی که من انجام دادم علت فریز زیاد و قطعی در شرینگ اینترنتی G-share شرکت تولید کننده رسیورهای آی استار بالا رفتن تعداد مشترکین استفاده کننده از این سرویس هست و چون ظرفیت سرور از حد استانداردش بیشتر بشه باعث کند شدن در دریافت کد از سرور جی شیر میشه ای مورد در سیسیکم کمتر اتفاق میوفته!علتشم اینه که هزینه استفاده از سیستم جی شیر برای شرکت گلوبال بسیار پرسود تر از سرور سیسیکم هست.بخاطر همین از سرور جی شیر که هم ارزانتر و هم پرسودتر برای شرکت هست استفاده کرده که صد البته استفاده از این سرور دردسر و مشکلات خودشو داره که همون فریز افتادن در بعضی از پکیجها هست.بخاطر همین هست که تولید کننده های بزرگ رسیور جهان از جمله شرکتهای (دریم مولتی مدیا،ایکس کروزر و موتانت،وی یو و...) هیچ موقع برای فروش بیشتر رسیورهاشون از سرور ارزان قیمت جی شیر استفاده نمی کنند و این ما ایرانیها هستیم ک بخاطر مشکلات مالی همیشه دنبال جنس ارزانتر و به صرفه تر هستیم که اون هم بخاطر تورم افسار گسیخته تو این مملکت هست.یعنی مجبوریم...پس نتیجه میگیریم که سرعت اینترنت زیاد تاثیری در فریز اقتادن کانالها نداره چون حجم اطلاعات دریافتی برای باز شدن کانال از اون چیزی که فکرشو میکنیم خیلی کمتره!هر چند سرویس اینترنت من 2مگ هست و سرعت دانلود هم حدود 256 کیلو بایت هست!!!

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
خداوکیل ما ایرانیها جالب هستیم نرم افزار میاد یه نوع ایراد نمیاد یه نوع ایراد . الان شرکت 2 تا نرم افزار برای خودم فرستاده که قبل از سایتهای دیگه تو سایت فارسی ای استار قرار بدم ورژن 2.89 برای 1گیگ و 76 برای 30000 بخاطر این مباحث قرارش ندادم صبر کردم سایت انگلیسی بازاره اونم هنوز قرار نداده چون حوصله سوال جواب الکی ندارم
با عرض سلام و خسته نباشید لطف بفرمایید پچ جدید 2.89 را در سایت قرار دهید و مطمئن باشید که با وجود تعداد کمی که ممکن است در استفاده از پچ جدید مشکل داشته باشند یا معترض باشند تعداد بیشماری هم هستند که از آمدن پچ جدید استقبال می کنندو همچنان منتظر حل شدن مشکلات این مدل در پچ های جدید می باشند . از طرفی از 16/5/2012 تا کنون یعنی حدود 80 روز هست که هیچ پچ جدیدی که از هم شیرینگ اینتر نتی و هم هوایی پشتیبانی کند ارائه نشده و این خیلی جای تعجب دارد چون همانطور که می دانیم الآن مدتی است که فقط پچ برای شیرینگ هوایی ارائه می شود و در پچ های جدید از 3 سرور در یوتلست w3 می توان استفاده کرد که این موضوع وضعیت شیرینگ هوایی را خیلی بهبود بخشیده ولی متاسفانه اگر کسی خواسته باشد از شیرینگ اینترنتی هم که تاریخ مصرف خورده استفاده کند باید قید شیرینگ هوایی را تقریبا بزند و به همان پچ 2.79 متوسل شود . پس آمدن یک پچ جدید که هم از پچ هوایی و هم اینترنتی پشتیبانی کند از ضرو ریات 30000 یک گیگ می باشد که کاربران زیادی مدتهااست منتظر آمدن آن هستندو شما استاد عزیز لطف بفرمایید حتما این موضوع مهم را به پچ نویسان آی استار انتقال دهید.ودر ارائه هر پچ جدید هم لا اقل این مو ضوع کوچک مشخص شود که پچ جدید جهت شیرینگ اینترنتی و هوایی است یا فقط هوایی تا تعداد زیادی مجبور به دانلود و تست آن نباشند. با سپاس فراوان

آخرین ویرایش:

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
دوست گرامی شرکت هنوز برای این مدلی که شما می فرمایید نرم افزار جدیدی ارائه نداده و حتی تو سایت رسمی این شرکت هم درج نشده!آخرین نرم افزار همان 2.88 هست که فقط برای شرینگ هوایی کاربرد داره.من که از شرینگ اینترنتی دارم استفاده میکنم فعلا از ورزن 2.79 استفاده میکنم که مشکلی تا حالا باهاش نداشتم.چون اصلا شرینگ اینترنتی ربطی به نرم افزار نداره و بیشتر به ترافیک و میزان پینگ تام سرور ارائه دهنده G-Share بستگی داره.این هم سایت اصلی رسیورهای IStar:
http://www.istar-korea.com

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با عرض سلام و خسته نباشید لطف بفرمایید پچ جدید 2.89 را در سایت قرار دهید و مطمئن باشید که با وجود تعداد کمی که ممکن است در استفاده از پچ جدید مشکل داشته باشند یا معترض باشند تعداد بیشماری هم هستند که از آمدن پچ جدید استقبال می کنندو همچنان منتظر حل شدن مشکلات این مدل در پچ های جدید می باشند . از طرفی از 16/5/2012 تا کنون یعنی حدود 80 روز هست که هیچ پچ جدیدی که از هم شیرینگ اینتر نتی و هم هوایی پشتیبانی کند ارائه نشده و این خیلی جای تعجب دارد چون همانطور که می دانیم الآن مدتی است که فقط پچ برای شیرینگ هوایی ارائه می شود و در پچ های جدید از 3 سرور در یوتلست w3 می توان استفاده کرد که این موضوع وضعیت شیرینگ هوایی را خیلی بهبود بخشیده ولی متاسفانه اگر کسی خواسته باشد از شیرینگ اینترنتی هم که تاریخ مصرف خورده استفاده کند باید قید شیرینگ هوایی را تقریبا بزند و به همان پچ 2.79 متوسل شود . پس آمدن یک پچ جدید که هم از پچ هوایی و هم اینترنتی پشتیبانی کند از ضرو ریات 30000 یک گیگ می باشد که کاربران زیادی مدتهااست منتظر آمدن آن هستندو شما استاد عزیز لطف بفرمایید حتما این موضوع مهم را به پچ نویسان آی استار انتقال دهید.ودر ارائه هر پچ جدید هم لا اقل این مو ضوع کوچک مشخص شود که پچ جدید جهت شیرینگ اینترنتی و هوایی است یا فقط هوایی تا تعداد زیادی مجبور به دانلود و تست آن نباشند. با سپاس فراوان

با تشکر اون نرم افزار الان کمی قدیمی شده و من هم تست نکردم که مال هوایی است یا اینترنتی شاید تا چند روز اینده نرم افزار جدید بیاد اگه نیومد خصوصی برای شما اپ میکنم یه تست کن چون تو سایت فارسی ای استار هم قرار ندایم و اگر تنوستم خودم یه تست میگیرم ببینم چطوره . چندین بار هم به شرکت اعلام شده قابلیتها رو اعلام کنید متاسفانه بعضی مواقع میگن و بعضی مواقع نمیگن

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
دوست گرامی شرکت هنوز برای این مدلی که شما می فرمایید نرم افزار جدیدی ارائه نداده و حتی تو سایت رسمی این شرکت هم درج نشده!آخرین نرم افزار همان 2.88 هست که فقط برای شرینگ هوایی کاربرد داره.من که از شرینگ اینترنتی دارم استفاده میکنم فعلا از ورزن 2.79 استفاده میکنم که مشکلی تا حالا باهاش نداشتم.چون اصلا شرینگ اینترنتی ربطی به نرم افزار نداره و بیشتر به ترافیک و میزان پینگ تام سرور ارائه دهنده G-Share بستگی داره.این هم سایت اصلی رسیورهای IStar:
http://www.istar-korea.com
با سلام
این پچ درسته که با شیرینگ اینترنتی مشکل زیادی نداره ولی اگر شما خواسته باشی بنا به ضرورت یا محدودیت هایی از شیریینگ هوایی هم استفاده کنید می بینید شیرینگ هوایی این پچ 2.79 در مقایسه با پچ های جدید خیلی مشکل دارد. و من منظورم ضرورت آمدن پچ جدیدی که هم شیرینگ اینترنتی را داشته باشد و هم از قابلیتهای خوب شیرینگ هوایی پچ های جدید بر خوردار باشد. موفق باشید

بالا