نرم افزار جديد استارست x95-x97-x230 usb ورژن 1.94 به تاريخ 9-12-2010

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود

دوستان عزیز نرم افزار جدید ارائه شده ورژن 1.94 برای استارست های x95-x97-x230 usb.

نرم افزار روی رسیور تست شد. در حال جستجو برای قابلیت های جدید هستم اعلام خواهد شد...

برای رسیور X230 از نرم افزار X95 استفاده کنید.

X95.jpg

X97.jpg

X230.jpg

X250.jpg

پیوست‌ها

madonna544

کاربر
2010-08-22
12
33
49
آقا جان من توی خود سایت استارست رفتم و همچین پچی هنوز نیومده اینو شما از کجا آوردی در ضمن خود سایت استارست مشکل پیدا کرده و لیست تمام پچهای استارست رو نمیزاره این مسله مشکوکه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
نرم افزار تست و نتایج زیر بدست آمد:

- کلیدهای VIACCESS برای پکیج TNT SAT بروز رسانی شده است و بدون نیاز به سافتکم باز میباشد کلا کلید های تمام سیستم ها بروز رسانی و در نرم افزار فیکس شده است.

- مشکل سیستم SECA برای بازگشایی RAI در این ورژن طبق معمول رفع نشده است همچنین ریستارت دستگاه هنگام عقب جلو بردن فیلم ظبط شده همچنان وجود دارد.

از پکیج TNT SAT واقع در ماهواره ASTRA 19E که هک شده کانالهای زیر روی ایران بیم دارند:

11817 V 27500 3/4
NRJ 12
i-Télé
France 3 Sat
France 5

11895 V 27500 3/4
W9
TF 1
France 2
M6

11934 V 27500 3/4
TMC

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
آقا جان هیچ کدام از شبکه هایی که فرمودید رو باز نمیکنه

البته این شبکه هایی رو که فرمودید رو من در هاتبرد ندارم حالا نمیدونم منظورتون هاتبرد هست یا خیر

سلام

منظور این کانالها در ماهواره آسترا است. احتمالا به کلید 09 سوییچ کرده چون این کلید در نرم افزار تعریف نشده بود بسته شده است. سافتکم زیر آماده کردم و کلید 09 در سافتکم قرار دادم . منتقل کنید باید باز شود . :eek:k:

TIESTOSAT.jpg

پیوست‌ها

hotan

کاربر
2010-01-08
88
144
33
سایت استار ست یک لینک گذاشته برای دیدن برنامه های قدیمی دوما برنامه 93 رو وقتی ما از این سایت دانلود کردیم اگه اشتباه نکرده باشم یک ماه بعد سایت استار ست گذاشت بعدشم داداش شما چیکار داری مدیرای سایت این برنامه ها رو از کجا میارن خداییش که تا حالا کم نذاشتن برای کاربرا

madonna544

کاربر
2010-08-22
12
33
49
سایت استار ست یک لینک گذاشته برای دیدن برنامه های قدیمی دوما برنامه 93 رو وقتی ما از این سایت دانلود کردیم اگه اشتباه نکرده باشم یک ماه بعد سایت استار ست گذاشت بعدشم داداش شما چیکار داری مدیرای سایت این برنامه ها رو از کجا میارن خداییش که تا حالا کم نذاشتن برای کاربرا

اول که از مدیران تشکر میکنم برای زحماتشون
در مورد جواب شما این حرفی که شما میزنید که مدیری پچی رو زودتر از زمانی که وب سایت رسمی یک رسیور برازه خیلی خنده داره شما یا تازه کاری منظور تازه ماهواره گرفتی یا اینکه اطلاع کافی در مورد پچ و این مسائل نداری همیشه یادت باشه تمام مدیران سایتهای مختلف و یا کاربران .. هر کجا دیدی پچی رو در مورد فلان رسیور گذاشتند جتمآ یادت باشه بازم تاکید میکنم که یادت باشه همه و همه پچهای خودشون رو از سایتهای خود اون رسیور دانلود میکنند و در اختیار کاربران دیگه میزارند هیچ مدیری قدرت ساختن پچ آبگرید رو نداره که خودش زودتر پچ آبگرید و یا هر چیز دیگه ای رو بسازه و زودتر از خود کمپانی در وب سایت بزاره اینو جای دیگه ای نگی بهت میخندند .
در مورد اینکه من کاری نداشته باشم که پچ از کجا میاد و این حرفها هم باز معلوم میشه که خیلی تازه کاری خدای ناکرده من منظورم مدیر گرامی این سایت که این پچ رو گذاشته نیست کلی دارم میگم که به تجربه ات اضافه بشه شما هر وقت پچی رو که ایراد داشته باشه به رسیورت زدی و رسیورت فلش کرد اونوقت یاد میگیری که نگی چی کار داری از کجا اومده بزن بره
در مورد این پچ هم چون سایت www.satdw.com خیلی وقت هست که ********** شده و من همیشه با ********** شکن به این سایت اصلی خود استارست میرفتم وتازگی ها هم نمیدونم چرا لوگوش تغییر کرده و چند تا پچ بیشتر برای چند دستگاه استارست نزاشته و کلآ با هر ********** شکنی که واردش میشم شکلش همون شکلی هست حالا شاید به خاطر سال میلادی جدید باشه به همین خاطر من این آخرین پچ رو ندیدم و هنوزم ندیدم به همین خاطر هم گفتم که شما از کجا آوردی بگو تا ما هم بدونیم .

موفق باشید

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
اول که از مدیران تشکر میکنم برای زحماتشون
در مورد جواب شما این حرفی که شما میزنید که مدیری پچی رو زودتر از زمانی که وب سایت رسمی یک رسیور برازه خیلی خنده داره شما یا تازه کاری منظور تازه ماهواره گرفتی یا اینکه اطلاع کافی در مورد پچ و این مسائل نداری همیشه یادت باشه تمام مدیران سایتهای مختلف و یا کاربران .. هر کجا دیدی پچی رو در مورد فلان رسیور گذاشتند جتمآ یادت باشه بازم تاکید میکنم که یادت باشه همه و همه پچهای خودشون رو از سایتهای خود اون رسیور دانلود میکنند و در اختیار کاربران دیگه میزارند هیچ مدیری قدرت ساختن پچ آبگرید رو نداره که خودش زودتر پچ آبگرید و یا هر چیز دیگه ای رو بسازه و زودتر از خود کمپانی در وب سایت بزاره اینو جای دیگه ای نگی بهت میخندند .
در مورد اینکه من کاری نداشته باشم که پچ از کجا میاد و این حرفها هم باز معلوم میشه که خیلی تازه کاری خدای ناکرده من منظورم مدیر گرامی این سایت که این پچ رو گذاشته نیست کلی دارم میگم که به تجربه ات اضافه بشه شما هر وقت پچی رو که ایراد داشته باشه به رسیورت زدی و رسیورت فلش کرد اونوقت یاد میگیری که نگی چی کار داری از کجا اومده بزن بره
در مورد این پچ هم چون سایت www.satdw.com خیلی وقت هست که ********** شده و من همیشه با ********** شکن به این سایت اصلی خود استارست میرفتم وتازگی ها هم نمیدونم چرا لوگوش تغییر کرده و چند تا پچ بیشتر برای چند دستگاه استارست نزاشته و کلآ با هر ********** شکنی که واردش میشم شکلش همون شکلی هست حالا شاید به خاطر سال میلادی جدید باشه به همین خاطر من این آخرین پچ رو ندیدم و هنوزم ندیدم به همین خاطر هم گفتم که شما از کجا آوردی بگو تا ما هم بدونیم .

موفق باشید
با سلام
دوست عزیز اکثر نرم افزارهایی که واسه رسیورهای استارست گذاشته میشه تو سایت معمولا از سایتی که نام بردید میذارن،منتها چون اون سایت ********** هستش مدیران محترم فایل رو دانلود میکند و برای ما توی سایت آپلودش میکنن
به جز بعضی نرم افزارها واسه بعضی رسیورها مثل 1400 که تو پست مربوطه مینویسن این نرم افزار مال فلان رسیور و به این رسیور میخوره
ضمنا دوست من مدیران این سایت اون قدر با تجربه هستن که برنامه اشتباهی نذارن

hotan

کاربر
2010-01-08
88
144
33
اولا در سایت استار ست اگر دیده باشی تاریخ قرار دادن برنامه را می نویسد که نوشته 2010/11/18واگر به ارشیو برنامه ها در این سایت نگاه کنی برنامه 93 را به تاریخ 2010/10/18 گذاشته اند
یعنی یک ماه زود تر

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درسته برنامه 1.93 اول 2010/10/18 اومد بعد ویرایش شد و تاریخش 1 ماه عوض شد چون قابلیت خاصی اضافه نشده بود ورژن نرم افزار همون 93 موند
در ضمن دوست من حالا دوستان نرم افزار جدید رو قرار دادن کسانی که دوست دارن دانلود کنن و کسانی هم که دوست ندارن دانلودش نکنن
به نظر من این 6 یا 7 تا کانالی که باز میکه ارزش اینقدر بحث رو نداره

madonna544

کاربر
2010-08-22
12
33
49
با درود ذوست عزیز و دوستان عزیز اصلآ قرار نیست ما اینجا با هم سر پچ دعوا کنیم منتها بنده اگر حرفی رو میزنم فقط روی تجربه هست و اینکه به دانش همه ما اضافه بشه . منتها شما که می فرمایید از سایت خود استارست میشه دانلود کرد خدای ناکرده منظورم این نیست که مدیران گرامی بیان پچ تقلبی بدن که این باعث میشه سایت خودشون بره زیر سوال بلکه من حرفم اینه که بنده با انواع ف. ی. ل. ت. ر ش. ک.ن. وارد این سایت میشم اصلآ بجز چند پچ که مال خیلی وقت پیچ هست و چند رسیور استارست شما پچ دیگه ای نمیبینید من کلآ حرفم اینه مدیران گرامی راهنمایی کنید که این پچ رو چطوری از این سایت گرفتن که دسترسی به تمام سایت امکان نداره یعنی داره ولی شما هیچ عکسی از پچها نمیبینید
موفق باشید.
این ********** شکن که باهاش بتونید وارد سایت بشید حالا خودتون با همین ********** شکن برید ببینید میتونید پچی رو که اینجا به این تاریخ دیدید پیدا کنید من حرفم رو پس میگیرم

********************************* , ویرایش شد...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود ذوست عزیز و دوستان عزیز اصلآ قرار نیست ما اینجا با هم سر پچ دعوا کنیم منتها بنده اگر حرفی رو میزنم فقط روی تجربه هست و اینکه به دانش همه ما اضافه بشه . منتها شما که می فرمایید از سایت خود استارست میشه دانلود کرد خدای ناکرده منظورم این نیست که مدیران گرامی بیان پچ تقلبی بدن که این باعث میشه سایت خودشون بره زیر سوال بلکه من حرفم اینه که بنده با انواع ف. ی. ل. ت. ر ش. ک.ن. وارد این سایت میشم اصلآ بجز چند پچ که مال خیلی وقت پیچ هست و چند رسیور استارست شما پچ دیگه ای نمیبینید من کلآ حرفم اینه مدیران گرامی راهنمایی کنید که این پچ رو چطوری از این سایت گرفتن که دسترسی به تمام سایت امکان نداره یعنی داره ولی شما هیچ عکسی از پچها نمیبینید
موفق باشید.
این ********** شکن که باهاش بتونید وارد سایت بشید حالا خودتون با همین ********** شکن برید ببینید میتونید پچی رو که اینجا به این تاریخ دیدید پیدا کنید من حرفم رو پس میگیرم

دوست عزیز قرار دادن لینک ف یل تر شکن خلاف قوانین سایت هست !!!

در ضمن دوست عزیز من نمیدونم این همه بحث که میکنید به خاطر چی هست نرم افزار که قرار دادم و تست هم کردم خب استفاده کنید عزیز. دیگر بحث سر چی هست؟ من این نرم افزار اول به رسیور خودم زدم بعد در سایت گذاشتم و هیچگونه مشکلی ندارد.این نرم افزارها از یک منبع دیگر دریافت میکنم و به سایت satdw اصلا کاری ندارم که نرم افزار قرار بدهد یا ندهد حتی به این سایت سر هم نمیزنم تا اینکه دیروز شما گفتید.مشکل شما این هست که بجز satdw چیزی قبول ندارید ! دفعه قبل نمیدونم اطلاع دارید یا خیر ولی ورژن 1.93 که در این سایت قرار دادم یک ماه بعد در سایت satdw قرار گرفت. همین نرم افزار 1.94 که دیروز قرار دادم هم اکنون در سایت satdw قرار گرفته است میتونید به لینک زیر رفته و مشاهده کنید . برای مدل X97USB :

http://www.satdw.com/viewdownloads.asp?name=SR-X97USB&main=New-01

برای مدل X95USB چیزی با این اسم فعلا قرار داده نشده .

در ضمن در صفحه قبل زده بودید تنها خود سایت رسمی میتونه نرم افزار ارائه کند؟ خیر اینطور نیست با داشتن سورس نرم افزار هر کسی میتواند نرم افزار را ویرایش کند. و نرم افزار این سری رسیورها از جاهای دیگر هم منتشر و ویرایش میشود. sat dw به عنوان سایت ساپورت فقط زحمت میکشد و در سایتش قرار میدهد. همانگونه که نماینده شرکت istar بعضی مواقع قبلا حتی زودتر از سایت رسمی نرم افزار در فرومهای ایرانی قرار میداد. موفق باشید...

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوستان عزیز
من یک دستگاه x98usb دارم که برای داشتن نرم افزار ها و برنامه هایش و مطرح نمودن مشکلاتش در بخش استارست هرچه جستجو می کنم برای این مدل رسیور تاپیکی پیدا نمی کنم با توجه به اینکه این مدل تازه به بازار امده از دوستان می خواهم جایگاهی برای آن قرار دهند و برایش نرم افزار ارائه دهند واقعا نمی دانم این درخواست را کجا قرار دهم مجبور شدم در این تاپیک مطرح کنم در ضمن اگر اشکالی ندارد همین جا سوالی از دوستان درباره کیفیت این مدل رسیور مطرح کنم و ا ن هم اینکه بعضی مواقع خود بخود افت صدا دارد و صدایش کامل قطع می شود و یا تصویرش کامل قطع می شود و افت سیگنال پیدا می کنداگر امکان دارد نرم افزار کارخانه ای را در این بخش قرار دهید و یا سوال و درخواست مرا در جای خود مطرح نمایید . با تشکر

بالا