لطفا پچ 22/10 که دارید وکار میکند در سایت قرار دهید :busted_red:كاربران گرامي دارك با ورزن 22-10 مسير w6 باز است
لطفا پچ 22/10 که دارید وکار میکند در سایت قرار دهید :busted_red:كاربران گرامي دارك با ورزن 22-10 مسير w6 باز است
سلام از آنجا که دو ماهواره NSS6 و W6 چند روزه بازی در آوردن با توجه به اینکه چند روز پيش نرم افزاری منتشر شد که ماهواره Intelsat 10-02 را هم شامل می شد تصمیم گرفتم ماهواره Intelsat 10-02 را دریافت کنم تا اگر وضعیت شرینگ این ماهواره بهتر بود از آن استفاده کنم که از کرده خود پشیمان نشدم این ماهواره به راحتی با قیجی و دیش مجزا در همه جای ایران قابل دریافت هست و شرینگ آن دقیقا مثل 6NSS هست و پکیج اسکای ایتالیا هم با فریز کم روی این ماهواره باز میشه دوستانی که از قطعی ها اخیر خسته شدن پیشنهاد میکنم این ماهواره را دریافت کنيد.
طریق نصب:
ای کاش نرم افزارشم آپ میکردین. به هر حال مرسی؛ جالب بود ؛ نمیدونستم !
سلام . کسی نمی دونه نرم افزار جدید برای جهت W6 کی میاد؟
والا خسته شدیم از بس که به سایت سر زدیم و همه میگن میشه از جهت w3,Intelsat 10-02 استفاده کرد اما چه سود که من فقط جهت W6 رو دارم.
در ضمن جالبه که تو قسمت لیست ماهواره های رسیور من نشانی از ماهواریه Intelsat 10-02 نیست؟!!! باور بفرماپید که Intelsatهای مختلف تو لیست هست اما Intelsat 10-02تو لیست ماهوارهام نیست! نظر صاحب نظرها رو میخوام بدونم .رسیور من استرانگ4652 و از دانگل گلد استفاده میکنم