نرم افزار جديد دانگل ميكرو باكس 2 ورژن 2.23 به تاريخ 18/01/2012

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
دوستان این نرم افزار همون ورژن 2.22 هست که در ابتدای این تایپیک توسط جناب zirak قرار داده شده است.جناب علی آقا فقط به خودشون زحمت دادن و رو گرافیک نرم افزار کمی کار کردن و تبلیغات برای خودشون و سایت تو منوی این دانگل قرار دادن ولی از نظر کارایی همان نرم افزار ورژن 2.22 هست که zirak در ابتدای این تایپیک قرار دادن هست!

دوست عزیز هدف از این کار این بود که مجدد کاربران نرم افزارهای دستکاری شده در بخش قرار ندهند معمولا همیشه بعد از ارائه ورژن های رسمی نرم افزارها دستکاری شده توسط برخی فروم های عربی معرفی می شود و طبق معمول مجدد تاپیک باز می شود برای معرفی ورژن جدید گفتیم این بار این کار زودتر انجام دهیم تا دوستان زحمت نکشند

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام.از من اصلا سیگنال نمیده.هیچکدوم از خطوط سیگنال نمیاد چی برسه به اینکه سبز هم بشن.دیش هم سالم و با رسیور چک شده و تصویر تمام کانالها موجود هست.باید چیکار کنم؟؟؟؟همین امشب امتحان کردم.ممنون

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
دوستان گرامی میکروباکس من با این نرم افزار روی جهت اینتلست هیچ کانالی را باز نمیکند. لطفا را هنمایی نمایید
درود..دوست عزیز در حال حاظر این نرم افزار فقط رویw3 شرینگ دارد اونم فقط الجزیر اسپورت ها در هاتبرد 11296

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
سلام
چند سوال

1-وقتی جهت رw3 رو تنظیم میکنم رسیور سیگنال دهیش بطوری هست که70%بهترین نوع سیگنال دهی است ولی روی دانگل سیگنالی دریافت نمیشود؟؟؟!!!!!!
2-وقتی دانگل رو به برق میزنیم وتصویربالا میاد خودتون میدانید که بازدن دکمه info تصویر سیگنال دهی دانگل ثابت میشود ولی چرا هیچ دیتایی دریافت نمیشود؟؟؟
3-من با لودر میکرو2برنامه رو انتقال دادم،آیا شما با لودری دیگه انتقال دادید؟وآیا شما روی دانگل با زدن دکمه info سیگنال دریافت میکنید؟
ببخشید اگر سوال ها زیاد شدن،حالا هرکدام از دوستان که راه حلی به نظرش میرسه عنوان کنه
مرسی

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
کسی نیست جواب پست24 رو بده.خیلی ممنونم
دوست عزیز ببین شما فرکانس 12526ver2900 رو باید دریافت کنید تا دیتا برقرار بشه،اگر سیگنالی دریافت نکردی با دیش مختلف امتحان کن تا سیگنال دریافت کنی من با سه تا دیش امتحان کردم تا بالاخره سیگنال داد البته بشدت ضعیفه!!!!!!!!!!!!
موفق باشی

sawq

Banned
2011-11-21
6
32
سلام
چند سوال

1-وقتی جهت رw3 رو تنظیم میکنم رسیور سیگنال دهیش بطوری هست که70%بهترین نوع سیگنال دهی است ولی روی دانگل سیگنالی دریافت نمیشود؟؟؟!!!!!!
2-وقتی دانگل رو به برق میزنیم وتصویربالا میاد خودتون میدانید که بازدن دکمه info تصویر سیگنال دهی دانگل ثابت میشود ولی چرا هیچ دیتایی دریافت نمیشود؟؟؟
3-من با لودر میکرو2برنامه رو انتقال دادم،آیا شما با لودری دیگه انتقال دادید؟وآیا شما روی دانگل با زدن دکمه info سیگنال دریافت میکنید؟
ببخشید اگر سوال ها زیاد شدن،حالا هرکدام از دوستان که راه حلی به نظرش میرسه عنوان کنه
مرسی
سلام دوست عزیز.
نیازی نیست که سیگنال رو بالا دریافت کنی من فرکانسی رو که دوستان دارن اعلام می کنن رو دریافت نمی کنم ولی شرینگ برای من وصله. دوست عزیز نرم افزار با لودر اجرایی رو برات گذاشتم با این لودر انتقال بده جواب میگیری.
من فرکانس 10720 رو 60% دریافت کردم ولی دیتا وصله.
طریقه کار با لودر: از حالت زیپ خارجش کن بعد لودر رو اجرا کن سپس گزینه open رو کلیک کن تا link فعال شه سپس apply file رو بزن و نرم افزار جدیدی که همراه لودر رو گذاشتم رو انتخاب کن و روی گزینه link کلیک کن و بعد برق رو به میکروباکس وصل کن.
حتما در قسمت flash setting که آخرین گزینه لودر هست مدل رو روی قسمت AT26DF321 بزار. الان شرینگ وصله و نیاز به سیگنال بالا ندارد. موفق باشید.

پیوست‌ها

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
مگه برنامه های میکرو 2 با میکرو 3 یکی نیست پس چرا من نمیتونم این برنامه رو انتقال بدم؟؟؟؟ نیاز فوری به برنامه دارم آبروم در خطره

masih.1356

کاربر
2009-07-18
95
205
35
روی میکرو 1 سریال 09 چطوری میشه ریختش من که با لودر میکرو 2 ریختم پیغام no information.داد لطف کنین منو راهنمایی کنین و اگر لودر مخصوصی میخواد لینکشو قرار بدید ..ممنون

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مگه برنامه های میکرو 2 با میکرو 3 یکی نیست پس چرا من نمیتونم این برنامه رو انتقال بدم؟؟؟؟ نیاز فوری به برنامه دارم آبروم در خطره

نرم افزارهای میکرو باکس 2-3 با یکدیگر تفاوت دارند از لحاظ سخت افزار هم همین طور ا
روی میکرو 1 سریال 09 چطوری میشه ریختش من که با لودر میکرو 2 ریختم پیغام no information.داد لطف کنین منو راهنمایی کنین و اگر لودر مخصوصی میخواد لینکشو قرار بدید ..ممنون

نرم افزار این دانگل برای میکرو باکس 1 قدیمی کاربرد ندارد و هیچ کانالی باز نمی کند شما باید جهت برقراری مجدد شرینگ میکرو باکس 1 قطعه جدید نصب کنید

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
پس علی جان باید چیکار کنیم نرم افزار برای این مدل میاد یا مشخص نیست؟
دوست عزیز به بخش میکرو3 برو و نرم افزار مورد نظرتون رو از اونجا میتونید دانلود کنید.احتمالا نرم افزاری که اقا جعفر گذاشتن کار بده.البته خودم تست نکردم.تست بفرمایید و اعلام وضعیت کنید.

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
نرم افزار جديد ميكرو باكس microbox ii ورژن2.22 به تاريخ 2012/01/17
قابليت نرم افزار: دريافت شيرينگ از مسير w3 .
دوستان تست كنيد خودم هم تا ساعاتي ديگر نتيجه رو اعلام خواهم كرد http://s2.picofile.com/file/72534441...CROII.rar.html
دوست عزیز لینک دانلود نرم افزار مشکل داره.با این ارور مواجه میشه: Server Error in '/' Application. The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested URL: /file/72534441...CROII.rar.html

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

دوستان و مدیران محترم ما این
نرم افزار جدید نرم افزار چیکی با کس بتا 12 را به میکروباکس 2 انتقال بدهیم آیا برای میکروباکس 2 مشکلی پیش نمیاد یا نه خواهشا مدیران محترم علی عزیز جواب منو بده یا باید صبر کنیم تا برای میکروباکس 2 نرم افزار بیاد با تشکر

بالا