نرم افزار جدید استارست سری x95 با قابلیت بازگشایی پکیج های (bis,art,jcs,sct )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amir_1358

کاربر
2008-11-02
37
258
سلام دوستان چرا وقتي ميخام فايل رو از زيپ خارج كنم با ارور crc مواجه ميشم درضمن فايل رو باهر كلكي بود استخراج كردم بافلش كه ميخوام به دستگاه انتقال بدم قبول نميكنه باكابل هم كه انتقال ميدم تاآخر ميره ولي در آخر ارور چك سام ميده لطفا راهنمايي كنيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان چرا وقتي ميخام فايل رو از زيپ خارج كنم با ارور crc مواجه ميشم درضمن فايل رو باهر كلكي بود استخراج كردم بافلش كه ميخوام به دستگاه انتقال بدم قبول نميكنه باكابل هم كه انتقال ميدم تاآخر ميره ولي در آخر ارور چك سام ميده لطفا راهنمايي كنيد

دوست عزیز به داین دلیل که فایل کاملا دانلود نشده از لینک زیر مجدد نرم افزار دریافت کنید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
من یک استارست x95usbدارم می خواهم بدانم نرم افزاری که اقای toghrol در صفحه اول این تاپیک گذاشته استفاده کنم یا اقای علی رسیور که در صفحه دوم و کدام نرم افازر اصلی می باشد iکه لیست کانالها به هم نخورد سوال دیگر اینکه تفاوت اپگرید با فلش و کابل چیست و اگر از طریق کابل اپگریدکنیم ایا لیست کانالها به هم می خورد یا نه ؟

• Like

hamid0299

کاربر
2010-01-22
3
4
خیر دوست عزیز کانالها بر روی x95 پاک نمی شوند. قبلش می تونی یک بک آپ هم از لیست کانالهات روی فلش بگیری. گر چه این کار فقط واسه احتیاط هست چون برنامه مخصوص خود x95 شبکه ها پاک نمی شوند

سیستم بنده x95 جواب نداد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام
من یک استارست x95usbدارم می خواهم بدانم نرم افزاری که اقای toghrol در صفحه اول این تاپیک گذاشته استفاده کنم یا اقای علی رسیور که در صفحه دوم و کدام نرم افازر اصلی می باشد iکه لیست کانالها به هم نخورد سوال دیگر اینکه تفاوت اپگرید با فلش و کابل چیست و اگر از طریق کابل اپگریدکنیم ایا لیست کانالها به هم می خورد یا نه ؟

با سلام

دوست عزيز لينكها يكي است و اوني رو كه همكاران گذاشتن توضيحات رو كامل دادن كه برنامه مال كدام مدل است در ضمن اگه شما از ورژن 1.82 استفاده ميكنيد بايد تنضيم كارخانه كنيد چون در اكثر مواقع دوباره مشكل بهم ريختگي رنگ بوجود مياد واگر از ورژنهاي ديگه استفاده ميكني كانالهاتون سر جاي خودشون ميمونه
در مورد اينكه با كابل بهتره يا فلش با هركدوم كه اپگريد كني مشكلي نداره چون با فلش راحتر و زودتر كارتون راه ميفته توصيه ميشه كه با فلش برنامه رو بريزي .

اينم لينك براي دانلود برنامه جديد.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30121

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
واسه من هم همین طور شد بعد دکمه 0 رو زدم بعد okزدم مشکل حل شد

با سلام

دوست عزيز من خودم هم موقعي كه پچ 1.82 اومد بدون اينكه از ليست كانالها بك آپ بگيرم و بدون هيچ تغيير رنگي ريسيور رو آبگريد ميكردم ولي در بعضي از اونا بعد از يكي دوبار خاموش روشن كردن از كليد پشت دوباره در هم ريختگي رنگ بوجود ميومد منم ميتونستم به اين كاربر گرامي بگم كه با يكي دو ترفند ديگه ميشه كه رنگ رو سرجاي خودش نگه داشت اما بهتر اين بود كه بگم تنظيم كارخانه كنه تا ديگه بعدا مشكل تغيير ناگهاني رو رو دستگاه نداشته باشه .

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
حل مشکل کانال dorcel در پچ جدید x95

دوستانی که در دیدن کانال DOR مشکل دارن و این کانال در دستگاه X95 اونها تصویر نداره.برای دیدن کانال DOR .. در فرکانس 11411 در قسمت ویرایش کانال نام کانال رو تغییر دهید مثلا به SONE TV وسپس بروی شبکه اکشن رفته و سپس بروی این کانال بروید تک سوته باز میشه.

براي مدلهاي x95وx97جواب داده دوستان براي مدلهاي ديگه تست كنند .

serus

کاربر افتخاری
2008-04-06
522
1,768
باسلام
خدمت دوستان عزيز دستگاه من x230usb ميباشد وقتي ميخوام برنامه رو روي دستگاه بريزيم پيغام خطا ميده. لطفا راهنمايي كنيد باتشكر

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
باسلام
خدمت دوستان عزيز دستگاه من x230usb ميباشد وقتي ميخوام برنامه رو روي دستگاه بريزيم پيغام خطا ميده. لطفا راهنمايي كنيد باتشكر

با سلام

دوست عزيز شما يك بار دستگاه را تنظيم كارخانه كنيد بعد برنامه رو بريزيد اگه دوباره همون مشكل رو داشت با كابل آبگريد كنيد

lizard

کاربر
2010-01-08
1
1
با عرض سلام وخسته نباشید ،من x95 دارم پکیجها رو ریختم ولی هیچ کانالی باز نشد دستگاه رو هم از کلید پشت خاموش و روشن کردم ولی باز هم اتفاقی نیفتاد لطفا منو راهنمایی کنید.

• Like

hatam-1347

کاربر
2009-11-11
3
1
56
بازنشدن بعضی از کانالها

سلام بعضی از کانالهای 11727 وdorباز نمیشوند ایا راه حلی برای ان وجود دارد/؟دستکاه من 230usbاست.

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با عرض سلام وخسته نباشید ،من x95 دارم پکیجها رو ریختم ولی هیچ کانالی باز نشد دستگاه رو هم از کلید پشت خاموش و روشن کردم ولی باز هم اتفاقی نیفتاد لطفا منو راهنمایی کنید.

با سلام

دوست عزيز به طور حتم اگه برنامه جديد رو رو دستگاه ريخته باشي پكيچهاي ذكر شده در صفحه دانلود برنامه باز ميشن و هيچ مشكلي هم داره فرقي هم نميكنه كه دستگاه رو از كليد پشت خاموش كني يا نه به هر حال شما برنامه رو دوباره دانلود كنيد و از نو رو دستگاه بريزيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30121

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام بعضی از کانالهای 11727 وdorباز نمیشوند ایا راه حلی برای ان وجود دارد/؟دستکاه من 230usbاست.

با سلام

دوست عزيز تا اونجا كه من اطلاع دارم فقط كانال s3 باز نميشه

و دوم اينكه براي باز كردن كانال dorsel همون طور كه قبلا در پستهاي قبلي نوشتيم شما در قسمت ويرايش كانال اسم كانال رو عوض كنيد مثلا اسمش رو بزاريد new tv و خارج شويد ميبينيد كه كانال باز شده

parviz52

کاربر
2009-06-04
1
1
37
تغییر اسم جواب میدهد ودورسل تی وی باز میشود

• Like

haker2001

کاربر
2009-07-08
1
1
39
تمام کانالهای 11727 باز می شن اسمشو نمی خواد عوض شه

• Like

عمو فتاح

کاربر
2010-01-18
3
5
45
سلام دوستان برای x30 pvr باید چه پچی استفاده بشه آیا وجود داره ؟

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا