سلام دوستان چرا وقتي ميخام فايل رو از زيپ خارج كنم با ارور crc مواجه ميشم درضمن فايل رو باهر كلكي بود استخراج كردم بافلش كه ميخوام به دستگاه انتقال بدم قبول نميكنه باكابل هم كه انتقال ميدم تاآخر ميره ولي در آخر ارور چك سام ميده لطفا راهنمايي كنيد
خیر دوست عزیز کانالها بر روی x95 پاک نمی شوند. قبلش می تونی یک بک آپ هم از لیست کانالهات روی فلش بگیری. گر چه این کار فقط واسه احتیاط هست چون برنامه مخصوص خود x95 شبکه ها پاک نمی شوند
با سلام
من یک استارست x95usbدارم می خواهم بدانم نرم افزاری که اقای toghrol در صفحه اول این تاپیک گذاشته استفاده کنم یا اقای علی رسیور که در صفحه دوم و کدام نرم افازر اصلی می باشد iکه لیست کانالها به هم نخورد سوال دیگر اینکه تفاوت اپگرید با فلش و کابل چیست و اگر از طریق کابل اپگریدکنیم ایا لیست کانالها به هم می خورد یا نه ؟
دچون در اكثر مواقع دوباره مشكل بهم ريختگي رنگ بوجود مياد
واسه من هم همین طور شد بعد دکمه 0 رو زدم بعد okزدم مشکل حل شد
سیستم بنده x95 جواب نداد.
باسلام
خدمت دوستان عزيز دستگاه من x230usb ميباشد وقتي ميخوام برنامه رو روي دستگاه بريزيم پيغام خطا ميده. لطفا راهنمايي كنيد باتشكر
با عرض سلام وخسته نباشید ،من x95 دارم پکیجها رو ریختم ولی هیچ کانالی باز نشد دستگاه رو هم از کلید پشت خاموش و روشن کردم ولی باز هم اتفاقی نیفتاد لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام بعضی از کانالهای 11727 وdorباز نمیشوند ایا راه حلی برای ان وجود دارد/؟دستکاه من 230usbاست.
سلام دوستان برای x30 pvr باید چه پچی استفاده بشه آیا وجود داره ؟