با درود دوست گرامیبا سلام خدمت همه دوستان : من نرم افزار استار ست 550 برای ساپورت دانگل میکروباکس را میخواستم با تشکر
تست کنید:550 ار من پسورد میخواد وقتی میخوام برم تو منو
سلام دوستان.
باید ببخشید من نرم افزار صفحه اول رو به 550سوپر انتقال دادم.ولی تصویر کانالهای فرکانس12111 بروی ماهواره سایروس قطع شدند.آیا این پچ سونی ست سیستمcryptowork رو پشتیبانی میکنه؟؟
اگه پشتیبانی نمیکنه لطفا یه پچ که هم میکروباکس ساپورت کنه و هم کانالهای 12111سایروس رو باز کنه بهم ارایه بدید.
درضمن آیا پچ525 آقای علی رسیور با ساپورت میکروباکس هم ارایه شده یانه؟؟؟اگه ارایه شده لطفا همینجا محبت کنید و بزارید.مرسی
درودبا سلام.
جناب مهدی عزیز سوالی داشتم.من رسیور استارست550 سوپر رو پچ سونی ست مال همین پست رو انتقال دادم و حالا با برنامهpc editor خواستم یه بک آپ از رسیور بگیرم ولی رسیور هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده.ظاهرا نیاز به برنامه خاصی داره که با رسیور های سونی سازگاری داشته باشه.رسیور رو تو حالت استندبای گذاشته بودم و نرم افزار هم کلمهplease wait رو نشون میداد ولی کلمه لود روی پنل جلوی رسیور ظاهر نمیشد.لطفا نرم افزار مخصوص سونی واسه بک آپ گیری برام بزارید.
متشکرم
دوست عزیز نرم افزار pc editor در صورت استفاده از ورژن سونی ست برای این رسیور دیگر کارایی ندارد شما برای تهیه لیست کانالها ابتدا نرم افزار زیر به رسیور منتقل کنید (این ورژن لیست کانالها پاک نمی کند )بعد توسط ادیتور فایل بکاپ تهیه کنید و نهایت مجدد نرم افزار سونی ست به رسیور جهت ساپورت دانگل منتقل کنید