نرم افزار جدید استارمکس مدلهای 9999 Full HD و 2X2 Full HD به تاریخ 01-02-2011

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

نرم افزارهای رسمی سری HD استارمکس به تاریخ 01-02-2011

قابلیت نرم افزار : بازگشایی ( آبدیت کلیدهای ) دو پکیچ TNT SAT , ORF . آبدیت کلیه کلیدهای BISS .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
سوال ؟

با سلام . برای رسیور 2×2 که گذاشتین 12.2 مگابایته ایا درسته مشکلی که نداره تست شده ؟ با خیال راحت استفاده کنیم یا نه ؟ به نظر من یکم حجمش زیاده برای انتقال دادن از طریق یو اس بی؟

با تشکر از زحمات شما

:s13:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_negin

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
با سلام . برای رسیور 2×2 که گذاشتین 12.2 مگابایته ایا درسته مشکلی که نداره تست شده ؟ با خیال راحت استفاده کنیم یا نه ؟ به نظر من یکم حجمش زیاده برای انتقال دادن از طریق یو اس بی؟

با تشکر از زحمات شما

:s13:

دوست عزیز نرم افزار رسمی است مشکلی نداره .

saeedmaxx

کاربر
2010-03-02
6
6
44
سلام
من یک 9999 hd دارم که برنامه ای که نصب هست اصلا شباهتی به نرم افزار های رایج استارمکس نداره
در واقع مثل اینکه استارست رو با استارمکس قاطی کردن که اصلا منو هاش اصلا بدرد نمیخوره
این نرم افزار رسمی رو که میخوام با فلش به دستگاه تزریق کنم نمیشه
ایاباید این نرم افزار رو با کابل انتقال بدم؟
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
پاسخ

سلام
من یک 9999 hd دارم که برنامه ای که نصب هست اصلا شباهتی به نرم افزار های رایج استارمکس نداره
در واقع مثل اینکه استارست رو با استارمکس قاطی کردن که اصلا منو هاش اصلا بدرد نمیخوره
این نرم افزار رسمی رو که میخوام با فلش به دستگاه تزریق کنم نمیشه
ایاباید این نرم افزار رو با کابل انتقال بدم؟
ممنون

------------------------------------------------------------------
دوست عزیز شما جدیدترین نرم افزار رسیور استارمکس 9999 فول اچ دی رو از سایت رسمی این رسیور دانلود کنید و سپس از حالت فشرده خارج سازید و داخل فلاش مموری بریزید و به دستگاه منتقل کنید البته جدیدترین نرم افزار در سایت خودمان هم موجود میباشد ؟ لازم به لودر و کابل نیست و با فلش مموری راحت و بی دردسر میبیاشد ؟ :eek:k:

saeedmaxx

کاربر
2010-03-02
6
6
44
------------------------------------------------------------------
دوست عزیز شما جدیدترین نرم افزار رسیور استارمکس 9999 فول اچ دی رو از سایت رسمی این رسیور دانلود کنید و سپس از حالت فشرده خارج سازید و داخل فلاش مموری بریزید و به دستگاه منتقل کنید البته جدیدترین نرم افزار در سایت خودمان هم موجود میباشد ؟ لازم به لودر و کابل نیست و با فلش مموری راحت و بی دردسر میبیاشد ؟ :eek:k:

اقا عرض میکنم خدمتت که اون نرم افزاری که روش نصب هست اصلا این فایل اصلی رو نمیشناسه
واسه همین میگم که باید از طریق کامپیوتر انتقال داده بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا