نرم افزار جدید استرانگ 4902 ورژن 126p بتاریخ 19.7.2012

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
عزیزم این لینک هم که مشکل داره.!!!!
ولی جای تعجبه که تو آپلود سنتر ویزکید این پچ هنوز ارایه نشده ولی در جاهای دیگه انتشار پیدا کرده.
لطفا تو خود سایت آپلود کنید.ممنونم

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
عزیزم این لینک هم که مشکل داره.!!!!
ولی جای تعجبه که تو آپلود سنتر ویزکید این پچ هنوز ارایه نشده ولی در جاهای دیگه انتشار پیدا کرده.
لطفا تو خود سایت آپلود کنید.ممنونم

فایل رو کسی نریزه جون خود وبزکید سربع پاکش کرد

دقیقا همینطوره
تا این لحظه (شنبه شب)این پچ تو سایت خود ویزکید قرار نگرفته فعلا توصیه نمیشه برای استفاده تا ببنیم کی نو سایت اصلی پچ نویس استرانگ قرار میگیره

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام وبا تشکر از دوستان گل ...
تا 24 ساعت از این پچ استفاده نکنید تا امشب تکلیف را با اقا ویزکید روشن کنم اگر پچ رسمی بوده ومورد تایید اقا ویزکید نباید حذف می شده مگر اینکه دوباره داره پچ جدید می فرستد فعلا تاپیک بسته میشه تا مشخص شدن اخرین پچ موفق باشید دوستان گل .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام به همگی دوستان.
اقا لطفا یکی لودر مخصوص 4902 رو اینجا قرار بده که بتونم باهاش کار کنم من یه لودر دانلود کردم مال آقا مهدی که در لینکی که زیر میزارم هست ولی اصلا نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم.انگاری امنیت ویندوزم نمیزاره که لودر راه بیوفته.ببخشید اگه اینجا سوال کردم بخش پرسش و پاسخ مسدود شده.
متشکرم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام به همگی دوستان.
اقا لطفا یکی لودر مخصوص 4902 رو اینجا قرار بده که بتونم باهاش کار کنم من یه لودر دانلود کردم مال آقا مهدی که در لینکی که زیر میزارم هست ولی اصلا نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم.انگاری امنیت ویندوزم نمیزاره که لودر راه بیوفته.ببخشید اگه اینجا سوال کردم بخش پرسش و پاسخ مسدود شده.
متشکرم

سلام دوستان گل .

این پچ رسمی نیست وفقط از پچ 112و124 استفاده کنید ...

چگونه استرانگ را آبگرید كنيم با لودر ...

توضيحات مقدماتي: براي پچ كردن استرانگ احتياج به لودر آن رسيور و فايل اموليتور آن داريم.
شما احتياج به يك كابل نال مودم (Null Modem) از نوع CROSS داريد كه مي توانيد آن را به راحتي بسازيد يا بخريد.
هر دو سر كابل آپگريد استرانگ مادگي و 9 پين مي باشد

توجه : از لودر SRTLoaderP-1.94استفاده كنيد برای مدل 4902

روش كار
. حالا فايل پچ از حالت ZIP باز كندو با لودر در یک فایل مجزا قرار دهید و لودر را اجرا كنيد.
. استرانگ را با كنترل خاموش كنيد و بعد از برق بكشيد يا به وسيله دكمه پشت خاموش كنيد.
.گزينه Browse را بزنيد و فايل اموليتور (پسوند stb كه بعد از SRT مدل استرانگ و در آخر تاريخ عرضه پچ است) را انتخاب كنيد.
توجه : اول بر روي قسمت Firmware برويد
. كابل را به COM PORT كامپيوتر و بعد به پشت رسيور متصل كنيد.

. حالا روي گزينه Connect یا اوکی كليك كنيد. بر روي صفحه لودر عبارات زير مي آيد:
Connect Your receiver and turn it on

. حالا استرانگ را به برق بزنيد روشن كنيد. بر روي لودر عبارت زير:
Start
مي آيد. بر روي LCD جلوي رسيور هم عبارت r001 تا r389 شروع به شمارش مي كند.
. بعد از حدود 2 تا 3 دقيقه عمليات ريختن فايل تمام مي شود و نوبت به نوشتن بر روي بوت لودر مي شود و پس از چند لحظه بر روي LCD جلوي رسيور عبارت SUCC مي آيد.
. حالا پنجره ظاهر شده را OK كنيد و لودر را ببنديد. كابل را جدا كنيد و رسيور را از پشت خاموش كنيد.
.حالا مي توانيد استرانگ را از پشت روشن كنيد. با زدن دوبار 6969 روی کنترل مي توانيد اموليتور را بر روي استرانگ فعال كنيد تا تصوير كانال كارتي باز شود
.رسيورتان كاملا آبگرید شده است در اخر ریست فاکتوری کنید موفق باشید ...

پیوست‌ها

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
آقا مهدی دمت گرم.خیلی گلی.

نمیدونی در به در و آواره چند تا سایت شدم تا یه آموزش از فایل STBDaemon_303 گیر بیارم ولی یا گیر نمیومد یا سایتاش حق عضویت میخواست.من که آخرش نفهمیدم چطوری میشه با این لودر دایمون کارکرد.اصلا فقط یه مسیر تو کامپوتر ازت میخواد و بس. دیگه هیچ کاری نمیکنه.حالا این لودر که گذاشتین خودش یه پاچه آموزشه و احتیاج به هیچ کاری نداره همه چیزش گویا هست و خیلی روانه.

باز هم از آموزشت ممنونم

بالا