نرم افزار جدید اکسکروزر 400 پلاس ورژنXDSR400HDplus.v2.10.11.2012Feb01

aamir1

کاربر
2010-10-22
42
127
36
دوستان نكته جديدي كه ما در اين رسيور400 پلاس در رابه با سي سي كم اين است كه درهنگام استفاه بايد ديگر شرينگ ها را كاملا متوقف كنيد وسرعت بازكردن چند برابر مي شود

afshin48

کاربر
2012-01-16
2
6
شهرام جان سلام من این برنامه رو به ریسیورم تزریق کردم ولی بعداز انتقال کامل برنامه ریسیورم بالا نمیاد و این ارور رو بهم میده ( err 0x 72) بالودر 400پلاس هم نتونستم کار کنم اگه میشه منو راهنمایی کن ویا لودر خاصی بهم معرفی کن تا تست کنم ممنونم دوست عزیز
1- در قسمت پلاگین همه پلاگینها رو با دگمه قرمز از حالت اتوماتیک به حالت دستی در بیار سپس با دگمه سبز همگی رو stop کن 2-یک بک آپ از کانالها بگیر 3- نرم افزار 2.10.11 رو دانلود و روی یک کول دیسک خالی با فرمت fat32 بریز 4-کول دیسک رو به ریسیور وصل کن 5-ریسیور رو از پشت خاموش کن و دگمه بالا بردن کانال up رو از روی ریسیور نگه دار و ریسیور رو از طریق دگمه پشت روشن کن 6- پس از ظاهر شدن کلمه scan روی پنل ،دستت رو از روی دگمه up بردار و منتظر باش تا کلمه complet روی پنل ظاهر بشه 7-ریسیور رو از پشت خاموش و سپس روشن کن 8-بعد از بالا آمدن ریسیور یک بار آن را ریسیت فکتوری کن و سپس بک آپ خودت رو برگردون 9- موفق باشی...

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
1- در قسمت پلاگین همه پلاگینها رو با دگمه قرمز از حالت اتوماتیک به حالت دستی در بیار سپس با دگمه سبز همگی رو stop کن 2-یک بک آپ از کانالها بگیر 3- نرم افزار 2.10.11 رو دانلود و روی یک کول دیسک خالی با فرمت fat32 بریز 4-کول دیسک رو به ریسیور وصل کن 5-ریسیور رو از پشت خاموش کن و دگمه بالا بردن کانال up رو از روی ریسیور نگه دار و ریسیور رو از طریق دگمه پشت روشن کن 6- پس از ظاهر شدن کلمه scan روی پنل ،دستت رو از روی دگمه up بردار و منتظر باش تا کلمه complet روی پنل ظاهر بشه 7-ریسیور رو از پشت خاموش و سپس روشن کن 8-بعد از بالا آمدن ریسیور یک بار آن را ریسیت فکتوری کن و سپس بک آپ خودت رو برگردون 9- موفق باشی...

ایوب خان با این روشی که دوستمون قرار دادن مشکلتان حل شد؟

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
ممنون زحمات شما دوست عزیز زنده باشی

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
ایا وقتی شما دوستان از سی سی کم استفاده میکنی بعضی مواقع قطع میشه و باید دستگاه را یه بار به طور کامل خاموش کنم که وقتی داره روشن میشه دوباره سیستم خودش را لود می کنه ایا میشه این مشگل را حل کرد

بالا