1- در قسمت پلاگین همه پلاگینها رو با دگمه قرمز از حالت اتوماتیک به حالت دستی در بیار سپس با دگمه سبز همگی رو stop کن 2-یک بک آپ از کانالها بگیر 3- نرم افزار 2.10.11 رو دانلود و روی یک کول دیسک خالی با فرمت fat32 بریز 4-کول دیسک رو به ریسیور وصل کن 5-ریسیور رو از پشت خاموش کن و دگمه بالا بردن کانال up رو از روی ریسیور نگه دار و ریسیور رو از طریق دگمه پشت روشن کن 6- پس از ظاهر شدن کلمه scan روی پنل ،دستت رو از روی دگمه up بردار و منتظر باش تا کلمه complet روی پنل ظاهر بشه 7-ریسیور رو از پشت خاموش و سپس روشن کن 8-بعد از بالا آمدن ریسیور یک بار آن را ریسیت فکتوری کن و سپس بک آپ خودت رو برگردون 9- موفق باشی...شهرام جان سلام من این برنامه رو به ریسیورم تزریق کردم ولی بعداز انتقال کامل برنامه ریسیورم بالا نمیاد و این ارور رو بهم میده ( err 0x 72) بالودر 400پلاس هم نتونستم کار کنم اگه میشه منو راهنمایی کن ویا لودر خاصی بهم معرفی کن تا تست کنم ممنونم دوست عزیز
1- در قسمت پلاگین همه پلاگینها رو با دگمه قرمز از حالت اتوماتیک به حالت دستی در بیار سپس با دگمه سبز همگی رو stop کن 2-یک بک آپ از کانالها بگیر 3- نرم افزار 2.10.11 رو دانلود و روی یک کول دیسک خالی با فرمت fat32 بریز 4-کول دیسک رو به ریسیور وصل کن 5-ریسیور رو از پشت خاموش کن و دگمه بالا بردن کانال up رو از روی ریسیور نگه دار و ریسیور رو از طریق دگمه پشت روشن کن 6- پس از ظاهر شدن کلمه scan روی پنل ،دستت رو از روی دگمه up بردار و منتظر باش تا کلمه complet روی پنل ظاهر بشه 7-ریسیور رو از پشت خاموش و سپس روشن کن 8-بعد از بالا آمدن ریسیور یک بار آن را ریسیت فکتوری کن و سپس بک آپ خودت رو برگردون 9- موفق باشی...
ممنون زحمات شما دوست عزیز زنده باشی1- در قسمت پلاگین همه پلاگینها رو با دگمه قرمز از حالت اتوماتیک به حالت دستی در بیار سپس با دگمه سبز همگی رو stop کن 2-یک بک آپ از کانالها بگیر 3- نرم افزار 2.10.11 رو دانلود و روی یک کول دیسک خالی با فرمت fat32 بریز 4-کول دیسک رو به ریسیور وصل کن 5-ریسیور رو از پشت خاموش کن و دگمه بالا بردن کانال up رو از روی ریسیور نگه دار و ریسیور رو از طریق دگمه پشت روشن کن 6- پس از ظاهر شدن کلمه scan روی پنل ،دستت رو از روی دگمه up بردار و منتظر باش تا کلمه complet روی پنل ظاهر بشه 7-ریسیور رو از پشت خاموش و سپس روشن کن 8-بعد از بالا آمدن ریسیور یک بار آن را ریسیت فکتوری کن و سپس بک آپ خودت رو برگردون 9- موفق باشی...