نرم افزار جدید ایکس کروزر 400 پلاس ورژن 2.10.78 بتاریخ 27.7.2012

pouyaplanet

کاربر
2010-08-08
176
473
44
ببین عزیز من از زبان انگلیسی توصیه میکنم استفاده کنی و کلا همه چیزت رو با فونت انگلیسی بنویسی تا موقع عوض شدن پچ به مشکل نخوری.بزرگترین هدفی که پچ نویسان زبان فارسی رو اضافه کردن داشتن زیر نویس فارسی هنگام دیدن فیلم از رو هارد اکسترنال یا احیانا در آینده زیر نویس فارسی فیلمهای در حال پخش بود.به هر حال این پچ ها تا حدود زیادی به انیگما نزدیک شدن و همه کاری میشه با این پچ ها کرد.موفق باشی

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
ببین عزیز من از زبان انگلیسی توصیه میکنم استفاده کنی و کلا همه چیزت رو با فونت انگلیسی بنویسی تا موقع عوض شدن پچ به مشکل نخوری.بزرگترین هدفی که پچ نویسان زبان فارسی رو اضافه کردن داشتن زیر نویس فارسی هنگام دیدن فیلم از رو هارد اکسترنال یا احیانا در آینده زیر نویس فارسی فیلمهای در حال پخش بود.به هر حال این پچ ها تا حدود زیادی به انیگما نزدیک شدن و همه کاری میشه با این پچ ها کرد.موفق باشی
الان من چکار کنم ازول اطلاع نداشتم که این نرم افزار اینجوریه من از پاسخ شما مشتکرم

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
مدیران محترم لطفا جواب بدین چکارکنم به یه راه هدایتم کنید

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
مدیران محترم لطفا جواب بدین چکارکنم به یه راه هدایتم کنید

دوست عزیز , نرم افزار مشکلی نداره.
بستگی داره زمانی که شما فایل بکاپ تهیه میکنی زبان رسیورت فارسی بوده یا انگلیسی.
ضمنا همیشه بعد از انتقال نرم افزار یکبار ریست فکتوری کردن رو فراموش نکنید.
یک لیست کانال الان براتون قرار میدم از این استفاده کنید. زبان انگلیسی هستش و میتونید فارسیش کنید.
اگر باز هم مشکل داشتید چاره ای ندارید جز اینکه یکبار نرم افزار Flash V6 رو منتقل کنید و بعد اخرین نرم افزار رو بریزید و سپس ریست فکتوری و در آخر مجدد کانال گیری کنید.

پیوست‌ها

• 84.2 کیلوبایت بازدیدها: 29

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست عزیز , نرم افزار مشکلی نداره.
بستگی داره زمانی که شما فایل بکاپ تهیه میکنی زبان رسیورت فارسی بوده یا انگلیسی.
ضمنا همیشه بعد از انتقال نرم افزار یکبار ریست فکتوری کردن رو فراموش نکنید.
یک لیست کانال الان براتون قرار میدم از این استفاده کنید. زبان انگلیسی هستش و میتونید فارسیش کنید.
اگر باز هم مشکل داشتید چاره ای ندارید جز اینکه یکبار نرم افزار Flash V6 رو منتقل کنید و بعد اخرین نرم افزار رو بریزید و سپس ریست فکتوری و در آخر مجدد کانال گیری کنید.

ممتون از پا سخ شما من میخو ام نزم افزاری قبلی رو بزارم 2.10.52وانگلیسی کنم بعد بکابی که دارم رو تزریق کنم به نظرم مشکل حل بشه

بالا