نرم افزار جدید برای تمامی رسیورهای سری 550 ورژن 526

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

به دلیل در خواست مکرر کاربران نرم افزار برای تمامی رسیورهای سری 550 آماده شد قابلیت بازگشایی پکیج نوا هاتبرد و همچنین کانال 3 ایران
نرم افزار تمامی مدلها تست شد و بدون هیچ مشکلی پکیج نوا و کانال 3 قابل دریافت فقط کانال 3 را از لیست کانالها پاک نکنید این مشکل همچنان باقی و رفع نشد

ver 526 starsat
ADD ESM PACKAGE NOVA
IRIB TV 3 IRAN OK
please do not delete channel 3 Iran from the list

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوستان لطفا اگر نظری در مورد برنامه دارید و یا اینکه برنامه را تست کردید جهت اطلاع پست بزنید ولی جهت تشکر از همان کلید تشکر استفاده کنید!!
این گونه پستها اسپم به حساب میاد! ببینید دوستان خوبم اگر شما خودتون بخواین از کارایی برنامه جدید و نتیجه تست روی دستگاه های مختلف اطلاع پیدا کنید اینجوری باید 20 صفحه رو بگردید و خیلی از پستها هم در بین تشکرات از چشم شما می افته !
اما همین که از کلید تشکر استفاده کنید خودش ارزش معنوی زیادی داره. هر چند که پس از مدتی ممکنه همین تشکر ها هم از بین بروند اما خوب از لحاظ معنوی ارزششون رو از دست نمی دهند.

قبول دارم بعضی از تایپیکها اینقدر مهم هستند که آدم دلش نمیاد فقط با زدن کلید تشکر کنه اما اگر یکی دو نفر اول تشکر کردند دیگه کافیه و بیقه به این کار ادامه ندند که 20 صفحه فقط بشه پست اسپم!
امیدوارم منبعد این اصل حتما رعایت بشه. با تشکر از شما دوستان عزیزم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بسته شدن پکیج نوا

به دلیل سوختن کلید اکتیو فعلا این مجموعه قطع است به محض پابلیک شدن کلید جدید سافتکم جهت بازگشایی مجدد این مجموعه ارائه می شود سافتکم فقط توسط پچ های جدید قابلیت باز کردن این مجموعه را دارد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خسته نباشید من برنامه 550cx رو اشتباه روی 550dریختم حالا ریسیور برنامه قبول نمیکنه هنگ کرده حالمو گرفته لطفا راهنمایی کنید
با درود
ايدي ترومن امتحان كنيد اگر قبول نكرد بايد جيتگ بشود
اگر 550D su.per
با فلش 2مگ به بخش جيتگ مراجعه كنيد راهنما براي پردازنده st موجود هست
اگر دستگاه 1 مگ فلش داريد كه بايد فلش 2مگ بندازيد وجيتگ كنيد:eek:k:

bazy

کاربر
2006-10-04
37
63
علي اقا لطفا برنامه560سوپررا دراين تايپيك بگذاريد560d super ايا با برنامه 550سوپر يكي است راهنمايي فرماييد متشكرم

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
علي اقا لطفا برنامه560سوپررا دراين تايپيك بگذاريد560d super ايا با برنامه 550سوپر يكي است راهنمايي فرماييد متشكرم
نه دوست عزیز یکی نیست در صورتی که به پانل جلوی دستگاه نیازی نداری میتونی استفاده کنی ...

saman_best

کاربر
2007-05-04
9
12
من این برنامه رو روی رسیور ریختم و شبکه سوم باز شد اما الان منویی که کدها رو به صورت دستی وارد می کنم رو نمی تونم پیدا کنم. از کدوم قسمت بایستی وارد بشم؟

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
من این برنامه رو روی رسیور ریختم و شبکه سوم باز شد اما الان منویی که کدها رو به صورت دستی وارد می کنم رو نمی تونم پیدا کنم. از کدوم قسمت بایستی وارد بشم؟
دوست عزيز شما بايد رسيت فكتوري كنيد تا منوي كد دهي برگرده اما اگه اين كار رو بكنين ديگه شبكه 3 موقع پخش فوتبال باز نميشه. موفق باشيد. :eek:ky:

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43

دوست گرامی اگر منوی کددهی رو لازم داری میتونی از نرم افزاری که تو لینک زیره استفاده کنی ولی حتما" توضیحاتش رو بخون چون منو کاملا" عوض شده و ...

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30563

arash_arash209

کاربر
2009-09-23
5
2
38
با سلام
یه سوال داشتم
آیا پکیج های بیس و کانالست که با انتشار کدها در سافتکم که برای یه سری مدل های استارست منتشر شده رو استرانگ 4620x باز میشود؟
اگه میشه لینک سافتکم رو بزارید

david12

کاربر
2010-03-16
13
19
39
علي آقا
باسلام
لطفاً محبت كنيد سافتكم پكيج كانالهاي absatرا براي مدل رسيور 550الترادر تاپيك بگذاريد ممنون ميشويم .
با تشكر -

باید ابتدا برنامه نویس رسیور کدها را با الگوریتم ان در یک نرم افزار پیاده کند

و سپس پچ جدید پابلیک شود تا این پکیج باز شود

در ضمن سافتکم های ارائه شده در سایتهای دیگر هیچ قابلیتی ندارند تا

زمانی که پچ ارائه نشود

بالا