من برنامه رو 2بار ریختم.نه تنها کانالی باز نکرد بلکه هیچ نرم افزار دیگری رو قبول نمی کنه.حتما" نرم افزار باید بصورت فایل بین و با لودر ریخته بشه تا قبول کنه!!!!!!!!!
پکیج اسکای فرکانس ۱۲۰۳۴-۱۲۰۵۴-۱۲۰۹۲-۱۲۲۰۷-۱۲۶۳۵-۱۲۷۳۱ --۱۱۸۸۱ -۱۱۲۱۹- حدودی ۴۵ کانال باز میباشد کانالهایی بسیار زیبا ودیدنی فیلم کارتون ورزشی مستند با فریز بسیار جزیی و نامحسوس
باهمین نرم افزاری که در پست اول قرار داد شده ساعت 19:30 امشب شیرینگ میکرو قدیمی عالیعزیز دل با کدوم نرم افزار با کدوم جهت دیتا
با سلام
ایا مسیر نیل شو تایم ها باز است و مسیر هاتبرد -18 چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از همگی
دوست عزیز ابتدا ورژن 1.59 رو بریزید میبینید که بدون هیچ مشکلی دستگاه برنامه رو قبول میکنه
بعد دوباره نرم افزار جدید رو انتقال بدهید و برای چند دقیقه روی یکی از کانال ها صبر کنید میبینید
که باز میشه(من هم همین مشکل رو داشتم حل شد)
موفق باشیدky:
برنامه 1.59
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=195751&postcount=147
دوستان خواهشا راهنمایی کنید با تشکر :051::051::051:با سلام
من برنامه را ریختم
اول میکرو را که روشن میکنم صفحه ای مثل ریسیور می اید و بعد میرود و اورجینال میکرو باکس می اید و هیچ کانالی را باز نمی کند لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکز از همگی شما
دوست عزیز تنظیمات رسیورتو چک کن که حتما Twin باشه ، اگر به کنترل میکرو 2 دسترسی دارید میتونید وارد منوی میکروتون بشید و تغییرات رو ایجاد کنید.وقتی پیغام Original Microbox میاد یعنی نرم افزار درست نصب شده مشکل جای دیگست اصلا تو میکروتون دنبال مشکل نباشید.دوستان خواهشا راهنمایی کنید با تشکر :051::051::051:
نه مشکلی نداره این نوشته که میاد یعنی نرم افزار درست نصب شده است.فایل برگشت هم علی آقا باید زحمتشو بکشند.سلام علی اقا دستت درد نکنه کانالها باز شدن ولی بعضی هاشون فریز دارن ضمنا روی تلوزیون عبارت اورجینال میکروباکس میاد می خواستم ببینم اسیبی به دستگاه نمی خوره و فایل برگشتش هم قرار بدین
میکروتون رو وصل کنید به سیستم اما به برق نزنید ، بعد فایل Uploader رو اجرا کنید بعد تو فایل یه جایی هست که باید فایل انتخاب کنید فکر کنم گزینه سوم باشه ، قایل با پسوند Bin که تو همین پوشه هست رو انتخاب کنید و دانلود را کلیک کنید ، بعد از آن میکرو رو به برق بزنید تا همه چیز تمام شه خودش پیغام میده : Mission Completedعلي آقا سلام چه جوري بايد اين برنامه رو بزنيم مرسي
بله درست کار میکنه و نرم افزار با موفقیت نصب شده است.با سلام خدمت علی آقا وتشکر از قرار دادن برنامه
من برنامه رو انتقال دادم ولی روی صفحه تلویزیون مرتب عبارت original microbox ظاهر میشود و میرود.البته کانالها باز است با فریز.آیا دستگاه من درست کار میکند؟