نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
سلام جناب afr130
متاسفم كه هنوز مشكل شما حل نشده. لطفا" 1 بار ديگر با موارد زير تست فرمائيد و نتجه را اعلام كنيد.
1 - ابتدا با نرم افزار كلين ان را به ريسيور تبديل . سپس نرم افزار را در آن بريزيد.
2 - پس از انجام عمليات فوق عبارت original microbox را مشاهده خواهيد كرد.
3 - كابل شيرينگ را به دانگل و ريسيور وصل نموده وريسيور تان را براى باز كردن كانال ها تنظيم نمائيد.
4 - اگر عبارت original microbox در حال فلاش زدن بوده وكانالى باز نميشود.مشكل در ريسيور و يا در تنظتمات ويا ويروسى شدن كانال ها ى ريسيور ميباشد .
5 - اگر تمام تنظيمات درست بوده و عبارت original microbox نيز در حال فلاش زدن ميباشد.
لطفا" از ريسيور شما 1 بك آپ گرفته سپس reset factory نموده مجددا" كانال يابى نمائيد . اميدوارم مشكل شما حل شود . نتجه را اعلام فرمائيد.
2 فايل مورد نياز را در سايت ميگزارم .

آخرین ویرایش:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
برای رفع اشکال در دریافت برنامه از فایل فلش ولودر میکرو2 استفاده بشه وسپس برنامه میکرو1 روبدید مشکل حله ودلیل نگرفتن برنامه اینه که با این برنامه دانگل شما تبدیل به میکرو2 میشه که برنامه سری قدیم روقبول نمیکنه

دقیقا همنطوره
حالا چجوری به میکرو 1 تبدیل کنیم یا به رسیور؟اگه ممکنه دوستان نرم افزارهای مربوطه رو بزارن؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
آخرین ویرایش:

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
45
دوستان عزیز من درحال حاضر طبق گفته علی آقا اول فایل فلش بعد ورژن 2مگ 1.59 را به دانگل منتقل کردم ، اولا کانالی برای من باز نیست ، دوما درمنوی دانگل پیغام سریال نامبر اکسپایر بمن میده درصورتی که علی آقا گفتند تمامی دانگلهای سری اول همه فعالند.... درضمن تمامی تنظیمات واتصالات درسته علت چیه ؟

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
علي آقا من با اين لودر شما نميتونم فايل رو انتقال بدم همينجور روي 0% مونده چكار كنم؟؟؟com رو چك كردم درسته
mode روي دانلود
section روي all
file روي microbox original w3a
بعد كه دكمه دانلود رو ميزنم سيم برق رو به دانگل وصل ميكنم ولي هيچ اتفاقي نميافته...
لطفا بگيد ايراد كار كجاست؟؟؟

آقا يكي به من بگه من چكار بايد بكنم؟؟؟:051::051::051:

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
دقیقا همنطوره
حالا چجوری به میکرو 1 تبدیل کنیم یا به رسیور؟اگه ممکنه دوستان نرم افزارهای مربوطه رو بزارن؟

خیلی راحت بعد از اینکه فایل فلش رودادی برنامه 1.59 روبهش بده میشه میکرو 1 البته نه با لودری که فایل فلش رودادی بلکه منظورم 1.59 است که لودر برنامه است واگه خواستی رسیورش کنی از برنامه ورژن1.43 تبدیل میکرو به رسیور موجود در همین بخش استفاده کن

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
45
دوستان عزیز این بار دوم که این پست رومیزنم من درحال حاضر طبق گفته علی آقا اول فایل فلش بعد ورژن 2مگ 1.59 را به دانگل منتقل کردم ، اولا کانالی برای من باز نیست ، دوما درمنوی دانگل پیغام سریال نامبر اکسپایر بمن میده درصورتی که علی آقا گفتند تمامی دانگلهای سری اول همه فعالند....
درضمن تمامی تنظیمات واتصالات درسته علت چیه ؟

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
تذکر این نرم افزار برای اولین بار از این سایت به عنوان مرجع رسمی دانگل میکروباکس ارائه می شود و کپی و آپلود آن در دیگر فروم ها فقط با درج منبع باشد

با توجه به اینکه توزیع قطعه دانگل تا اواخر این ماه (دسامبر ) زمان نیاز دارد و قطعات هر یک باید دارای یک سریال مجزا باشد جهت جلوگیری از سوء استفاده دارندگان دانگل میکرو باکس قدیمی مدتی نمی توانند از شرینگ استفاده کنند به همین دلیل این نرم افزار آماده شد و برای تمامی دانگلهای میکرو باکس چه سری جدید و قدیم قابل استفاده و بیشتر پکیج ها هاتبرد از جمله اسکای اکثر کانالها پکیج بیس -نوا -شوتایم با این ورژن قابل دریافت البته این نرم افزار تا زمانی کارایی دارد که قطعه توزیع شود نرم افزار توسط سرور میکروباکس 2 کار می کند

کاربرانی که تا الان مبلغ در خواستی به حساب اعلام شده جهت دریافت قطعه واریز کردند نگران نباشند طبق قولی که دادم از 20/12/2010 قطعه به آدرس شما ارسال خواهد شد.

با سلام علی آقا من نرم افزار میکروباکس 2 که گذاشتی به دو دانگل انتقال دادم یکی ازآن از خودم خوبه وهمه کانلها را باز مکند به خوبی ولی دومی پس از یک دقیقه شیرینگ قطع مشود و چراق سبزش خاموش میشود اشکال از کجاست.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
تورو خدا اگه کسی واقعا میتونه کمکم کنه.
من میکرو 1 سری جدید دارم و وقتی با این برنامه اپگرید کزدم دیگه دانگلم از کار افتاد و اصلا بالا نمیاد و روشن نمیشه.همه جور برنامه بهش دادم دیگه مثل قبل با خود برنامه اپگرید نمیشه و فقط با لودر برنامه میگیره ولی هیچ فایده ای نداره و روشن نمیشه فقط چراغ قرمزش روشنه جالب اینجاست که به رسیورم نمیتونم تبدیل کنم و وقتی برنامه میدم اصلا روشن نمیشه.
من با این دانگل چکار کنم که درست بشه و ایا اصلا درست میشه.؟ممنون از همه.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
خیلی راحت بعد از اینکه فایل فلش رودادی برنامه 1.59 روبهش بده میشه میکرو 1 البته نه با لودری که فایل فلش رودادی بلکه منظورم 1.59 است که لودر برنامه است واگه خواستی رسیورش کنی از برنامه ورژن1.43 تبدیل میکرو به رسیور موجود در همین بخش استفاده کن

دوست من مشکلن همینجاست که دانگل من فقط با لودر برنامه میگیره و نمیتونم ورژن 1.59 رو بدم بهش و مثل سابق اپگرید کنم اینو چکار کنم؟

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
دوست من مشکلن همینجاست که دانگل من فقط با لودر برنامه میگیره و نمیتونم ورژن 1.59 رو بدم بهش و مثل سابق اپگرید کنم اینو چکار کنم؟
http://1.irantks.biz/showpost.p...&postcount=147
این نرم افزار رو با لودرش بریز.دوباره به میکرو 1تبدیل میشه و بعد فایل رم اورجینال رو بصورت لودر سرخود بهش بده و بعد برنامه علی آقا رو.مشکلت حل میشه

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
فکر می کنم این برنامه گرفتن و نگرفتن به نوع رسیورم مربوط باشه.لطفا" کسانی که برنامه نگرفتن و گرفتن نوع رسیورشون و وزژن موجود روی اون رو مشخص کنند

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
من میکرو 1 سری جدید دارم و وقتی با این برنامه اپگرید کزدم دیگه دانگلم از کار افتاد و اصلا بالا نمیاد و روشن نمیشه.همه جور برنامه بهش دادم دیگه مثل قبل با خود برنامه اپگرید نمیشه و فقط با لودر برنامه میگیره ولی هیچ فایده ای نداره و روشن نمیشه فقط چراغ قرمزش روشنه جالب اینجاست که به رسیورم نمیتونم تبدیل کنم و وقتی برنامه میدم اصلا روشن نمیشه.

شما باید فایل فلش را در بخش موجود است را با همین لودر که نرم افزار میکرو 2 را انتقال دادی انتقال بده درست میشود بعد نرم افزار مورد نظر را منتقل کن.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
http://1.irantks.biz/showpost.p...&postcount=147
این نرم افزار رو با لودرش بریز.دوباره به میکرو 1تبدیل میشه و بعد فایل رم اورجینال رو بصورت لودر سرخود بهش بده و بعد برنامه علی آقا رو.مشکلت حل میشه
همین دیگه نمیشه فایل رم اورجینال رو بصورت لودر سرخود بهش بدم با لودر میشه.

شما باید فایل فلش را در بخش موجود است را با همین لودر که نرم افزار میکرو 2 را انتقال دادی انتقال بده درست میشود بعد نرم افزار مورد نظر را منتقل کن.

فایده نداره بازم....

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
همین دیگه نمیشه فایل رم اورجینال رو بصورت لودر سرخود بهش بدم با لودر میشه.

فایده نداره بازم....

دوست عزیز دانگل شما توسط هیچ نرم افزار و لودری درست نمی شود تنها راه خارج کردن ای سی فلش از برد و پروگرام قطعه اگر خواستید اعلام کنید تا آدرس یکی از همکاران شهرستان ارسال کنم برد دانگل بفرستید تا تعمیر کنند

بالا