نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزیز این بار دوم که این پست رومیزنم من درحال حاضر طبق گفته علی آقا اول فایل فلش بعد ورژن 2مگ 1.59 را به دانگل منتقل کردم ، اولا کانالی برای من باز نیست ، دوما درمنوی دانگل پیغام سریال نامبر اکسپایر بمن میده درصورتی که علی آقا گفتند تمامی دانگلهای سری اول همه فعالند....
درضمن تمامی تنظیمات واتصالات درسته علت چیه ؟

دوست عزیز ورژن 1.59 در صورتی برای دانگل شما کارایی دارد که توسط این نرم افزار اکسپایر نشود دانگلهای سری اول فقط با نرم افزارهای پست اول همین تاپیک فعال هستند

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
دوست عزیز دانگل شما توسط هیچ نرم افزار و لودری درست نمی شود تنها راه خارج کردن ای سی فلش از برد و پروگرام قطعه اگر خواستید اعلام کنید تا آدرس یکی از همکاران شهرستان ارسال کنم برد دانگل بفرستید تا تعمیر کنند
علي آقا من چه جوري ميتونم اين ورژن شمارو با اين لودر انتقال بدم اگه ميشه گزينه هاي لودر رو
بگيد من تا حالا 10 پست گذاشتم ولي جواب نداديد...

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
همین دیگه نمیشه فایل رم اورجینال رو بصورت لودر سرخود بهش بدم با لودر میشه.
منم همین مشکل رو داشتم.اون لینکی که واست گذاشتم یک لودر داره و یک نرم افزار.شما اول با اون لودر،اون نرم افزار رو بریزید رو دانگل و بعد فایل رم رو با لودر سرخودش بریزید.مطمئن باشید مشکل حل میشه

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
دوستان،کسی با رسیور x95 و برنامه فوق،تونسته کانالها رو باز کنه؟؟چون مشکل من فکر کنم از نوع رسیور باشه؟؟اگر موفق شده بگه با چه ورژنی

ahoovan

کاربر
2010-05-24
1
0
استار ست 95 ورزن 1.94 و برای دانگل میکرو باکس سافتور برای همه اول برنامه 1.59 را ریخته ونرم افزار جدید را بعد از باز شدن ابتدا میکروسافت اپلود و بعد برنامه میکروسافت اوریجنال را قرار داده و دانلود را زده و سپس فیش اپگرید و سیم برق را میزنیم تا دانلود کامل شود

avkmusic

کاربر
2007-08-08
6
5
دوستان عزيز
تنظيمات لودر رو مانند شكل از شماره 1 تا 7 به ترتيب ادامه بديد
بعد به راحتي برنامه ايي رو كه علي آقا گذاشتن به دانگل منتقل كنيد

:s13::eek:ky:

پیوست‌ها

• 38 کیلوبایت بازدیدها: 187
آخرین ویرایش:

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
shahsavar جان دوست عزيز با نرم افزار فوق بنده روي چندين دانگل تست كردم جواب داده
شما هم امتحان كنيد وضعيت را اعلام كنيد

پیوست‌ها

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
سلام دوستان
من امروز با یک مشکل عجیب مواجه شدم
میکرو باکس همه چیش سالم هست و تا ظهر خوب کار میکرد ولی از ظهر به بعد , بعد از 1 یا 2 دقیقه از کار میوفته و هیچ کانالی باز نمیکنه تا اینکه از برق میکشم و دوباره به برق میزنم درست میشه دوباره 1 یا 2 دقیقه بعد همین داستان...
کسی میدونه از چیه؟؟

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوست عزیز ورژن 1.59 در صورتی برای دانگل شما کارایی دارد که توسط این نرم افزار اکسپایر نشود دانگلهای سری اول فقط با نرم افزارهای پست اول همین تاپیک فعال هستند

علی جان من بعداز انتقال پچ SW for all dongle ، درمسیر W3 ، اولا دانگل به زسیور تبدیل میشه دوما ریموت کنترل کارنمی کند و روی صفحه تلویزیون ، منوی کانال زیر صفحه تلویزیون بعداز چندثانیه میرود وپیغام اورجینال میکروباکس باکادر زرد رنگ بطور ثابت ظاهر میشود لطفا راهنمایی کنید علی آقا خواهشا کمکم کن !!!

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
علی جان من بعداز انتقال پچ sw for all dongle ، اولا دانگل به زسیور تبدیل میشه دوما ریموت کنترل کارنمی کند و روی صفحه تلویزیون ، منوی کانال زیر صفحه تلویزیون بعداز چندثانیه میرود وپیغام اورجینال میکروباکس باکادر زرد رنگ بطور ثابت ظاهر میشود لطفا راهنمایی کنید علی آقا خواهشا کمکم کن !!!
دوست من
من امروز 5 تا میکروباکس 1 قدیمی این مشکل رو داشت رفتم درست کردم
یا جهت w3 نداشتن و از جهتی غیر از w3 قبلا استفاده میکردن که با تنظیم w3 مشکلشون حل شد یا هم درست تنظیم نبود بعد از تنظیم دقیق درست شد .
شما هم احتمالا یکی از این مشکل ها رو داری

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
استار ست 95 ورزن 1.94 و برای دانگل میکرو باکس سافتور برای همه اول برنامه 1.59 را ریخته ونرم افزار جدید را بعد از باز شدن ابتدا میکروسافت اپلود و بعد برنامه میکروسافت اوریجنال را قرار داده و دانلود را زده و سپس فیش اپگرید و سیم برق را میزنیم تا دانلود کامل شود
لطفا" مراحل را یکبار بصوت شماره به شماره بنویسید

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
دوستان عزيز
تنظيمات لودر رو مانند شكل از شماره 1 تا 7 به ترتيب ادامه بديد
بعد به راحتي برنامه ايي رو كه علي آقا گذاشتن به دانگل منتقل كنيد

:s13::eek:ky:
لودر من گزینه های سمت راست رو نداره!!!

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوست من
من امروز 5 تا میکروباکس 1 قدیمی این مشکل رو داشت رفتم درست کردم
یا جهت w3 نداشتن و از جهتی غیر از w3 قبلا استفاده میکردن که با تنظیم w3 مشکلشون حل شد یا هم درست تنظیم نبود بعد از تنظیم دقیق درست شد .
شما هم احتمالا یکی از این مشکل ها رو داری

دوست عزیز دانگل من به رسیور تبدیل شده ، باآخرین برنامه علی جان گذاشتند دیش w3 هم دقیق تنظیمه متوجه هستی!!!!! مشکل من اینجاست........

آخرین ویرایش:

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

لودر من گزینه های سمت راست رو نداره!!!
دوست عزيز شما با لودر ميكرو 2 كه براتون قرار دادم ابتدا تنظيمات لودر رو طبق عكس زير انجام ميدي براي انجام تنظيمات لودر روي علامت فلش لودر كه با عدد يك مشخص شده كليك ميكنيد تا قسمت تنظيمات لودر مشخص شود بعد با همين لودر فايل MicroBox II to MicroBox I convertor رو به دانگل منتقل ميكني و در نهايت فايل orginal rom_2 رو با لودر خود ميكرو 1 به دانگل منتقل كنيد تا دانگل شما روشن شود و حالا ميتونيد با لودر ميكرو 2 و انجام تنظيمات لودر اخرين فايلي رو كه جناب علي رسيور قرار دادن به دانگل منتقل كنيد و از ديدن كانالها لذت ببريد

من تمام فايلها رو براي شما اينجا قرار ميدم :

موفق باشيد

پیوست‌ها

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
shahsavar جان دوست عزيز با نرم افزار فوق بنده روي چندين دانگل تست كردم جواب داده
شما هم امتحان كنيد وضعيت را اعلام كنيد

سلام دوست من
خدا عزیزتو واست نگه داره و همیشه دلت شاد باشه
بلاخره یکی به داد ما رسید با تنضیماتی که نو لودر طبق عکس دادم الان دانگلن نثل سابق اپگرید شده خدا کنه درست شده باشه الان که 3.20 بامداد تا صبح ببینم تست کنم ببینم دانگلن بالا نیاد الان برنامه 1.59 رو انتقال دادم با خود برنامه رفت.
حالا برای دیدن کانالها باید دوباره این برنامه جدید رو بریزم یا با 1.59 بازه؟
میترسم دوباره این برنامه رو بریزم دانگل مثل قبل بشه.
یه دنیا ممنون بازم.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دوست عزيز شما با لودر ميكرو 2 كه براتون قرار دادم ابتدا تنظيمات لودر رو طبق عكس زير انجام ميدي براي انجام تنظيمات لودر روي علامت فلش لودر كه با عدد يك مشخص شده كليك ميكنيد تا قسمت تنظيمات لودر مشخص شود بعد با همين لودر فايل microbox ii to microbox i convertor رو به دانگل منتقل ميكني و در نهايت فايل orginal rom_2 رو با لودر خود ميكرو 1 به دانگل منتقل كنيد تا دانگل شما روشن شود و حالا ميتونيد با لودر ميكرو 2 و انجام تنظيمات لودر اخرين فايلي رو كه جناب علي رسيور قرار دادن به دانگل منتقل كنيد و از ديدن كانالها لذت ببريد

من تمام فايلها رو براي شما اينجا قرار ميدم :

موفق باشيد

برای ریختن نرم افزار جدید ایا باید تو لودر تنضیمات خاصی انجام بدیم؟اخه با لودری مه تو نرم افزار جدید گذاشتی اصلا گزینه 1 برای تنظیم لودر نداره؟مر30

بالا