با سلام
من که تنوانستم کانالی باز کنم
حتی 2 مرتبه هم پشت سر هم برنامه را انتقال دادم اما نشد. بعد از روشن شدن یک صفحه مخصوص کانال میاید و سریع میرود و بعدش نوشته by djminato میاید و به صورت فلش زدن حدود 6 ثانیه می باشد تمامی اتصالات را هم چک کردم مشکلی نیست البته با برنامه قبلی که جناب اقای علی ریسیور گذاشته بودند هم موفق نشدم
خواهشا اگر کسی میتواند کمک کند
در ضمن دسنگاه من هایتک دو تیونره میباشد که برنامه استارست 3200 را روی ان ریخته ام و تا حدودا 10 روز پیش به خوبی یرای میکرو باکس جواب میداداما با این 2 برنامه اخیر هیچ کانالی باز نمی شود.
با سلام خواهشا مدیران سایت جواب دهند؟:051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051:
آقا اين برنامه براي ميكرو قديمي يا جديد؟؟؟اگه كسي ريخته به ما هم بگه
از زحمتهاي مسئولين سايت بسيار سپاسگذاريم.
با سلام اساتید محترم واقعا یکی کمک کند :sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:با سلام
من که تنوانستم کانالی باز کنم
حتی 2 مرتبه هم پشت سر هم برنامه را انتقال دادم اما نشد. بعد از روشن شدن یک صفحه مخصوص کانال میاید و سریع میرود و بعدش نوشته By Djminato میاید و به صورت فلش زدن حدود 6 ثانیه می باشد تمامی اتصالات را هم چک کردم مشکلی نیست البته با برنامه قبلی که جناب اقای علی ریسیور گذاشته بودند هم موفق نشدم
خواهشا اگر کسی میتواند کمک کند
در ضمن دسنگاه من هایتک دو تیونره میباشد که برنامه استارست 3200 را روی ان ریخته ام و تا حدودا 10 روز پیش به خوبی یرای میکرو باکس جواب میداداما با این 2 برنامه اخیر هیچ کانالی باز نمی شود.
سلام عزيز متن بالا را بخوان تبديل شده به ميكرو2 موفق باشي ..
شیرینگ در مسیرw3 با نرمافزار 2.19 وصله...
با سلام اساتید محترم واقعا یکی کمک کند :sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:
دوست عزيز شما بصورت امتحان ريسيورت را عوض كن ببين روي ريسيوري ديگر جواب ميده اگر جواب نداد شما دانگلت را برنامه ايسي فلشت را از طريق پروگرام خالي و دوباره برنامه بده موفق باشيدk:با سلام اساتید محترم واقعا یکی کمک کند :sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk: