نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
جناب afr130
دنگل شما نرم افزار را دريافت كرده و نوشته فوق يعنى By Djminito كه بصورت فلاش ظاهر شده نشان از آمادگى دنگل شما براى باز كردن كانال ها است .آنچه از نوشته اخير شما برداشت كردم مشكل در ريسيور شما وشايد انتخاب گزينه نا مناسب در تنظيمات باشد. لطفا" در ريسيور شما گزينه Twin Protocol را انتخاب فرمائيد وفكر ميكنم مشكل شما حل خواهد شد.

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
با سلامى دوباره خدمت دوستان
دوستان عزيز لطفا" حتما" نرم افزار جديد على آقا را با لودر همين نرم افزار به دنگل انتغال فرمائيد. دنگل نرم افزار ارائه شده را با لودر ديگرى قبول نميكند.

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
به mdnu

باسلام به شما MDNU دوست عزیز
بنده نمی دانم مشکل شما ازکجا ا ست که موفق نمی شوید کانالهاراباز کنید ولی بااین برنامه Microbox I_v219.rar که علی آقادرسایت گذاشته است بنده بدون مشکل کانالها را دارم یک مشکل منکن است باشد دوست عزیز شما یا دوستان دیگرکه مثل شما همچنین موشکلی دارند چون ورژن میکروباکس راازسایتهای غیر معتبر دانلود می کنید وبه دستگاه انتقال می دهید وآیسی دستگاه به مشکل برمی خورد ودستگاه دیگر نمی تواند ورژن رابه خوبی قبول کند بنده نمی خواهم ازاین سایت تعریف کنم ولی برای بنده بهترین سایت همین سایت است برای میکروباکس چون خود علی آقاروی برنامه های میکروباکس به خوبی نظارت می کند همچنین مدیریت سایت وکاربران ویژه سایت برنامه را اول امتحان می کنند بعد درسایت قسمت میکروباکس بانظر علی آقا می گذارند چون تنها شخص خود علی است که با سرور میکروباکس درتماس است دوست عزیز شما باید مشکل خود را با علی آقا درپخش خصوصی درمیان بگذارید پس چرا دستگاه بنده اولین سری میکروباکس است برنامه راقبول می کند چون بنده برنامه های که علی آقا درسایت می گذارد بنده به دستگاه انتقال می کنم دوست محترم الان 90درصد کانالهای هاتبرد رادارم وکل نیلست وبدررابدون فریزدارم

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
با سلام خدمت sfcan
من فكر ميكنم شما 1 معذرت خواهي به بنده بدهكار هستيد . و خواهش ميكنم 2 باره مطلتى را كه نوشته بودم بخوانيد.
اولا" كه دست على آقا در نكنه .دوم اينكه من در جهت كمك و راهنمائى كار بر محترم اين سايت مطلب نوشتم .ثالثا" كجاى كار من ايراد به على آقا بوده است. رابعا" اگر من نتوانسته باشم فايل را به دنگل انتقال دهم بي خود ميكنم كه مطلب بنويسم.وحالا در جولوى بنده 1 ميكرو باكس بعنوان دنگل و 1 ميكرو باكس بصورت ريسيور ( botech ) در حال كار ميباشد و با استفاده از نرم افزار جديد على آقا در حال مشاهده فيلم ميباشم.
بار ديگر از جنابعالى خواهش ميكنم نوشته هاى كاربران را بدقت مطالعه وسپس مطلب بنويسيد .از شما متشكرم.

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
دستگاه من ای کلاس 9696 هست این نرم و میکرو من میکرو قدیمی
من میکرو رو نرم افزار 219 رو زدم کانالها باز می شه ولی به سختی نایل رو اصلا باز نمی کنه هاتبرد رو هم بگیر نگیر داره با قطعی زیاد
نمی دونم مشکل از چی هست کسی اگر می تونه من رو راهنمایی بکنه

ali2

کاربر
2006-10-04
62
162
دوست عزیز منم این مشکل را دارم.مشکل اینه بعضی رسیورها دانگل میکروبکس 2رو ساپورت نمی کنند و رسیور من(x95)و بسیاری از رسیورهای دیگه از این دسته هستند.علتی که تا 10روز پیش جواب می داده این بوده که 10روز پیش دانگل شما برنامه مخصوص خودش رو داشته(میکرو 1)و در نتیجه با رسیورت سازگار بوده ولی چون در 10روز اخیر برای دانگل میکرو،برنامه های تغییر یافته از میکرو 2اومده در نتیجه سازگاری با برنامه های فعلی رسیور نداره!بهترین کار هم این هستش مدیران محترم اگر به شرکت استارست یا شرکتهای مشابه دسترسی دارند با فرستادن ایمیل آنها را از مشکلات موجود باخبر کرده تا سافتور جدید برای این نوع رسیورها به منظور سازگاری با میکرو 2نیز فرستاده شود

دوست عزيز ممنون از توضيح شما من هم نرم افزار را ريختم هميتن پيام مياد فكر نكنم به رسيور ربطي داشته باشه چون من قبل از اينكه كابل را يه رسيور وصل كنم هم همين پيام مي امد

ali2

کاربر
2006-10-04
62
162
جناب afr130
دنگل شما نرم افزار را دريافت كرده و نوشته فوق يعنى by djminito كه بصورت فلاش ظاهر شده نشان از آمادگى دنگل شما براى باز كردن كانال ها است .آنچه از نوشته اخير شما برداشت كردم مشكل در ريسيور شما وشايد انتخاب گزينه نا مناسب در تنظيمات باشد. لطفا" در ريسيور شما گزينه twin protocol را انتخاب فرمائيد وفكر ميكنم مشكل شما حل خواهد شد.
با اين كار هم مشكل حل نشد

ali2000000

کاربر
2010-12-10
1
0
سلام دوستان ; میکروباکس من پیغام by djminito ثابت را می دهد. رسیورم ای کلاس 9797 pvrهست با اخرین نرم افزار هم اپدیت کردم و همه تنظیمات را چک کردم کانالی باز نمی کنه.مشکل از کجاست؟مرسی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مهم قابل توجه دارندگان دانگل ميکرو باکس سري جديد

کارت هاي اورجينال VIACCEESS 4.0 پکيج BIS براي سرور ميکرو باکس 1 از ساعاتي قبل به اشتراک گذاشته شد و در حال حاضر دانگل هاي ميکرو باکس 1 سري جديد توسط نرم افزار ورژن 1.59 توانايي دريافت اين مجموعه به صورت فول و بدون مشکل دارند بزودي کانالهاي ديگري هم به سرور 1 اضافه مي شود

Added new card viaccess 4.0 and shared full bis hotbird​

آخرین ویرایش:

ali2

کاربر
2006-10-04
62
162
سلام دوستان ; میکروباکس من پیغام by djminito ثابت را می دهد. رسیورم ای کلاس 9797 pvrهست با اخرین نرم افزار هم اپدیت کردم و همه تنظیمات را چک کردم کانالی باز نمی کنه.مشکل از کجاست؟مرسی
از من هم همين پيام را مي داد الان كه سيم النبي را وصل كردم شبكه باز است

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
باسلام علی آقا میکروباکس 3 چطوره هم از لحاظ سخت افزاری وهم نرم افزاری ؟؟؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام علی آقا میکروباکس 3 چطوره هم از لحاظ سخت افزاری وهم نرم افزاری ؟؟؟؟

میکرو باکس 3 ربطی به سرور میکرو باکس 1-2 ندارد و این دانگل توسط تیم مورست ساپورت می شود سخت افزار این دانگل تقریبا مشابه دانگل مورباکس و هیچ ارتباطی به میکرو باکس اصلی ندارد

samaneeh

کاربر
2007-05-02
13
8
باسلام علی آقا میکروباکس 1 تا حالا يك بارهم جواب سوالات من را ندادهايد واين براي من آرزو شده .خواهش مي كنم فقط يكبا جواب بده چرا وقتي ميكرو را پراگرام مي كنم پيغام میکروباکس من پیغام by djminito ثابت را می دهد توضيح بدهيد خواهشا شما از صميم قلب دوست دارم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام علی آقا میکروباکس 1 تا حالا يك بارهم جواب سوالات من را ندادهايد واين براي من آرزو شده .خواهش مي كنم فقط يكبا جواب بده چرا وقتي ميكرو را پراگرام مي كنم پيغام میکروباکس من پیغام by djminito ثابت را می دهد توضيح بدهيد خواهشا شما از صميم قلب دوست دارم

دوست عزیز به دو دلیل این پیغام ثابت ظاهر می شود زمانی که هیچ دیتای دریافت نشود به علت افت سیگنال شما مجدد حهت w3 تنظیم کنید با بیشترین سیگنال و یا اینکه ارتباط دانگل بار رسیور قطع باشد که تنظیم نبودن پروتکل رسیور روی حالت twin معمولا این مشکل ایجاد می کند

ali200000

کاربر
2010-09-01
4
1
دوستان برای من کانال ها باز شد. دیش را 1سانت جا بجا کردم درست شد.حتما چک کنید .ممنون از علی اقا

بالا