نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

dadgari

کاربر
2009-06-19
43
37
سلام دوستان مال من پیغام by djminito چشمک میزنه کانالها خیلی فیرز داره با ریسیور iclass 9595 لطفا راهنمایی کنید.

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با سلام دوستان دانگلهای قدیمی هم چند نمونه دارد من خودم تست کردم یک نمونه که خودم دارم سری اول گرفتم که هیچ چیزی روی دانگل نوشته نشده وتیونر آن خیلی قویتر از نمونه دیگری که تست کردم که روی آن مارک سفید رنگ میکروباکس نوشته شده است تونری ضیفتری دار که فیرز دارد

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
علي آقا من نميدونم بايد چكار كنم كه شما جواب ما رو بديد من 10 تا پست گذاشتم شما يكبار جواب نداديد...مشكل من اينه كه با اين لودر شما من نميتونم هيچ فايليرو انتقال بدم و تمامي چيزهارو چك كردم
كابل هم مشكل نداره همينجور روي 0 مونده...تو رو خدا منو راهنمايي كنيد

areya0007

کاربر
2010-05-15
29
58
سلام . علی آقا بنده هر کاری که شما و دوستان به اشتراک گذاشته بودن انجام دادم / وای هنوز موفق نشدم که کانالی را باز کنم همه اتصلات و هر چی که به فکرم میرسید را چک کردم .. هم اکنون دانگل من 2 چراغ روشن روش داره و پیغام by djminito
روی صفحه دانگل هست ... واقعا خیلی تو کف هستم ... اطفا کمک کیند

Bleach-Episode-274.jpg

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
اخیرا نرم افزار دیگری در فروم های عربی منتشر شده با عنوان ورژن 2.20 این ورژن ادیت شده 2.19 واز لحاظ کیفیت بازگشایی کانالها و دیگر موارد هیچ تفاوتی نرم افزار فعلی 2.19 ندارد

دوستان عزیز

اگر علی آقا لطف کنند فرکانس ارسال دیتا یا مشابه آنرا اعلام کنند تا من ودوستان عزیز

دیش W3 را دقیقتر تنظیم کنیم تاکمتر کسی بامشکل مواجه شود

ممنون علی آقا هستیم:eek:ky:

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
سلام . علی آقا بنده هر کاری که شما و دوستان به اشتراک گذاشته بودن انجام دادم / وای هنوز موفق نشدم که کانالی را باز کنم همه اتصلات و هر چی که به فکرم میرسید را چک کردم .. هم اکنون دانگل من 2 چراغ روشن روش داره و پیغام by djminito

دوست عزیزم آریا جان

درصفحه قبل کامل توضیح دادم

شما فقط وفقط دیش W3 را دقیقتر تنظیم کن دقیقتر.........

مطمئن باش مشکلت حل میشه یه تشکر هم بدهکار میشی:eek:ky:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علي آقا من نميدونم بايد چكار كنم كه شما جواب ما رو بديد من 10 تا پست گذاشتم شما يكبار جواب نداديد...مشكل من اينه كه با اين لودر شما من نميتونم هيچ فايليرو انتقال بدم و تمامي چيزهارو چك كردم
كابل هم مشكل نداره همينجور روي 0 مونده...تو رو خدا منو راهنمايي كنيد

دوست عزیز آیا دانگل بعد از اتصال به tv تصویر دارد یا هیچ تصویری نیست اگر هیچ تصویری نمایان نشود با توجه به شرایط فوق احتمالا عیب از سخت افزار فایل از پیوست زیر دریافت کنید و نرم افزار توسط این لودر به دانگل انتقال دهید نیاز به تنظیمات ندارد اگر مجدد مشکل پابرجا باشد عیب فقط سخت افزار و باید تعمیر شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزیز

اگر علی آقا لطف کنند فرکانس ارسال دیتا یا مشابه آنرا اعلام کنند تا من ودوستان عزیز

دیش w3 را دقیقتر تنظیم کنیم تاکمتر کسی بامشکل مواجه شود

ممنون علی آقا هستیم:eek:ky:

دوست عزیز فرکانس ارسال دیتا مشخص نیست و به دلیل مسائل امنیتی هیچ موقع اعلام نمی شود برای دریافت بهترین سیگنال پیشنهاد می شود از فرکانس 10720 استفاده کنید البته جالبه بدانید میکرو باکس 2 حتی اگر سیگنال هم ضعیف باشد قابلیت برقراری شرینگ دارد دلیل اصلی هم تفاوت های سخت افزار این دو دانگل

اگر برای برقراری شرینگ توسط ماهواره یوتلست مشکل دارید از اینتلست 1002 استفاده کنید می توانید نرم افزار مربوط به این ماهواره از پست اول همین تاپیک دریافت کنید آپلود شد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز پاسخ سوالات زیر اعلام کنید تا مشکل بررسی شود

1-نوع رسیور و ورژن نرم افزار دستگاه
2-آیا از سالم بودن دانگل مطمئن هستید قبلا با نرم افزارهای اصلی مشکلی نداشته 1.59 و....
3-حداکثر سیگنال دریافتی توسط فرکانس 11283 یوتلست
4- تست کابل دیتا ما بین رسیور و دانگل

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
اکثر کانالهای مجموعه شوتایم از امروز 19 دسامبر با حذف سیستم ایردتو توسط شرینگ قطع شدند و کارت های ایردتو این مجموعه از امروز برای سرورهای شرینگ کاربرد نخواهد داشت فعلا تنها راه دریافت این مجموعه تهیه رسیور به همراه کارت مخصوص برای مشترکین قانونی مدتی زمان نیاز تا مجدد این پکیج شر شود فعلا امکان پذیر نیست

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45

2-آیا از سالم بودن دانگل مطمئن هستید قبلا با نرم افزارهای اصلی مشکلی نداشته 1.59 و....
علي جان منم هنوز موفق به وصل كردنشون نشدم

1.رسيور استارست x95 با ورژن 1.93
2.بله.دانگل رو روي يك رسيور ديگه امتحان كردم جواب داد
3.حداكثر سيگنال روي 11283، 94% در پائين و 79% در بالا بوده
4.كابل ديتا هم مشكلي نداشته.به رسيورم زدم و كانالهاي يوتلست رو نشون داد

areya0007

کاربر
2010-05-15
29
58

1 - نوع ریسور x 95 . usb نرم افزار دستگاه . 1.91
2 - تا قبل از اینکه اعلام کنید دانگل میکرو 1 از کار فتاده من شیرنگو داشتم به خوبی . ولی از ان موقع که نرم افزار جدید دادید قادر به بازگشایی کانال نشده ام .
3. حداکثر سیگنال دریافتی توسط فرکانس 11283 86% میباشد .
4 تست کابل هم : به خوبی تمام نرم افزارها را که ار گذاشتید به خوبی انتقال دادم .
5 - قابل ذگر هست که میکرو 2 هم دارم به درستی کار میکند . همه وصال . سیم و ... را هم چک کردم .
6 - روی دانگلم 2 چراغ روشن هست ولی قدیم اینطوری نبود .
7 - تشکر از شما :dast:

sasan3280771

کاربر
2009-06-15
22
51
44

1- رسیور من starsat X95 USB
2- دانگل سالم بوده و با نرم افزار 1.59 بخوبی کار می کرد.
3- سیگنال دریافتی مناسب بوده و در فرکانس 11283 دارای Strength=58 و Qualility=89 می باشد.
4-کابل دیتا نیز سالم است.

یه چیز دیگه که برای من جالب اتفاق می افته این هست که بعد از ریختن نرم افزار 2.19 برای چندین دقیقه دانگل کار میدهد در عوض باعث افت شدید سیگنال در سایر فرکانسهای ماهواره میگردد بطوری که برای مشاهده کانالهای دیگه باید دانگل رو از برق جدا کنم. من که دیگه نمیدونم ایراد کار از کجاست

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
این نرم افزار برای دانگلهای جدید کار میکند یا نه

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342

با سلام دستگاه من هایتک و برنامه روی ان استارست 3200 میباشد تا10 روز پیش به خوبی جواب میداد
دانگل نیز با نرم افزارهای قبل به غیر از 2 برنامه اخر مشکلی نداشت.
حداکثر سیگنال دریافتی 70 درصد میباشد
کابل نیز سالم میباشد به دلیل انتقال نرم افزارها
ضمنا سریال دستگاه من 0905000319 میباشد
با تشکر از شما

بالا