سلام من برنامه جديد روريختم باريسيورx95مثل قديم تمام كانالها باز شد ازمديرين سايت كمال تشكررو دارم
اخیرا نرم افزار دیگری در فروم های عربی منتشر شده با عنوان ورژن 2.20 این ورژن ادیت شده 2.19 واز لحاظ کیفیت بازگشایی کانالها و دیگر موارد هیچ تفاوتی نرم افزار فعلی 2.19 ندارد
سلام . علی آقا بنده هر کاری که شما و دوستان به اشتراک گذاشته بودن انجام دادم / وای هنوز موفق نشدم که کانالی را باز کنم همه اتصلات و هر چی که به فکرم میرسید را چک کردم .. هم اکنون دانگل من 2 چراغ روشن روش داره و پیغام by djminito
روی صفحه دانگل هست ... واقعا خیلی تو کف هستم ... اطفا کمک کیند
علي آقا من نميدونم بايد چكار كنم كه شما جواب ما رو بديد من 10 تا پست گذاشتم شما يكبار جواب نداديد...مشكل من اينه كه با اين لودر شما من نميتونم هيچ فايليرو انتقال بدم و تمامي چيزهارو چك كردم
كابل هم مشكل نداره همينجور روي 0 مونده...تو رو خدا منو راهنمايي كنيد
دوستان عزیز
اگر علی آقا لطف کنند فرکانس ارسال دیتا یا مشابه آنرا اعلام کنند تا من ودوستان عزیز
دیش w3 را دقیقتر تنظیم کنیم تاکمتر کسی بامشکل مواجه شود
ممنون علی آقا هستیمky:
سلام . علی آقا بنده هر کاری که شما و دوستان به اشتراک گذاشته بودن انجام دادم / وای هنوز موفق نشدم که کانالی را باز کنم همه اتصلات و هر چی که به فکرم میرسید را چک کردم .. هم اکنون دانگل من 2 چراغ روشن روش داره و پیغام by djminito
روی صفحه دانگل هست ... واقعا خیلی تو کف هستم ... اطفا کمک کیند
دوست عزیز پاسخ سوالات زیر اعلام کنید تا مشکل بررسی شود
1-نوع رسیور و ورژن نرم افزار دستگاه
2-آیا از سالم بودن دانگل مطمئن هستید قبلا با نرم افزارهای اصلی مشکلی نداشته 1.59 و....
3-حداکثر سیگنال دریافتی توسط فرکانس 11283 یوتلست
4- تست کابل دیتا ما بین رسیور و دانگل
2-آیا از سالم بودن دانگل مطمئن هستید قبلا با نرم افزارهای اصلی مشکلی نداشته 1.59 و....
پروفسور پچ رسيورتو عوض كن خوب ميشه
با سلام دستگاه من هایتک و برنامه روی ان استارست 3200 میباشد تا10 روز پیش به خوبی جواب میداددوست عزیز پاسخ سوالات زیر اعلام کنید تا مشکل بررسی شود