نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
دوست عزیز آیا دانگل بعد از اتصال به tv تصویر دارد یا هیچ تصویری نیست اگر هیچ تصویری نمایان نشود با توجه به شرایط فوق احتمالا عیب از سخت افزار فایل از پیوست زیر دریافت کنید و نرم افزار توسط این لودر به دانگل انتقال دهید نیاز به تنظیمات ندارد اگر مجدد مشکل پابرجا باشد عیب فقط سخت افزار و باید تعمیر شود
علي اقا تصويرو دارم و ورژن ميكروم 1.56 هيچ مشكلي از اين بابت نيست ولي موقعي كه ميخوام فايل رو با لودر انتقال بدم همينجور روي 0% ميمونه...نوشته run bootload

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
اکثر کانالهای مجموعه شوتایم از امروز 19 دسامبر با حذف سیستم ایردتو توسط شرینگ قطع شدند و کارت های ایردتو این مجموعه از امروز برای سرورهای شرینگ کاربرد نخواهد داشت فعلا تنها راه دریافت این مجموعه تهیه رسیور به همراه کارت مخصوص برای مشترکین قانونی مدتی زمان نیاز تا مجدد این پکیج شر شود فعلا امکان پذیر نیست

سلام من دانگلو برای کانال دیسکاوری گرفته بودم دیسکاوری روی نیلست خیلی خوب بود چون قعطی نداشت و صدای ان هم انگلیسی بود ولی دیسکاوری پکیج ان یا سافیرا+ روی هات برد قعطی زیاد داره و یا نوا که اصلان وصل نیست تیم شرینگ باید یک فکری بکنه مرسی

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
ذوست عزیز Ehsan_gmc

با سلام

دیش در جهت w3 تنظیم است وچراغ سبز دانگل زوشن با همان کابل w3 زسیور سیگنال بالا دارد اما همانطور که عرض کردم روی صفحه تلویزیون جمله by djminato ظاهر میشه ودانگل کار نمیکند وبا کنترول برنامه قبول نمیکند.
باتشکر وتقاضای پاسخ

maris

کاربر
2008-06-27
19
21
روی هاتبرد فقط کانالهای اسکای فریز خیلی خیلی خیلی جزیی دارد.بقیه خوب است.دانگل میکروباکس 1 ورزن 219 با رسیورهای استرانگ و ای استار

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
علي اقا تصويرو دارم و ورژن ميكروم 1.56 هيچ مشكلي از اين بابت نيست ولي موقعي كه ميخوام فايل رو با لودر انتقال بدم همينجور روي 0% ميمونه...نوشته run bootload
با دورود
شما با این لودر اپگرید کنید:eek:k:

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
سلام
دوستان با آخرین نرم افزار کانال های شوتایم رو از 1-2 ساعت پیش دیگه باز نمیکنه ولی بقیه کانال ها بدون مشکل باز هست
لطفا نگاه کنید و اطلاع بدید

artman

کاربر
2009-05-15
22
39
57
در خواست راهنمایی:

آیا کسی توانسته است دانگل میکروباکس 1 با شماره سریالی که با 90 شروع می شود را به
دانگل میکروباکس 2 تبدیل کرده و تصویر باز کند ؟؟؟
من چندین نرم افزار را منتقل کردم یعنی تو انتقال پچ مشکلی نیست original هم می نویسد
ولی اصلا" تصویر باز نیست شرینگ w3 و اتصالات بی نقص است اگر کسی موفق شده راه حل
آنرا بگوید لطفا". تشکر.

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
سلام دوست من
من این کار رو کردم و با سریال 90 شروع میشه
این که میگید نرم افزار رو انتقال دادید و Original نوشته , این نوشته برای نرم افزار قدیمی هست و اون نرم افزار دیگه کارایی نداره
شما باید از نرم افزاری که 16/12/2010 اومده استفاده کنی که به جای Original Microbox نوشته By Djmilito و اگر کاراییش درست باشه بصورت فلش زدن خاموش و روشن میشه
و در آخر پروتکول رسیورت رو روی Twin قرار بده
اگر از جهتی غیر از W3 استفاده میکردی برای دریافت دیتا , حتما جهت دیتا رو به W3 تغییر بده
و برای اینکه ببینی کانالی باز میکنه فعلا از کانال های شوتایم استفاده نکن چون ظاهرا قطع هست این پکیج
موفق باشی

آخرین ویرایش:

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
با سلام خدمت artman
دوست عزيز با فايل جديدى كه على آقا بنام microbox1v219.rar نوشته original information به نوشته
By Djminato تغير ميكند . لطفا" فايل فوق را كه در اين بخش قرار دارد دانلود و به دستگاه خود وارد كنيد.

eviilak

کاربر
2009-06-05
1
0
38
سلام علی اقا من میکرو باکس1 دارم اون[FONT=arial, helvetica, sans-serif]قطعه که می گی روی[/FONT]میکرو باکس1 وصل میشه وتبدیل به میکرو باکس2 میشه اگر اینجوری هست من اون قطعه رو می خوام میشه قیمت اون رو بگی و شماره حساب رو برام ایمیل کنی eviilak@yahoo.com[FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]

sasan3280771

کاربر
2009-06-15
22
51
44
1- رسیور من starsat X95 USB
2- دانگل سالم بوده و با نرم افزار 1.59 بخوبی کار می کرد.
3- سیگنال دریافتی مناسب بوده و در فرکانس 11283 دارای Strength=58 و Qualility=89 می باشد.
4-کابل دیتا نیز سالم است.

یه چیز دیگه که برای من جالب اتفاق می افته این هست که بعد از ریختن نرم افزار 2.19 برای چندین دقیقه دانگل کار میدهد در عوض باعث افت شدید سیگنال در سایر فرکانسهای ماهواره میگردد بطوری که برای مشاهده کانالهای دیگه باید دانگل رو از برق جدا کنم. من که دیگه نمیدونم ایراد کار از کجاست

من دانگل روی رسیور دوستم که اون هم X95 Usb بود امتحان کردم و کلیه کانالها بخوبی باز میشد . ولی روی رسیور خودم باز نمیکنه . تنها تفاوت پچ رسیور بود که اتونهم عوض کردم باز هم فرقی نکرد. سیگنال دریافتی رو بالا بردم و روی فرکانس 10720 دارای Sterengh= 74 هست

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
سلام دوستان مال من پیغام by djminito چشمک میزنه کانالها خیلی فیرز داره با ریسیور iclass 9595 لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزيز
لطفا" آنتن w3a را چك كنيد . اين بلا سر من آمد بعضى از دنگل ها با در صد كم w3a كار ميكنند و بعضى ها كار نميكنند.
من با دو دنگلى كه داشتم وبا شرايط يكسان فايل را انتقال دادم يكى كار كرد ويكى كارنكرد علت را بر رسى كردم . ديدم كه لول سينال 60% در w3a ميباشد با تنظيم ديش و lnb لول سيگنال را به 74% رساندم . دومى كه كار نميكرد بكار افتاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مهم

کاربرانی که از رسیورهای استارست سری x95 استفاده می کنند اگر ممکن اعلام کنید رسیور تولید چه سالی و چه موقع تهیه شده قاب مشکی یا نقره ای
امروز این مشکل عدم سازگاری میکرو باکس به تیم برنامه نویس شرکت استارست اطلاع دادم مشکل بررسی شده اما اعلام شد نرم افزارها هیچ مشکلی با دانگل ندارد و اگر میکرو باکس با رسیور مشکل دارد مربوط به سخت افزار برخی رسیورها و معمولا فقط مدلهای جدید که این اواخر تولید شده مشکل دارند هم اکنون شخصا چند رسیور استارست x95-x97 تهیه و امتحان کردم هیچ مشکلی با دانگلهای قدیمی تبدیل شده به میکرو باکس 2 ندارند و کانالها به خوبی دریافت می شود

آخرین ویرایش:

sasan3280771

کاربر
2009-06-15
22
51
44
مهم

کاربرانی که از رسیورهای استارست سری x95 استفاده می کنند اگر ممکن اعلام کنید رسیور تولید چه سالی و چه موقع تهیه شده قابل مشکی یا نقره ای
امروز این مشکل عدم سازگاری میکرو باکس به تیم برنامه نویس شرکت استارست اطلاع دادم مشکل بررسی شده اما اعلام شد نرم افزارها هیچ مشکلی با دانگل ندارد و اگر میکرو باکس با رسیور مشکل دارد مربوط به سخت افزار برخی رسیورها و معمولا فقط مدلهای جدید که این اواخر تولید شده مشکل دارند هم اکنون شخصا چند رسیور استارست x95-x97 تهیه و امتحان کردم هیچ مشکلی با دانگلهای قدیمی تبدیل شده به میکرو باکس 2 ندارند و کانالها به خوبی دریافت می شود

رسیور من قاب مشکی و از نوع جدید هست که دانگل بروی آن کارایی نمیدهد . اما رسیور دوستم قاب نقره ای قدیمی بود و دانگل من بروی رسیور اون بدون هیچ مشکلی کار میکرد. اینطور که معلوم شد عیب از رسیور x95 هست. حالا ما چکار کنیم. عجب شانسی داریم ها اااا

artman

کاربر
2009-05-15
22
39
57
با سلام خدمت artman
دوست عزيز با فايل جديدى كه على آقا بنام microbox1v219.rar نوشته original information به نوشته
By Djminato تغير ميكند . لطفا" فايل فوق را كه در اين بخش قرار دارد دانلود و به دستگاه خود وارد كنيد.

با تشکر به توجه شما:

من همه این نرم افزارها را ریختم از original microbox گرفته تا by Djmilito ولی جواب
نگرفتم یعنی بعد از تبدیل دو تا چراغ قرمز و سبز هردو با هم روشن هستند آیا هردو
چراغ باید روشن بمانند؟ پروتوکل twin را هم رعایت کردم ولی تصویر باز نمیکند

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
با تشکر به توجه شما:

من همه این نرم افزارها را ریختم از original microbox گرفته تا by Djmilito ولی جواب
نگرفتم یعنی بعد از تبدیل دو تا چراغ قرمز و سبز هردو با هم روشن هستند آیا هردو
چراغ باید روشن بمانند؟ پروتوکل twin را هم رعایت کردم ولی تصویر باز نمیکند

دوست عزیز هر دو چراغ باید روشن باشه از گزینه twin تو رسیور مطمعن شو اتصالات دیگه رو مثل کابل سیگنال و کابل rs232 رو چک کن شرینگ به خوبی برقرار هست

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
رسیور من قاب مشکی و از نوع جدید هست که دانگل بروی آن کارایی نمیدهد . اما رسیور دوستم قاب نقره ای قدیمی بود و دانگل من بروی رسیور اون بدون هیچ مشکلی کار میکرد. اینطور که معلوم شد عیب از رسیور x95 هست. حالا ما چکار کنیم. عجب شانسی داریم ها اااا

رسیور رو با جدیدترین پچ و یا با 1.64 اپگرید کن بعد تنظیم کارخانه بکن مشکلت باید حل بشه

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
مهم

کاربرانی که از رسیورهای استارست سری x95 استفاده می کنند اگر ممکن اعلام کنید رسیور تولید چه سالی و چه موقع تهیه شده قاب مشکی یا نقره ای
منم استارست مشكي رنگ سري جديد دارم

sasan3280771

کاربر
2009-06-15
22
51
44
دوستان من هم مشکی رنگ سری جدید دارم با اخرین ورزن اپدیت کردم فقط تنها مشکلی که دارم یه کمی سرعت باز شدن کانالهام از قبل کمتر شده

دوست عزيز ورژن نرم افزار رسيور شما چند هست. يعني ما چهورژني از نرم افزار رو روي رسيور بريزيم ؟

بالا