نرم افزار جدید برای هایتک Z1 & Z2 بر روی جهت Hellasat 39'E

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
روز گذشته این نرم افزارها برای تیونربی هایتک Z1 & Z2 ارایه شده برای شیرینگ هم جهت
هلاست واقع در 39درجه شرق معرفی شده که ماهواره قوی میباشد برای دیتا:eek:k:
طریقه نصب هلاست 39 درجه شرق:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=29318&p=138635
دوستان تست ونتیجه را اینجا اعلام کنند:eek:ky:

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Kharghani

کاربر VIP
2007-09-22
57
82
من تست نکردم ولی دوستانم توصیه کردند دانلود کنم واز همین نرم افزار که کانالها رو روی این ماهواره شرینگش برقراره استفاده کنم.یعنی این پچ روی این ماهواره کارمیکند.

منو ببخشید که این همه مدت تو سایت نبودم .راستش درگیر سایت خودم ومدیریت در سایتهای همکار بودم.

کاش توضیح میدادید که به تیونر a بزنیم یا به تینر b.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من تست نکردم ولی دوستانم توصیه کردند دانلود کنم واز همین نرم افزار که کانالها رو روی این ماهواره شرینگش برقراره استفاده کنم.یعنی این پچ روی این ماهواره کارمیکند.

منو ببخشید که این همه مدت تو سایت نبودم .راستش درگیر سایت خودم ومدیریت در سایتهای همکار بودم.

کاش توضیح میدادید که به تیونر a بزنیم یا به تینر b.
با درود
اول اینکه این پستهای مکرر شما بابت چیست؟
همه اش ادغام شد!
موضوع بعدی شما چکار میکنید به خودتان مربوط است ولی به زبان فارسی توی پست توضیح دارد که به کدام تیونر بزنید البته اگر با کار در چندین فوروم ندانید نرم افزار شیرینگ برای تیونرB ارایه میشود:busted_red:

Kharghani

کاربر VIP
2007-09-22
57
82
با درود
اول اینکه این پستهای مکرر شما بابت چیست؟
همه اش ادغام شد!
موضوع بعدی شما چکار میکنید به خودتان مربوط است ولی به زبان فارسی توی پست توضیح دارد که به کدام تیونر بزنید البته اگر با کار در چندین فوروم ندانید نرم افزار شیرینگ برای تیونرb ارایه میشود:busted_red:
اوه بابا یواش پیاده شو با هم بریم. اصلا من خیلی بارمه یا نه خودمان دانیم.درثانی شما وظیفه دارید این مطالب را عنوان کنید که کاربرا بدونند به کدوم تیونر برنامه را انتقال بدن.تا سایت بازار خودش را از دست ندهد.اگه به قبای جناب عالی برمیخوره .ما مشکل نداریم .بهتره شما سرتون به همین سایت گرم باشه......متاسفم از چنین مدیری این رسم برخورد با کاربرا نیست .من خیلی کاربر برای این سایت جمع کردم.ولی ....بیخیال خداحافظ برای همیشه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اوه بابا یواش پیاده شو با هم بریم. اصلا من خیلی بارمه یا نه خودمان دانیم.درثانی شما وظیفه دارید این مطالب را عنوان کنید که کاربرا بدونند به کدوم تیونر برنامه را انتقال بدن.تا سایت بازار خودش را از دست ندهد.اگه به قبای جناب عالی برمیخوره .ما مشکل نداریم .بهتره شما سرتون به همین سایت گرم باشه......متاسفم از چنین مدیری این رسم برخورد با کاربرا نیست .من خیلی کاربر برای این سایت جمع کردم.ولی ....بیخیال خداحافظ برای همیشه.
:busted_red:اخطار:
شما که با این همه ادعا زبان مادری خودتان را متوجه نمیشوید بهتر است یاعینک توضیح پست را بخوانیدیا از کسی که بیشتر میداند ودید خوبی دارد تقاضا کنید برای شما ترجمه کند که نوشته به کدام تیونر تزریق شود!
این سایت برای فعالیت همه کاربران فعال در چهارچوب قوانین باز است وما هم دنبال کسی نمیفرستیم.

m.nsat2

کاربر
2010-01-30
69
152
43
با سلام
برنامه رو به تیونر بی زدیم کابل y5هم وصل باشه یا احتیاجی نیست.

بالا