جهت اطلاع این نرم افزار پایداری زیادی ندارد و مجدد اکانت مسدود می شود
جهت اطلاع این نرم افزار پایداری زیادی ندارد و مجدد اکانت مسدود می شود
سلام
برای رسیورهای دیگه کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برای رسیورهای دیگه کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
t13 میتوان روی 230starsat ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب جواب بدید داره سوال میپرسه
خوب جواب بدید داره سوال میپرسه
t13با مشکل کار میکنه
قطع و وصل میشه
با همه این تفاصیل ایا خرید تایمر v در حال حاضر درست است چرا که من سر میکرو خیلی ترسیدم و الان نمیدونم تایمر بگیرم و y4 تیتان ویا گولد ایا 3 ماه از تاریخ کارکرد تایمر گزشته که خیالمان راحت بشه که به سرنوشت میکرو دچار نمیشه ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند که در این شرایط چه دانگلی بگیرم و اگر کسی y5 برای فروش داره خواهشن یه پیام خصوصی به من بده از اینکه این پست ربط چندانی به موضوع نداره پوزش میخوام ولی شدیدا به راهنمایی احتیاج دارم با تشکرسیاست شرکت هایویون ارائه دادن نرم افزار این دانگل برای سایر رسیورها با تاخیر و فقط برای رسیورهای Iclass سریعا نرم افزار ارائه می شود براحتی معلومه که با این کار قصد این است شما را مجبور به تهیه رسیورهای جدید این شرکت بکنند ارسال دیتا این دانگل بزودی به کلی از هاتبرد قطع می شود و فقط ترکست و احتمالا ماهواره دیگری برای ارسال دیتا شروع به کار می کند
.با همه این تفاصیل ایا خرید تایمر v در حال حاضر درست است چرا که من سر میکرو خیلی ترسیدم و الان نمیدونم تایمر بگیرم و y4 تیتان ویا گولد ایا 3 ماه از تاریخ کارکرد تایمر گزشته که خیالمان راحت بشه که به سرنوشت میکرو دچار نمیشه ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند که در این شرایط چه دانگلی بگیرم و اگر کسی y5 برای فروش داره خواهشن یه پیام خصوصی به من بده از اینکه این پست ربط چندانی به موضوع نداره پوزش میخوام ولی شدیدا به راهنمایی احتیاج دارم با تشکر