نرم افزار جدید تایمر t13 به تاریخ 18-7-2009

MoOrY

کاربر
2009-07-03
14
20
66
سلام
دوستان و کاربران محترم سایت نرم افزارهای جدید ( timer ) ورژن ( T13 ) برای دانگل رسیورهای هایویون و ایکلاس را می توانید از فایل ضمیمه زیر دریافت کنید.

پیوست‌ها

• 174 کیلوبایت بازدیدها: 273

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
جهت اطلاع این نرم افزار پایداری زیادی ندارد و مجدد اکانت مسدود می شود

MoOrY

کاربر
2009-07-03
14
20
66
t13 میتوان روی 230starsat ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب جواب بدید داره سوال میپرسه

خوب جواب بدید داره سوال میپرسه

دوستان صبر کنید تا کمپانی برنامه ی جدید برای Twin protocol رو ارائه بده تا ما هم در اختیار شما دوستان قرار بدیم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سیاست شرکت هایویون ارائه دادن نرم افزار این دانگل برای سایر رسیورها با تاخیر و فقط برای رسیورهای Iclass سریعا نرم افزار ارائه می شود براحتی معلومه که با این کار قصد این است شما را مجبور به تهیه رسیورهای جدید این شرکت بکنند ارسال دیتا این دانگل بزودی به کلی از هاتبرد قطع می شود و فقط ترکست و احتمالا ماهواره دیگری برای ارسال دیتا شروع به کار می کند

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
عجب داستانی داره میشه
فکر کنم یواش یواش مشکلات برای تایمر نیز بوجود میاد:eek:ky:

sasha z1

کاربر
2009-06-13
10
6
38
سیاست شرکت هایویون ارائه دادن نرم افزار این دانگل برای سایر رسیورها با تاخیر و فقط برای رسیورهای Iclass سریعا نرم افزار ارائه می شود براحتی معلومه که با این کار قصد این است شما را مجبور به تهیه رسیورهای جدید این شرکت بکنند ارسال دیتا این دانگل بزودی به کلی از هاتبرد قطع می شود و فقط ترکست و احتمالا ماهواره دیگری برای ارسال دیتا شروع به کار می کند
با همه این تفاصیل ایا خرید تایمر v در حال حاضر درست است چرا که من سر میکرو خیلی ترسیدم و الان نمیدونم تایمر بگیرم و y4 تیتان ویا گولد ایا 3 ماه از تاریخ کارکرد تایمر گزشته که خیالمان راحت بشه که به سرنوشت میکرو دچار نمیشه ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند که در این شرایط چه دانگلی بگیرم و اگر کسی y5 برای فروش داره خواهشن یه پیام خصوصی به من بده از اینکه این پست ربط چندانی به موضوع نداره پوزش میخوام ولی شدیدا به راهنمایی احتیاج دارم با تشکر

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
با همه این تفاصیل ایا خرید تایمر v در حال حاضر درست است چرا که من سر میکرو خیلی ترسیدم و الان نمیدونم تایمر بگیرم و y4 تیتان ویا گولد ایا 3 ماه از تاریخ کارکرد تایمر گزشته که خیالمان راحت بشه که به سرنوشت میکرو دچار نمیشه ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند که در این شرایط چه دانگلی بگیرم و اگر کسی y5 برای فروش داره خواهشن یه پیام خصوصی به من بده از اینکه این پست ربط چندانی به موضوع نداره پوزش میخوام ولی شدیدا به راهنمایی احتیاج دارم با تشکر
.

داداشی هیچ دانگلی قابل اعتماد نیست ولی تایمر چون برای شرکت رسمی هاویون هست نمیتونه اعتبار خودشو زیر سوال ببره به نظر شخصی بنده تایمر خوبه ولی هیچ تضمینی نمیدم حتی یک ثانیه

بالا