سلام دوستان خواهشن یک نفر شفاف بگه آیا میکروباس 1 بعد از تعویض قطعه ic یا هر چیز دیگه بالاخره کانالهای کارتی هاتبرد رو باز میکنه یا نه؟نصاب به من گفته 20 تا 30 تومن خرج تعویض قطعه هست آیا خرجش کنم یا یک دانگل دیگه بخرم؟ممنون.[/QUOTE با سلام خدمت دوست عزیز ما مرحله اول قطعه عوض کردیم کانالها هم خیلی عالی باز بودن ولی بعد یه ماه قطعه از کار افتاد حالا علی اقا میگن که بزودی قطعه با ضمانت یکساله ارائه میشه به نظر من باید صبر کنیم کسانی که قطعه عوض میکنن اعلام وضعیت کنن بعد اقدام به تعویض قطعه کنیم راستی قیمت قطعه خیلی کمتر 30 تومنه
دوست عزیز تا همین الآن که قطعه.ضمناً به نظر من دنبال تعویض قطعه نباشی بهتره. من دیروز یه میکرو 2 خریدم 37هزار تومن اونوقت به نظرت عاقلانه ست که 20 تا 30 تومن واسه تعویض آی سی بدی اونم واسه میکرو 1 ؟سلام دوستان خواهشن یک نفر شفاف بگه آیا میکروباس 1 بعد از تعویض قطعه ic یا هر چیز دیگه بالاخره کانالهای کارتی هاتبرد رو باز میکنه یا نه؟نصاب به من گفته 20 تا 30 تومن خرج تعویض قطعه هست آیا خرجش کنم یا یک دانگل دیگه بخرم؟ممنون.[/QUOTE با سلام خدمت دوست عزیز ما مرحله اول قطعه عوض کردیم کانالها هم خیلی عالی باز بودن ولی بعد یه ماه قطعه از کار افتاد حالا علی اقا میگن که بزودی قطعه با ضمانت یکساله ارائه میشه به نظر من باید صبر کنیم کسانی که قطعه عوض میکنن اعلام وضعیت کنن بعد اقدام به تعویض قطعه کنیم راستی قیمت قطعه خیلی کمتر 30 تومنه
دوست عزیز تا همین الآن که قطعه.ضمناً به نظر من دنبال تعویض قطعه نباشی بهتره. من دیروز یه میکرو 2 خریدم 37هزار تومن اونوقت به نظرت عاقلانه ست که 20 تا 30 تومن واسه تعویض آی سی بدی اونم واسه میکرو 1 ؟
ببینم این مکیرو رو شما از کجا تهیه کردید به این قیمت چون حداقل قیمت باید بالای 50 هزار باشه