نرم افزار جدید دانگل تایمر برای بقیه رسیورها

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
آيا اين نرم افزار رو دوستان تست كردن و جواب ميده كه منم بريزم رو رسيورم ؟

رسيور من ايكس كروز 250

با تشكر محمد

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
سلامنرم افزار فوق قدیمی است و فقط ورژن آن دستکاری شده استاین نرم افزار هیچ فایده ای ندارد و هیچ کانال جدیدی را باز نمیکنددوستان توجه کنند دانگل تایمر به هیچ عنوان قابل تمدید نشده است و ارسال این نرم افزارها فقط جهت قالب کردن مشتریان جهت این دانگل تاریخ انقضا شده است و ازطرف سایتهای عربی است که متاسفانه به سایتهای خوبی از جمله این سایت سرایت کرده است

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
سلام دوست عزيز شما به من بگو كاركرد اين دانگل دقيقا تا چه زماني است و الان وصله يا نه ؟ اگه وصله رو چه مسيري ؟

با تشكر محمد

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
سلام دوست عزيز شما به من بگو كاركرد اين دانگل دقيقا تا چه زماني است و الان وصله يا نه ؟ اگه وصله رو چه مسيري ؟

با تشكر محمد
سلام
این دانگل فعلا شیرینگ ان بر روی w3 بر قرار است و در حال حاضر بدترین خدمات را به مشتریان خود میدهد و حدود30 درصد از کانالهای ماهواره ای را بازمیکند و ان هم با فریز شدیدکه در مقایسه با دانگلی مانند دارک بسیار بد عمل میکند دانگل دارک قدرت 90 درصد از شبکه های کارتی را صریحا و قویا دارد دانگل تایمربه هیچ عنوان تمدید نشده است
در مورد این که تا چه زمانی وصله این مورد را فقط گردانندگان شیرینگ این دانگل میدانند و کاملا سری هست و متاسفانه سایتهای عربی دروغپردازی میکنند و جیب ما را میخواهند خالی کنند و به دروغمیگویند که این دانگل تمدید شده
در حقیقت این دانگل هم اکنون هم انقضا شده است و شبکه ها را با فریز شدید1 روز باز 10 روز بسته و ......نشان میدهد و شیرینگ ان هم دیگر مثل اوایل پایدار نیست
دوستان گول فرصتطلبان را نخورند و جیب خود را خالی نکنند

بالا