نرم افزار جدید دانگل دارک به تاریخ 25.1.1011

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
نرم افزار جدید دانگل دارک برای 3 جهت w3-intelsat1002-w6

اضافه شدن کانال های ردلایت در فرکانس 11200 و کانال اسپایس در فرکانس 10723 هاتبرد

پیوست‌ها

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
ایوب عزیز هایپرترمینال چیه اگه ممکنه راهنماییم کن وجدان" کلافه شدم
دوست گلم مراحل زیرراازمنوی استارت کامپیوترطی کن سپس یک لودری برات بازمیشه خیلی ساده میتونی بااین برنامه پچ روانتقال بدی
start/all programs/accessories/comunication/hyperterminal

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
دوست عزیز از راهنماییتون ممنون تا مرحله اخر میرم ولی بعد یه صفحه ی سفید باز میشه چطوری فایل پروگرام رو open کنم
دوست وسرورگلم
ابتدا برنامه هایپرترمینال را باز کنید و یک نام اختیاری انتخاب کنید و روی
ok کلیک کنید

از صفحه باز شده جدید تنظیمات کام پورت مورد نظر را در قسمت
cannect using اتنخاب کنید و روی ok کلیک نمایید

دوباره صفحه جدیدی باز میشود و تنظیمات مربوطه را انتخاب کنید و روی
apply کلیک کنید و بعد ok نمایید
bits per second........115200

data bits ........8

parity.......none

stop bits........1

flow control........
none
976trk.jpg

تا اینجا که تنظیمات را انجام دادید نوبت میرسه به پروگرام دانگل

کابل سریال را به دانگل و سر دیگر را به کام پورت کامپیوتر متصل کنید
از صفحه هایپر ترمینال گزینه
transfer را کلیک کنید و send file را انتخاب کنید
از صفحه باز شده send file در قسمت
protocol گزینه 1K Xmodem را انتخاب کنید

از قسمت
browse آخرین سافتور دانگل را در کامپیوتر خود انتخاب کنید و روی گزینه send کلیک کنید و بلافاصله دانگل را به برق متصل کنید
خواهید دید که لودر هایپر ترمینال شروع به پروگرام کردن دانگل مینماید... در این لحظه شما به هیچ چیز دست نزنید

در اینجا خواهید دید که لودر
send file ناپدید میشود و باز شما به چیزی دست نمیزنید
در این قسمت روی صفحه هایپر ترمینال نشانه هایی ظاهر میشود و در اینجا دقیقا دقت کنید که وقتی روی صفحه هایپر ترمینال پیغام
start program ظاهر شد برق دانگل را قطع کنید...
امری بوددرخدمتم

آخرین ویرایش:

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
سلام
من وقتی با استفاده از لودر دارک 2 می خواهم برنامه را بریزم پس از اینکه دکمه connect را می زنم و بعد دانکل را به برق وصل می کنم بعد از چند ثانیه فکر کردن با این ارور مواجه می شوم
Target not connect or target is error status!
لطفا کمکم کنید که چه جوری می تونم درستش کنم؟؟؟؟؟
در ضمن آیا دانکل y4 black که قدیما بود الان هم کار می کنه اگه توش نرم افزار بریزم؟؟؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من وقتی با استفاده از لودر دارک 2 می خواهم برنامه را بریزم پس از اینکه دکمه connect را می زنم و بعد دانکل را به برق وصل می کنم بعد از چند ثانیه فکر کردن با این ارور مواجه می شوم
Target not connect or target is error status!
لطفا کمکم کنید که چه جوری می تونم درستش کنم؟؟؟؟؟
در ضمن آیا دانکل y4 black که قدیما بود الان هم کار می کنه اگه توش نرم افزار بریزم؟؟؟

سلام اموزش در بخش هست عزیز .

آموزش تصويري...

نكته مهم:اين نكته رو در همه جا متذكر شديم ولي مجددا جهت تذكر و يادآوري عرض ميكنم:
در زمان انتقال فايل با لودر به دانگل خود فقط و فقط گزينه maincode را انتخاب كنيد درغير اينصورت دانگل شما آسيب جدي خواهد ديد

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
toghrol جان ممنون از راهنمایی شما اما دانگل من به بخش انتخاب main code نمیرسه و ارور میده فکر کنم خراب شده آیا می شود تعمیرش کرد؟
ممنون از راهنمایی شما

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
toghrol جان ممنون از راهنمایی شما اما دانگل من به بخش انتخاب main code نمیرسه و ارور میده فکر کنم خراب شده آیا می شود تعمیرش کرد؟
ممنون از راهنمایی شما

سلام چند بار امتحان کن تا بگیرد دانگل مشکلی نداره عزیز اگر دست من بود به 2 دقیقه درست می کردم ولی اگر هزینه هواپیما را بدهی برایت درست میکنم :confused::a3IRSAT1::a3IRSAT1: شوخی کردم چند بار امتحان کن تا بگیرد عزیز .

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
با سلام toghrolجان من چند بار که هیچ.هزار بار هم امتحان کردم حتی با هایپر ترمینال هم درست نشد که نشد بی خیال شدم به صاحبش دادم گفتمش درست بشو نیست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام toghrolجان من چند بار که هیچ.هزار بار هم امتحان کردم حتی با هایپر ترمینال هم درست نشد که نشد بی خیال شدم به صاحبش دادم گفتمش درست بشو نیست

سلام عزیز دوست عزيز
براي فلش كردن دانگل حتما بايد بره دست تعمير كار
آي سي فلش دانگل رو از روي بردش جدا ميكنن و اون رو داخل programer ميزارن و برنامه فلش رو بهش منتقل ميكنن(اين برنامه رو ميتوني از همين انجمن بگيري) و دوباره نصب ميكنن
كار شما نيست
اگه تهراني ببرش پشت شهرداري برات 2سوته رديف ميكنن(آدرس ندارم)

آخرین ویرایش:

dark2

کاربر
2010-05-23
4
1
سلام:اگرازكابل يواس بي به كام استفاده كني بااين مشكل مواجه خواهيدشد.پس بهتراست ازكام پورت كامپيوتراستفاده كنيدواگركامپيوترشماكام پورت ندارد يك كارت كام تهيه وروي كامپيوترتان نصب كنيد.

بالا