علی اقا من میکروباکس2دارم بر نامه جدید زدم دانگل چراغ روشن میشودولی تصویر ندارم چه کار کنم ترا خدا کمکم کنید تازه خریدم
سلامبا سلام
گفته بودین با نرم افزار جدید تعدادی کانال جدید باز میشه،میشه بگین چه کانالهایی به سرور اضافه شده؟
این لودرم تا 25 درصد میره بعد گیر میکنهدوست عزیز لودری که شما قرار دادید هیچ فرقی با لودر علی آقا نداشت و نرم افزار را منتقل نکرد با اجازه شما و علی آقا لودری که خودم تونستم باهاش نرم افزار را انتقال دهم برای دانلود میزارم.
ضمناً دوستان شیرینگ در جهت w3 بر قرار است.
دوست عزیز اشکال از تنظیمات مربوط به لودر است که باید انجام دهیدعلی آقا هر کار می کنم فایل منتقل نمیشه !!!! مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
ورژنهای قبلی راحت منتقل می شد ولی این اصلا منتقل نمیشه
علی آقا فقط میکروباکس 1 سری جدید این قابلیت رو داره یا میکروباکس 2 هم میتونه؟میشه چند تا از این کانالها را نام ببرید برای نمونه؟مهم قابل توجه دارندگان دانگل ميکرو باکس سري جديد
کارت هاي اورجينال viaccseess 4.0 پکيج bis براي سرور ميکرو باکس 1 از ساعاتي قبل به اشتراک گذاشته شد و در حال حاضر دانگل هاي ميکرو باکس 1 سري جديد توسط نرم افزار ورژن 1.59 توانايي دريافت اين مجموعه به صورت فول و بدون مشکل دارند بزودي کانالهاي ديگري هم به سرور 1 اضافه مي شود
added new card viaccess 4.0 and shared full bis hotbird
دوست عزیز اشکال از تنظیمات مربوط به لودر است که باید انجام دهید
جلوی سریال پورت کلیدی به شکل << هستش وقتی روش کلیک کنید منوی تنظیمات لودر باز میشود
به ترتیب از بالا به پایین گزینه هایی که میگم رو انتخاب کنید
gx6102
13.5 mhz
spi-flash
en25b16
sdram
64mbit
بعد نرم افزار رو انتقال بدید
میکرو 2 هم این کانالها رو باز میکنهعلی آقا فقط میکروباکس 1 سری جدید این قابلیت رو داره یا میکروباکس 2 هم میتونه؟میشه چند تا از این کانالها را نام ببرید برای نمونه؟
میخواستم به اونهایی که دارند این سایت را رهبری می کنند بگم که واقعا شرم آوره که ما قدیمیهای سایت را مانند افغانیها گذاشتید پشت در که نمی توانید بیشتر از 4 فایل دانلود کنید آنهم چهارتا میشه دوتا بعدا دست به دامن سایتهای عربی بشیم آقا گفتند ایرانیها خسیسند نه تا این اندازه . لا اقل برای اونهایی که جدید می آیند محدودیت بزارین .