نرم افزار جدید دانگل میکروباکس 2 به تاریخ 2010/12/15

ebitala

کاربر
2007-11-10
28
60
علی اقا من میکروباکس2دارم بر نامه جدید زدم دانگل چراغ روشن میشودولی تصویر ندارم چه کار کنم ترا خدا کمکم کنید تازه خریدم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا من میکروباکس2دارم بر نامه جدید زدم دانگل چراغ روشن میشودولی تصویر ندارم چه کار کنم ترا خدا کمکم کنید تازه خریدم

دوست عزیز چندین بار دانگل خاموش و روشن کنید اگر مشکل رفع نشد مجدد دانگل با نرم افزار دیگری آپدیت شود نهایتا اگر مجدد مشکل پابرجا بود عیب متاسفانه از سخت افزار و باید دانگل تعمیر شود

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
با سلام به علی اقا
علی خان من فکر میکنم بهترین پچ مکروباکس 2 تابه حال پچ 2.13 به پایین بوده.
درست است که کانلهای زیادی را باز نمیکرد اما من فریزی در نایل ست ندیدم و
چند تا کانل انگشت شماری که در هاتبرد باز بود فریز و قطع و وصلی نداشت.و از
همه مهمتر با اکثر رسیورها سازگاری داشت .مثلا رسیور هاوییون9800برای اصلاح
از چندین ماه ییش براش برنامه ای نیا مده اما برای ای کلاس هاوییون امده اما با این وجود
مشکلی با پچهای 2.13 و پایینتر مکروباکس 2 نداشته.
منظور اینکه نمیشه یک پچ قدیمی مثل پچ 2.13درست کنید که تنها کانلهای اولیه که باز میشد
باز کند بدون اضافه شدن کانالی اما بدون فریز باشد و با رسیورهای دیگر سازگاری داشته
باشد.
فکر میکنم به جای اضافه شدن کانالهای دیگر در پچهای جدید و ومشکل قطعی و ناسازگاری پچ
جدید با خیلی از رسیورها- بیشتر ترجیح دهند مثلا از پچ 2.13 قدیمی استفاده کنند اما با قطعی-فیریز
-وناسازه گاری روبرو نشوند.یا اینکه در کنار این پچ -پچ دیگری که کمتر کانل باز کند و با بیشتر
رسیورها سازگاری داشته با شد بگزارید مثل پچ 2.13 که خیلی خوب کار میکرد اما کانالهای کمتری
باز میکرد که بهتر از هیچی است.​
با احترام و تشکر از زحمات شما و هم کارانتان

ebitala

کاربر
2007-11-10
28
60
علیاقاببخشیددستت دردنکنه ممنون ولیدرست نشد ولی برای تعمیرات چکار کنم راهنماییبفرماییدشرمند ه ا م

keyvan_k

کاربر
2010-02-22
16
32
دوست عزیز لودری که شما قرار دادید هیچ فرقی با لودر علی آقا نداشت و نرم افزار را منتقل نکرد با اجازه شما و علی آقا لودری که خودم تونستم باهاش نرم افزار را انتقال دهم برای دانلود میزارم.
ضمناً دوستان شیرینگ در جهت w3 بر قرار است.
این لودرم تا 25 درصد میره بعد گیر میکنه

JOK

کاربر
2010-12-13
13
23
سلام دوستان نرم افزار جديد روي همه ي ريسيورها خوب كار مي كند

mahdi123123

کاربر
2010-12-09
3
4
این نرم افزار روی میکرو 1 قدیم که با نرم افزار به میکرو 2 تبدیل شده هم جواب میده؟

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
اگه بدونستم اینقدر امنیت نرم افزارهای شرکت میکروباکس ضعیفه که تا یه برنامه برا میکروباکس 2 میاد سریع همون پچ برا میکروباکس 1 هم استفاده میشه دیگه چه نیازی بود دانگل سری جدید را تهیه کنیم با همون قدیمی کار می کردیم هزینه ای هم نیاز نبود. واقعا مسخرس

hooman_56

کاربر
2008-01-26
69
109
علی آقا هر کار می کنم فایل منتقل نمیشه !!!! مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

hooman_56

کاربر
2008-01-26
69
109
علی آقا هر کار می کنم فایل منتقل نمیشه !!!! مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
ورژنهای قبلی راحت منتقل می شد ولی این اصلا منتقل نمیشه

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
ورژنهای قبلی راحت منتقل می شد ولی این اصلا منتقل نمیشه
دوست عزیز اشکال از تنظیمات مربوط به لودر است که باید انجام دهید
جلوی سریال پورت کلیدی به شکل << هستش وقتی روش کلیک کنید منوی تنظیمات لودر باز میشود
به ترتیب از بالا به پایین گزینه هایی که میگم رو انتخاب کنید
GX6102
13.5 MHZ
SPI-FLASH
EN25B16
SDRAM
64Mbit
بعد نرم افزار رو انتقال بدید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مهم قابل توجه دارندگان دانگل ميکرو باکس سري جديد

کارت هاي اورجينال VIACCSEESS 4.0 پکيج BIS براي سرور ميکرو باکس 1 از ساعاتي قبل به اشتراک گذاشته شد و در حال حاضر دانگل هاي ميکرو باکس 1 سري جديد توسط نرم افزار ورژن 1.59 توانايي دريافت اين مجموعه به صورت فول و بدون مشکل دارند بزودي کانالهاي ديگري هم به سرور 1 اضافه مي شود

Added new card viaccess 4.0 and shared full bis hotbird

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
با سلام:
ببخشید برای مکروباکس 2 کارت به اشتراک گذاشتن یا از شیرینگ اینترنتی استفاده میکنند؟کدام گرانتر براشون تمام میشه؟ایا فریزها به خاطر به اشتراک گذاشتن شیرینگ اینترنتی به جای کارتی برای مکروباکی2؟اینطور که واضح است شیرینگ کارتی بهتره.اما بنظر میرسد کارتی گرانتر است و گرفتن اکانت اینترنتی کم خرج تر ولی ناسازگاریها و فریزها بیشتر.

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
مهم قابل توجه دارندگان دانگل ميکرو باکس سري جديد

کارت هاي اورجينال viaccseess 4.0 پکيج bis براي سرور ميکرو باکس 1 از ساعاتي قبل به اشتراک گذاشته شد و در حال حاضر دانگل هاي ميکرو باکس 1 سري جديد توسط نرم افزار ورژن 1.59 توانايي دريافت اين مجموعه به صورت فول و بدون مشکل دارند بزودي کانالهاي ديگري هم به سرور 1 اضافه مي شود

added new card viaccess 4.0 and shared full bis hotbird

علی آقا فقط میکروباکس 1 سری جدید این قابلیت رو داره یا میکروباکس 2 هم میتونه؟میشه چند تا از این کانالها را نام ببرید برای نمونه؟

hooman_56

کاربر
2008-01-26
69
109
مرصی دوست عزیز ولی چک کردم مشکل از سیم بود

دوست عزیز اشکال از تنظیمات مربوط به لودر است که باید انجام دهید
جلوی سریال پورت کلیدی به شکل << هستش وقتی روش کلیک کنید منوی تنظیمات لودر باز میشود
به ترتیب از بالا به پایین گزینه هایی که میگم رو انتخاب کنید
gx6102
13.5 mhz
spi-flash
en25b16
sdram
64mbit
بعد نرم افزار رو انتقال بدید

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
علی آقا فقط میکروباکس 1 سری جدید این قابلیت رو داره یا میکروباکس 2 هم میتونه؟میشه چند تا از این کانالها را نام ببرید برای نمونه؟
میکرو 2 هم این کانالها رو باز میکنه
کانالهایی مثل:
Action,Animaux,Tf1,M6,NRJ12,...

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
نه نه نعمیکرو2 با میکرو سری 1 قابل مقایسه نیست میکرو2 در حدود 30 کانال اسکای روباز میکنه وتنها میکرو1 کانالهای پولست را بیشتر از سری2 بازکرده ولی مقایسه اسکای وپولست نتیجه ارجحیت میکرو2 به یک است در ضمن میکرو1 تازه میخواد پکیج بیس روبازکنه که این پکیج حدود 2 هفته است که بر روی میکرو2 بازه.در ضمن دوستانی که میخواند میکرو3 بخرند مواظب باشند میکرو 3 همون موری باکس است به نام جدید میکرو3 با سرور مزخرف

tavan14

کاربر
2008-03-04
3
0
میخواستم به اونهایی که دارند این سایت را رهبری می کنند بگم که واقعا شرم آوره که ما قدیمیهای سایت را مانند افغانیها گذاشتید پشت در که نمی توانید بیشتر از 4 فایل دانلود کنید آنهم چهارتا میشه دوتا بعدا دست به دامن سایتهای عربی بشیم آقا گفتند ایرانیها خسیسند نه تا این اندازه . لا اقل برای اونهایی که جدید می آیند محدودیت بزارین .

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
میخواستم به اونهایی که دارند این سایت را رهبری می کنند بگم که واقعا شرم آوره که ما قدیمیهای سایت را مانند افغانیها گذاشتید پشت در که نمی توانید بیشتر از 4 فایل دانلود کنید آنهم چهارتا میشه دوتا بعدا دست به دامن سایتهای عربی بشیم آقا گفتند ایرانیها خسیسند نه تا این اندازه . لا اقل برای اونهایی که جدید می آیند محدودیت بزارین .

درود
دوست عزیز شما که قدیمی سایت هستید پس حتما میدونید
که این تاپیک جای این پست شما نیست و شما میبایستی در
تاپیک پیشنهادات در بخش قوانین سایت مشکل ونظر خودتون رو
مطرح میکردید:eek:k:

بالا