نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس 1 جهت راه اندازی سریال های غیر فعال

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
ورژن جدید جهت راه اندازی سریال های غیر فعال 1036-1090 سرانجام با تاخیر زیاد ارائه شد طبق اعلام برنامه نویس مشکل اکثر سریال ها توسط این نرم افزار با استفاده از یک سرویس فقط (hs )رفع می شود لطفا تست و نتیجه اعلام نمایید با تشکر

سلام
دوست عزیز
این نرم افزار برا 1ماه پیش هست تاریخ:09/04/2012دیتاHallasat
فقط برای ایسی جدید یا همون تعویضی! چطوری برنامه نویس امروز داده بیرون؟
برا سریال های قدیمی کاربرد نداره
در اصل این نرم افزار به سفارش شرکت استارکام برای دانگل Alpha200 ارائه شده است این دانگل با میکرو یکی است اما با سریال نامبر جدا..

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
نرم افزار ارائه شده برای سریال 1036 من روی جهت هلاست همچنان پیغام اکسپایر ظاهر شده و هیچ کانالی باز نمیکنه

سلام اقای محترم من چه گناهی کردم که قطعه میکروی بنده اشتباهی رسید به دست شما که الان 2 ماه گذشه از قولی که داده بودید که میفرستید ولی نفرستادید به هر حال من از طریق علی اقا پیگیری کردم ایشان گفتن این موضوع رابسپارید به بنده حلش میکنم.............................

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
سلام
دوست عزیز
این نرم افزار برا 1ماه پیش هست تاریخ:09/04/2012دیتاHallasat
فقط برای ایسی جدید یا همون تعویضی! چطوری برنامه نویس امروز داده بیرون؟
برا سریال های قدیمی کاربرد نداره
در اصل این نرم افزار به سفارش شرکت استارکام برای دانگل Alpha200 ارائه شده است این دانگل با میکرو یکی است اما با سریال نامبر جدا..

با درود :
مدیریت گرامی جناب
Deragon عزیز بنده هم کاملاً با نظر جنابعالی موافق هستم، دوستان توجه داشته باشید که نرم افزار فوق در واقع ورژن اصلاحی همان نرم افزار قبلی V1.84-MB به تاریخ 05-04-2012 می باشد که توسط تیم شرینگ میکروباکس باز بینی و به اصطلاح ادیت گردیده و مشکل عدم کارآیی بعضی از سریالهای 1036 را که با سیستم OTA اکسپایر گشته بودند رفع گردید، ( البته توجه داشته باشید که قرار نیست این ورژن تمامی سریال های اکسپایر گشته 1036 را فعال نماید ) و دیگر اینکه دارندگان دانگل آلفا Alpha 200 نیز می توانند از این نرم افزار برای دانگلشان استفاده نمایند، ضمناً نرم افزار قابلیت برقراری شرینگ از طریق ماهواره هلاست را نیز دارا می باشد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
این نرم افزار در جهت یوتلست هم فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای قطعات جدید سری 2012 توسط یوتلست کارایی دارد دیگر قطعات و دانگلها فقط با جهت هلاست کار می کنند

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
برای قطعات جدید سری 2012 توسط یوتلست کارایی دارد دیگر قطعات و دانگلها فقط با جهت هلاست کار می کنند

با درود :
جناب استاد علی رسیور لطفاً بفرمائید تکلیف آن عده از کاربرانی که کم تر از یکماه قبل از عید از شما قطعه آی سی فلش جدید خریده بودند و از بد شانسیشان قطعات از سوی مسئولین شرکت میکروباکس اکسپایر گردیده است و با این نرم افزار نیز کماکان پیغام اکسپایر می دهد چه خواهد بود؟؟؟!!!

همانطور که مستحضر هستید از هفته گذشته و دقیقاً بر طبق فرمایش و دستور العمل حضرتعالی کاربران محترم این سایت اقدام به ارسال ایمیل برای شما نموده و مجدداً مشخصات کامل با آدرس پستی خود را برایتان ارسال نموده اند ولی متأسفانه تا به این لحظه که بیش از یک هفته از این ماجرا می گذرد کماکان هیچگونه مرسوله ای به دستشان نرسیده است، لطفاً در این خصوص نیز بیشتر توضیح بفرمائید و کاربران را از این فکر مشغولی و بلاتکلیفی که در آن گیر نموده اند برهانید،

با تشکر از زحمات بی وقفه جنابعالی برای این سایت دوست داشتنی.

آخرین ویرایش:

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام کل دوستان که ازعلی اقا خریداری کردیم همه قطعات مال سال 2011 است یک تعداد کار میکنند ویک تعداد دیگر مانند من ودیگر دوستان کار نمیکنند. پس علی اقا با فایل ریپیرهم کار نمیکند وهم با این نرم افزار 1.84. پس لطف کنید ایسی های جدید بفرستید. در ضمن شما که ایسی رایگان جدید میخواهید بفرستید برای کسانیکه ایسی های انها کار نکرده . شما یک لطفی کن. شما ایسی سری جدید بفرستید. وما بقی پول ایسی جدید را از کاربرانی که ایسی تعویضی دارند بگیرید .وحتی ما راضی هستیم که هزینه پست را هم بدهیم با تشکر وسپاس

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست خوبم علی آقا سلام

اگر به نوشته های دوستان در پست های مختلف دقت کنیم متوجه می شویم که ظاهراً نرم افزار ارائه شده هیچ تغییری در دانگل ( حتی روی جهت
هلاست ) ایجاد نکرده است .
خواهشمندیم جهت رفع شبهات و همچنین برای جلب اعتماد استفاده کنندگان
میکرو توضیحی در این خصوص ارائه فرمائید .
ضمناً بفرمائید منظور از
قطعات جدید چیست ؟
آیا دانگل هایی هم که قبلاً
شماره سریال برای جنابعالی فرستاده و فایل ریپیر دریافت کرده و تغییر سریال داده اند شامل وصل شیرینگ در جهت یوتلست خواهند شد یا خیر ؟؟
از لطف و دقت نظری که می فرمائید قبلاً تشکر و قدردانی می نمایم.

rezasamadi

Banned
2009-09-11
62
208
24
دوستان عزیز وگرامی:
نصیحت دوستانه بنده را بپذیرید و خودتان را خلاص کنید
بنده از سه سال پیش تا هم اکنون شاید از 20
مدل دانگل استفاده کردم
الان هم 6 تا دانگل دم دست دارم
میکرو 1 دیگه عمرشو کرده ،
در زمان خودش بسیار بسیار عالی بود
دینشو ادا کرد.خدا بیامرزدش..........
هیچی ،هیچی شیرینگ اینترنتی نمیشه
واقعا عالیه
اگر هم دانگل خواستین فعلا توی بازار هیچی فاکس f1
نمیشه.
ببخشید اگر پست بنده در این تایپیک
نامربوط بود.

meti_victor

Banned
2007-10-06
60
133
من میکرو1 ایسی تعویضی دارم 7 ماهه یک روز قطع نشده دانگل فقط میکرو1 بقیه اشغال هست با این دانگل فوکس دهنت سرویس میشه تا برنامه بگیره اشغاله

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
علی اقا سلام

من برای شما ایمیل فرستادم جواب نمیدید من دانکل رو کمتر از 2 ماه استفاد کردم وتا حالا قطع شده قول داددید برای ما مال باخته ها ایسی جدید بفرستید چی شد (مال با خته رو شوخی کردم ناقابل ) نوبت نوبت شماست

بالا