گاهی اوقات حدود 5 دقیقه طول میکشه تا دستگاه بروز بشه.برای منم اینجور بود.کمی صبر کنید و ضمنا از پروتکل twin استفاده کنید.سلام دوستان
دستگاه میکرو من قدیمی است و برنامه 1.66 را به دستگاه انتقال دادم ولی کانالی باز نکرد حتی کلین هم کردم و دوباره برنامه را انتقال دادم ولی نشد لطفا راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم؟
dorcel اگه هم باز نشد اسم کانال را عوض کن باز میشهباسلام لطف کنید اسم کانالهای فرکانس 12539 را بفرمایید
باتشکر
با سلام به همه دوستان
من یک دانگل میکرو دارم که سریالش با 098 شروع میشه .
قبلاً با نرم افزار 1.59 باز بود ولی الان هر نرم افزاری اعم از 1.61 ، 1.62 و 1.64 و 1.66 را بهش میدم اصلاً تصویر نداره و تصویر سیاه نشون میده .:frown:
وقتی کابل صدا و تصویر را به تلویزیون وصل می کنم هیچ سیگنالی ارسال نمیشه .:in_love:
البته نرم افزارها را قبول میکنه ولی چیزی در تلویزیون نشون نمیده .
خواهش می کنم کمک کنید .
با تشکر
من از صبح امتحان کردم چند بار ولی باز نشد میکرو صبحی باز بود فریز داشت
برای من یک لحظه باز می شد بعد دانگل هنگ میکرد بایستی از برق بکشم بعد دوباره به برق بزنم جند دقیقه صبرکنم یا باز میکرد که دوباره هنگ میکرد یا اصلا بدون بازکردن هنگ میکرد اصلا نمیشد کانالی رادید هیچ یک ازدوستان راه حلی دارد حتی کلین هم کردم دوباره ریختم فرقی نکرد
دوست عزیز فایل های موجود در پوشه اولی را به ترتیب 1و2و3 با لودر موجود به میکرو انتقال بده ودر اخر با نرم افزار دوی کلین کن و بعد اتمام کار نرم افزار 1.66 را نیز انتقال بدهبا سلام به همه دوستان
قبلاً با نرم افزار 1.59 باز بود ولی الان هر نرم افزاری اعم از 1.61 ، 1.62 و 1.64 و 1.66 را بهش میدم اصلاً تصویر نداره و تصویر سیاه نشون میده .:frown:
وقتی کابل صدا و تصویر را به تلویزیون وصل می کنم هیچ سیگنالی ارسال نمیشه .:in_love:
خواهش می کنم کمک کنید .
با تشکر
دوست عزیز فایل های موجود در پوشه اولی را به ترتیب 1و2و3 با لودر موجود به میکرو انتقال بده ودر اخر با نرم افزار دوی کلین کن و بعد اتمام کار نرم افزار 1.66 را نیز انتقال بده
ایراد سخت افزاریه.خب حالا چیزی هم نشون نده که اشکالی نداره.مگه واسه بازکردن کانالها هم مشکل داری؟
باسلامبا سلام به همه دوستان
خواهش می کنم کمک کنید .
با تشکر
باسلامبرای من یک لحظه باز می شد بعد دانگل هنگ میکرد بایستی از برق بکشم بعد دوباره به برق بزنم جند دقیقه صبرکنم یا باز میکرد که دوباره هنگ میکرد یا اصلا بدون بازکردن هنگ میکرد اصلا نمیشد کانالی رادید هیچ یک ازدوستان راه حلی دارد حتی کلین هم کردم دوباره ریختم فرقی نکرد
سرور دوم w3-2 از نرم افزار حذف شد به دلیل اینکه فعلا کارایی ندارد تعدادی به کانالهای پکیج اسکای توسط این نرم افزار اضافه شده و نرم افزار قبلی 1.64 غیر فعال می شود
توجه
نرم افزار فقط قابل استفاده برای قطعات دارای اعتبار یک سال و برای دانگلهای قدیمی کاربرد ندارد دیگر دانگلها تولید شده توسط کارخانه میکرو باکس با نام آلفا 200 یا میکرو باکس 5 در حال حاضر توسط این نرم افزار قابلیت برقراری شرینگ دارند
modify the software to add new package has applied for new dongles alpha 200-100,micro box 5 new
دوست عزیز شما فایل کلین را انتقال بده اگر هم این فایل اشکال داره فایل کلین را دوستان تو سایت گذاشتن از اون استفاده کنضمن تشکر از شما دوست عزیز برای پاسخ به سئوال من و قرار دادن نرم افزارها ، درون فایل دومی که قرار داده اید ( کلین ) یک فایل هم به نام rom وجود داره ، کدام فایل را انتقال بدم ؟
micro cleaner یا rom ؟
یا هر دو فایل
باز هم از اینکه توجه کرده اید ممنون . :bs_iloveyou:
اگر راهنمائی بفرمائید ، برنامه ها را اجرا کرده و نتیجه را اعلام خواهم کرد .k:
منتظرم
یا علی