نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس 1 ورژن 1.66 به تاریخ 25/03/2011

ali-kj

کاربر
2009-10-13
6
11
سلام دوستان
دستگاه میکرو من قدیمی است و برنامه 1.66 را به دستگاه انتقال دادم ولی کانالی باز نکرد حتی کلین هم کردم و دوباره برنامه را انتقال دادم ولی نشد لطفا راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم؟

rooozisat

کاربر
2010-07-08
40
94
39
سلام دوستان
دستگاه میکرو من قدیمی است و برنامه 1.66 را به دستگاه انتقال دادم ولی کانالی باز نکرد حتی کلین هم کردم و دوباره برنامه را انتقال دادم ولی نشد لطفا راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم؟
گاهی اوقات حدود 5 دقیقه طول میکشه تا دستگاه بروز بشه.برای منم اینجور بود.کمی صبر کنید و ضمنا از پروتکل twin استفاده کنید.

zxcvbnm

کاربر
2007-07-06
121
0
من از صبح امتحان کردم چند بار ولی باز نشد میکرو صبحی باز بود فریز داشت

masroor

کاربر
2006-11-15
20
57
برای من یک لحظه باز می شد بعد دانگل هنگ میکرد بایستی از برق بکشم بعد دوباره به برق بزنم جند دقیقه صبرکنم یا باز میکرد که دوباره هنگ میکرد یا اصلا بدون بازکردن هنگ میکرد اصلا نمیشد کانالی رادید هیچ یک ازدوستان راه حلی دارد حتی کلین هم کردم دوباره ریختم فرقی نکرد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
کمک

با سلام به همه دوستان

من یک دانگل میکرو دارم که سریالش با 098 شروع میشه .

قبلاً با نرم افزار 1.59 باز بود ولی الان هر نرم افزاری اعم از 1.61 ، 1.62 و 1.64 و 1.66 را بهش میدم اصلاً تصویر نداره و تصویر سیاه نشون میده .:frown:

وقتی کابل صدا و تصویر را به تلویزیون وصل می کنم هیچ سیگنالی ارسال نمیشه .:in_love:

البته نرم افزارها را قبول میکنه ولی چیزی در تلویزیون نشون نمیده .:confused:

خواهش می کنم کمک کنید .

با تشکر

rooozisat

کاربر
2010-07-08
40
94
39
با سلام به همه دوستان

قبلاً با نرم افزار 1.59 باز بود ولی الان هر نرم افزاری اعم از 1.61 ، 1.62 و 1.64 و 1.66 را بهش میدم اصلاً تصویر نداره و تصویر سیاه نشون میده .:frown:

وقتی کابل صدا و تصویر را به تلویزیون وصل می کنم هیچ سیگنالی ارسال نمیشه .:in_love:

خواهش می کنم کمک کنید .

با تشکر

ایراد سخت افزاریه.خب حالا چیزی هم نشون نده که اشکالی نداره.مگه واسه بازکردن کانالها هم مشکل داری؟

rooozisat

کاربر
2010-07-08
40
94
39
من از صبح امتحان کردم چند بار ولی باز نشد میکرو صبحی باز بود فریز داشت

برای من یک لحظه باز می شد بعد دانگل هنگ میکرد بایستی از برق بکشم بعد دوباره به برق بزنم جند دقیقه صبرکنم یا باز میکرد که دوباره هنگ میکرد یا اصلا بدون بازکردن هنگ میکرد اصلا نمیشد کانالی رادید هیچ یک ازدوستان راه حلی دارد حتی کلین هم کردم دوباره ریختم فرقی نکرد

این مشکل همیشگی نیست و به دلیل قطع و وصل زیاد شیرینگ می باشد. قابل توجه دوستانی که هیجان زده شده اند و میگن شیرینگ با قدرت تمام وصله !!!

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سلام به همه دوستان

خواهش می کنم کمک کنید .

با تشکر
دوست عزیز فایل های موجود در پوشه اولی را به ترتیب 1و2و3 با لودر موجود به میکرو انتقال بده ودر اخر با نرم افزار دوی کلین کن و بعد اتمام کار نرم افزار 1.66 را نیز انتقال بده

پیوست‌ها

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
micro box 1

باسلام
دوست عزیز شما با لودر میکروباکسIIفایل فلاش رو انتقال بده
و در گزینه:dram typeرو بهddramتغییر بده ودستگاه رو فلش کن! و با آخرین نرم افزار ورزن :bs_iloveyou:1.66ابدیت کن از دیدن کانالها لذت ببر.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
تشکر و سئوال

دوست عزیز فایل های موجود در پوشه اولی را به ترتیب 1و2و3 با لودر موجود به میکرو انتقال بده ودر اخر با نرم افزار دوی کلین کن و بعد اتمام کار نرم افزار 1.66 را نیز انتقال بده

ضمن تشکر از شما دوست عزیز برای پاسخ به سئوال من و قرار دادن نرم افزارها ، درون فایل دومی که قرار داده اید ( کلین ) یک فایل هم به نام ROM وجود داره ، کدام فایل را انتقال بدم ؟

Micro Cleaner یا Rom ؟

یا هر دو فایل

باز هم از اینکه توجه کرده اید ممنون . :bs_iloveyou:

اگر راهنمائی بفرمائید ، برنامه ها را اجرا کرده و نتیجه را اعلام خواهم کرد .:eek:k:

منتظرم

یا علی

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
پاسخ

ایراد سخت افزاریه.خب حالا چیزی هم نشون نده که اشکالی نداره.مگه واسه بازکردن کانالها هم مشکل داری؟

سلام دوست عزیز

مشکل همین جاست . هیچ کانالی را باز نمی کنه . اگر کانال باز میشد مهم نبود .

چون کانال باز نمی کنه می خواستم ببینم تاریخ اعتبارش تموم شده یا نه که دیدم هیچ چیزی نشون نمی ده .

صفحه کاملاً سیاهه .

امیدوارم با نرم افزارهایی که دوستمون زحمتش را کشیده درست بشه . خبرش را بهتون میدم

یا علی

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
با سلام به همه دوستان

خواهش می کنم کمک کنید .

با تشکر
باسلام
دوست عزیز این مورد رو کنترل کن شایداز این باشه
یه مدتی وقتی دانگل روشن می کنم اگه رو کانال غیر کارتی باشه
تصویر نشون نمیده و وقتی کانال رسیور رو یه کانال کارتی میزارم
ودانگل روشن میکنم تصویر میاد
با تشکر

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
باسلام
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم
ابتدا این فایل روریختم و سپس ورژن1.66 ریختم
ومشکلم حل شد
با تشکر

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سرور دوم w3-2 از نرم افزار حذف شد به دلیل اینکه فعلا کارایی ندارد تعدادی به کانالهای پکیج اسکای توسط این نرم افزار اضافه شده و نرم افزار قبلی 1.64 غیر فعال می شود

توجه
نرم افزار فقط قابل استفاده برای قطعات دارای اعتبار یک سال و برای دانگلهای قدیمی کاربرد ندارد دیگر دانگلها تولید شده توسط کارخانه میکرو باکس با نام آلفا 200 یا میکرو باکس 5 در حال حاضر توسط این نرم افزار قابلیت برقراری شرینگ دارند

modify the software to add new package has applied for new dongles alpha 200-100,micro box 5 new​

علی آقا از توضیع قطعه جدید با اعتبار یکسال خبر شده یا خیر ؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوستان شرینگ در جهت ‏hellsat‏ با کیفیت عالی برقراره من خودم تست کردم فریز شدید در جهتw3‏ به دلیل ************** شدید بر روی این ماهواره است

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
ضمن تشکر از شما دوست عزیز برای پاسخ به سئوال من و قرار دادن نرم افزارها ، درون فایل دومی که قرار داده اید ( کلین ) یک فایل هم به نام rom وجود داره ، کدام فایل را انتقال بدم ؟

micro cleaner یا rom ؟

یا هر دو فایل

باز هم از اینکه توجه کرده اید ممنون . :bs_iloveyou:

اگر راهنمائی بفرمائید ، برنامه ها را اجرا کرده و نتیجه را اعلام خواهم کرد .:eek:k:

منتظرم

یا علی
دوست عزیز شما فایل کلین را انتقال بده اگر هم این فایل اشکال داره فایل کلین را دوستان تو سایت گذاشتن از اون استفاده کن

بالا