نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس 1 ورژن 1.70a به تاریخ 2011/05/11

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
اطلاعیه جدید و بسیار مهم تیم شرینگ دانگل میکروباکس:
با عرض سلام :
دوستان گرامی به دلیل مشکلات فنی بوجود آمده برای نرم افزار1.70 و همچنین تغییرات مشخصات ارسال دیتا، لحظاتی پیش مسئولین تیم شرینگ میکروباکس نرم افزار جدید 1.70A را ارائه نمودند، و ضمناً در پیام ارسالیشان نیز یسیار تأکید نمودند که کاربران دانگلهای میکروباکس باید حتماً جهت استفاده از شرینگ از این نرم افزار جدید استفاده نمایند.

Very important : must Download New Software 1.70A
بسیار مهم : حتماً باید نرم افزار جدید ورژن1.70A را دانلود و جهت استفاده مجدد از شرینگ استفاده نمائید.

نرم افزار 1.70A قابلیت استفاده از دو سرور را دارا است، و تنظیماتش نیز به قرار زیر می باشد.

1=> سرور اول => [FONT=&quot] Service 1 [/FONT][FONT=&quot]Eutelsat W3[/FONT]
2=> سرور دوم => [FONT=&quot]Service 2 [/FONT][FONT=&quot]THOR ( 0.8W )[/FONT]

Only
for change the new flash
بر رویIC فلش جدید نیز کار می کند.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

REZA_IRSAT

کاربر
2011-04-01
5
11
چرا الکی نرم افزار در بخش میزارید تیم شیرینگ این دانگل کجاست که هر روز یه نفر نمایندش میشه یه ادرسی یه ایمیلی یه چیزی بزار که ادم باور کنه این چرت پرت ها رو

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توضیحات فوق مربوط به نماینده شرکت تایگر که دفتر ایشان سوریه و سایتی هم که به عنوان سایت رسمی نام برده می شود مربوط به ایشان و ربطی به مسئولین سرور میکرو باکس ندارد سرور در کشور روسیه و نرم افزارها هم توسط خودشان نوشته می شود به دلیل اینکه میکرو باکس مربوط به شرکت گلوبال استار چین می شود نرم افزارها برای نمایندگان این شرکت از طریق ایمیل ارسال می شود

hosseinlost

کاربر
2009-05-28
161
553
47
توضیحات فوق مربوط به نماینده شرکت تایگر که دفتر ایشان سوریه و سایتی هم که به عنوان سایت رسمی نام برده می شود مربوط به ایشان و ربطی به مسئولین سرور میکرو باکس ندارد سرور در کشور روسیه و نرم افزارها هم توسط خودشان نوشته می شود به دلیل اینکه میکرو باکس مربوط به شرکت گلوبال استار چین می شود نرم افزارها برای نمایندگان این شرکت از طریق ایمیل ارسال می شود

استفاده بکنیم از این نرم افزار یا نه؟؟؟!!!

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نیاز نیست فعلا استفاده شود به دلیل ایجاد مشکل برای اکثر قطعات جدید که از شرکت دریافت کردم این نرم افزار مختص برای قطعات جدید ارسال شده که باید تست و نتیجه اعلام کنم

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
1616_cristiano_ronaldo_fifa_player_year.jpg_14.35K.jpg سلام علی اقا نرم افزارو تست نکردین

shagy

کاربر
2009-10-09
12
36
38
نرم افزارو تست کردم کانالها عالی باز شدند
نوا باز به جز 11938
سیفرا نصف باز
الجزیره فول باز به جز 10و وردل کاپ
پورونو فول باز بدون فریز
عرب ست فول باز بدون فریز
یوروبرد هم پنت هوس باز شد اما فریز شدیدی داره
کانال مثبتهای استرا بستست
در کل دمشون گرم حال دادند

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
آقا یکی تکلیف کاربرها رو مشخص کنه بالاخره این نرم افزار 1.70a بهتره یا 1.70 قبلی لطفا دوستانی که این نرم افزار رو تست کردند مشخص کنند که سریال میکروشون چیه و آیا قطعه میکروشون تعویض شده یا نه؟ ممنون.

shagy

کاربر
2009-10-09
12
36
38
کانالست ها در جهت استرا هم باز شدند اما فریز دارند
فکر کنم با این نرم افزار دیگه نیازی به قطعه جدید هم نباشه ازاین عربها یه خیری به ما رسید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
طبق اعلام سرور نرم افزارهای قبلی طی چند روز آینده تمام غیر فعال می شوند و فقط باید از این نرم افزار استفاده شود مشکل پکیج نوا هم رفع شده از لحاظ بازگشایی کانالها تفاوت خاصی با نرم افزارهای قبلی ندارد برای دانگلهای قدیمی بدون تعویض قطعه سرور 2 به صورت اتوماتیک تنظیم و شرینگ برقرار می شود برای دانگلهای میکرو باکس 5 و قطعات جدید امکان تعریف و تغییر سرورها و استفاده از شرینگ ماهواره 1002 ممکن اما برای دانگلها دارای قطعه قدیمی این امکان نیست در حال حاضر شرینگ توسط 3 ماهواره هلاست -اینتلست -یوتلست توسط قطعه جدید و میکرو 5 به خوبی برقرار است

Past software are disabled soon
better using new software work by 3 satellite just for new dongle micro 5 and parts new mx
fix bug ver 1.70 for open nova package
work for other old dongles only by the w3-2

آخرین ویرایش:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
طبق اعلام سرور نرم افزارهای قبلی طی چند روز آینده تمام غیر فعال می شوند و فقط باید از این نرم افزار استفاده شود مشکل پکیج نوا هم رفع شده از لحاظ بازگشایی کانالها تفاوت خاصی با نرم افزارهای قبلی ندارد برای دانگلهای قدیمی بدون تعویض قطعه سرور 2 به صورت اتوماتیک تنظیم و شرینگ برقرار می شود برای دانگلهای میکرو باکس 5 و قطعات جدید امکان تعریف و تغییر سرورها و استفاده از شرینگ ماهواره 1002 ممکن اما برای دانگلها دارای قطعه قدیمی این امکان نیست در حال حاضر شرینگ توسط 3 ماهواره هلاست -اینتلست -یوتلست توسط قطعه جدید و میکرو 5 به خوبی برقرار است

Past software are disabled soon
better using new software work by 3 satellite just for new dongle micro 5 and parts new mx
fix bug ver 1.70 for open nova package
work for other old dongles only by the w3-2

علی آقا من با ورژن قبلی یعنی 1.70 مشکل خواصی ندارم آیا از این ورژن استفاده کنم بهتره؟

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
علی آقا من با ورژن قبلی یعنی 1.70 مشکل خواصی ندارم آیا از این ورژن استفاده کنم بهتره؟
دوست عزيز اين نرم افزار فريز كمتري داره كانال بيشتر باز ميكنه و در كل كارايي بهتري داره و اگه دفت كرده باشيد تو متن گفته شده به زودي نرم افزارهاي قبلي غيرقعال خواهند شد ...

بالا