نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس 2 به تاریخ 2011/02/23

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
به دلیل ایجاد مشکل برای ماهواره w3 و قطع شدن شرینگ به طور مدام توسط این ماهواره طبق اعلام قبلی سرور مشخصات ارسال دیتا ماهواره یوتلست جهت رفع مشکلات تغییر کرد و از امروز اکانت جدید فعال شد دلیل قطعی چند ساعته امروز جهت آماده شدن نرم افزار جدید بود

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34
دوستان دیشب که تست زدم فقط با این برنامه شرینگ بر قرار بود

الان هم به طور افتضاح روی w3 برقراره نوا به شدت فریز داره و قطعی داره

کانالادیگه هم نسبتا دیر باز میشن

قطع کلی هم به چشم میخوره الان

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
این نرم افزار به دلیل تغییر مشخصات ارسال دیتا ارسال شده و نرم افزار تبدیلی برای میکرو باکس 1 توسط سرور ارائه نخواهد شد مگر اینکه توسط برنامه نویس شرکت تکنوکام مجدد اقدام شود که به گفته مسئولین این امکان از نرم افزار جدید حذف شده و دارندگان دانگلهای قدیمی بهتر قطعه جدید نصب کنند

طی چند روز آینده وضعیت شرینگ بسیار بهتر خواهد شد

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
با تشکر از دوست عزیز آقای علی رسیور:

تنها کانلهای علمی و تفریحی بر روی یک ماه واره هم بدون فریز باز باشه برای همه کافی است وبهتر از آن است

که چندین کانال بر روی چندین ماه واره باز باشد اما به علت فریز قابل دیدن نباشد.

پس فکر کنم با خرج کمتر و ساپورت خوب تنها برای یک ماهواره و داشتن کانالهای علمی تفریحی همه راضی با شند.تا اینکه چندین کانال دیگر باشد اما به علت فریز نتوان دید.
بهترین کانالها مثل:Discovery-History-Natinal Geography,Animal-cinema-Hbo-nova1,2,3
با تشکر فراوان

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با تشکر از دوست عزیز آقای علی رسیور:

تنها کانلهای علمی و تفریحی بر روی یک ماه واره هم بدون فریز باز باشه برای همه کافی است وبهتر از آن است

که چندین کانال بر روی چندین ماه واره باز باشد اما به علت فریز قابل دیدن نباشد.

پس فکر کنم با خرج کمتر و ساپورت خوب تنها برای یک ماهواره و داشتن کانالهای علمی تفریحی همه راضی با شند.تا اینکه چندین کانال دیگر باشد اما به علت فریز نتوان دید.
بهترین کانالها مثل:discovery-history-natinal geography,animal-cinema-hbo-nova1,2,3
با تشکر فراوان
عزیز من کانال های ورزشی یادت رفته که از همه کانالهای نام برده شما مهمتره چون خیلیها فقط برای دیدن مسابقات ورزشی(علی الخصوص فوتبال زنده ) دانگل تهیه می کنند .
نظر شخصی
.....

sheypooor

کاربر
2009-05-14
41
89
66
پولو شرکت میکروباکس مفتی میزنه به جیب وسیله ی بونجول و از کار افتاده رو میده به خریدار اونم تازه اصاب خوردیش هم میمونه برای ما. چند ماه وایسادیم پچ جدید با قابلیت باز کردن دیجی رو بده بیرون ایناهاش. اینم از پچ که هیچی باز نمیکنه و فریز هم که داره. اخه یکی نی بگه آخه تو که نمیتونی کانال باز کنی چیزی میخوری که میای دانگل میدی بازار. خر شدم پولو ریختم عربها خوردن به ریشم خندیدن

بالا