hadi kabi
کاربر افتخاری
- 2009-07-05
- 632
- 2,134
- 25
لطفا تست و اعلام وضعیت کنید
پیوستها
-
913.2 کیلوبایت بازدیدها: 445
با سلام
ایا برای قطعات جدید استفاده شود یا نه ؟
با تشکر از شما.
نرم افزار فقط برای قطعات جدید قابل استفاده در صورت استفاده برای قطعات قدیمی پروتکل به حالت micro تغییر می کند و کانالی باز نمی شود فعلا برای قطعات قدیمی فقط ورژن 1.71 قابلیت برقراری شرینگ توسط 1002 دارد که این مورد هم با ارائه ورژن جدید و غیر فعال شدن نرم افزار 1.71 دیگر برای قطعات قدیمی کاربرد نخواهد داشت
نرم افزارجدید برای جهت اینتلست هم کارایی داره؟
سلام دوست عزیز ایا زمانی که پروتوکل به micro تغییر میکنه اگه رسیوری داشته باشیم مثل x95 usb که micro ساپورت میکنه کانالی باز میشه؟
با سلام میکروباکس 1باکد09 دارم تابحال قطعه ای عوض نشده لطف کنید راهنمایی فرمایید با کدام نرم افزار کانالهای کارتی را میشود باز کرد باتشکر
با سلام علی اقا شیرینگ این نرم افزار با نرم افزاری که برای چند روز دیگه که برای قطعات جدید میاد فرق میکنه برای من که قطعه تعویض کردم به حالت میکرو در اومد
دوست عزیز علی آقا سلام
در مورد این نرم افزار شما می فرمائید ابتدا قطعه را عوض کنیم و سپس نرم افزار 1.73 را روی آن منتقل کنیم ؟
ممنون می شوم توضیحی هم در این مورد بفرمائید .
با سلام مجددبا سلام
من میکرو تعویض قطعه دارم و قطعه جدید را نصب کردم و تا قبل از ریختن نرم افراز 1.73 a کانالها به خوبی باز میشدند الان با این نرم افزار 1.73 a هیچ کانالی باز نمی شود در ضمن پروتکل نیز twin میباشد و از مسیر w 3 استفاده میکنم و تنطیمات دانگل هم روی w3-1 می باشد .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر از همگی
با سلام مجدد
خواهشا یک نفر کمک کند ............