نرم افزار جدید دانگل چکی باکس به تاریخ 23.02.2012 ورژن beta12

mohamad2548

Banned
2010-04-28
0
11,045
44
من وقتی این برنامه رو به میکرو2 منتقل میکنم تصویر دانگل کلا سیاه می شود و هیچی نشون نمیده! حتی با لودر Gx Dump هم انتقال دادم به نتیجه نرسیدم.لطفا بچه ها راهنماییم کنید

دوست عزیز اول فایل کلین میکرو باکس 2 رو به دانگلت انتقال بده بعد نرم افزار بتا 12 رو وقتی وارد منو دانگلت شدی سرور nso انتخاب کن همون جا سیو رو بزن مشکلت حل میشه

mohamad2548

Banned
2010-04-28
0
11,045
44
با سلام
من میکرو 2دارم.خواهش می کنم اگه میشه به صورت مرحله ای بگید چه جوری نرم افزار رو انتقال بدم؟nso رو از کجا انتخاب کنم.لطفا کامل توضیح دهید.ببخشید با تشکر

لطفا سوال خود را در بخش مربوطه ذکر کنید

آموزش آپگرید دانگل میکروباکس ۲ به صورت تصویری

برای آپگرید این دانگل فقط کافی است که آخرین نرم افزار دانگل میکروباکس2 به علاوه فایل Loader این دانگل رو که داخل همین سایت هم موجود است را دانلود کرده و سپس هر دو فایل را از حالت فشردگی خارج کنید . سپس لودر را اجرا کنید ، ( تصویر زیر نشان دهنده صفحه لودر است)

Serial Port رو بر روی com مورد نظر قرار بدهید که معمولاً COM1 هست
گزینه ی Mode لودر را روی حالت Download بگذارید دقت کنید برای اپگرید دانگل فقط گزینه ی Download رو انتخاب کنید
گزینه ی Section هم باید روی گزینه ی All باشد
حالا طبق عکس بر روی دکمه ی جلوی file کلیک کنید تا پنجره ی انتخاب و فراخوانی نرم افزار باز شود، سپس نرم افزار دانگل میکروباکس2 رو فراخوانی کنید
توجه کنید که در این مرحله به هیچ وجه نباید دانگل به برق زده باشد و آداپتور آن باید حتماً از پریز برق خارج باشد .
حالا برای انتقال نرم افزار بر روی گزینه ی Download کلیک کنید ، بعد از اینکه دکمه Download را زدید آداپتور دانگل را به پریز برق بزنید ، مشاهده می کنید که نرم افزار شروع به انتقال یافتن می کند

. صبر کنید تا نرم افزار به صورت کامل و 100 % منتقل شود بعد تکمیل شدن روند انقال نرم افزار ، حدود 1 دقیقه صبر کنید سپس آداپتور دانگل را از برق بکشید . بدین ترتیب دانگل میکروباکس2 شما آپگرید شده است.

پیوست‌ها

• 50.2 کیلوبایت بازدیدها: 277
  • 58.4 کیلوبایت بازدیدها: 279

مری66

کاربر
2010-09-23
23
34
37
درود.برای انتقال کلین تنظیمات لودر باید روی دانلود باشه یا ارس؟مدل لودر هم مهمه؟واسه میکرو2 هرکاری کردم صفحه سیاهه!

آخرین ویرایش:

hosseinjuve

کاربر
2010-11-18
84
128
دوست عزیز اول فایل کلین میکرو باکس 2 رو به دانگلت انتقال بده بعد نرم افزار بتا 12 رو وقتی وارد منو دانگلت شدی سرور nso انتخاب کن همون جا سیو رو بزن مشکلت حل میشه
دوست عزیز مرسی که جواب میدی.
من کلین رو دادم بعد بتا12 رو هم انتقال دادم و سرور روهم رو nso گذاشتم ولی وقتی اوکی میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه روشن نمیشه!
آیا شما راهی بلدین که بعد از خاموش روشن کردن صفحه دانگل سیاه نشود؟؟؟

mohamad2548

Banned
2010-04-28
0
11,045
44
دوست عزیز مرسی که جواب میدی.
من کلین رو دادم بعد بتا12 رو هم انتقال دادم و سرور روهم رو nso گذاشتم ولی وقتی اوکی میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه روشن نمیشه!
آیا شما راهی بلدین که بعد از خاموش روشن کردن صفحه دانگل سیاه نشود؟؟؟

دوست من شما گزینه سیو اخری رو نزن من هم همین مشکل رو داشتم سرور که انتخاب کردی همون جان اوکی رو بزن دیگه نمیخاد سیو اخری رو بزنی

andrea_moline

کاربر
2011-04-22
35
60
وش آپگرید رو بلدم.وقتی فایل کلین یا هر فایل دیگه رو انتخاب میکنم و دانلود رو میزنم و دانگل رو به برق میزنم هیچگونه تغییری ایجاد نمیشه و آپگرید نمیشه و بارگیری نمیشه

hosseinjuve

کاربر
2010-11-18
84
128

دوست من شما گزینه سیو اخری رو نزن من هم همین مشکل رو داشتم سرور که انتخاب کردی همون جان اوکی رو بزن دیگه نمیخاد سیو اخری رو بزنی

مرسی دوست عزیز.شما درست میگی من بار اول گزینه سیو آخری رو زدم بعد سیاه شد ولی بعد دوباره برنامه دادم ایندفه رو همون سرور اوکی زدم باز هم صفحه سیاه شد.بخدا دیگه راهی به ذهنم نمیرسه!
2تا دانگل رو سیاه کردم.

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
مرسی دوست عزیز.شما درست میگی من بار اول گزینه سیو آخری رو زدم بعد سیاه شد ولی بعد دوباره برنامه دادم ایندفه رو همون سرور اوکی زدم باز هم صفحه سیاه شد.بخدا دیگه راهی به ذهنم نمیرسه!
2تا دانگل رو سیاه کردم.

دوست عزیز تو بخش میکروباکس 2 نرم افزار برای رفع صفحه سیاه دانگل هست انتقال دهید دانگل درست میشه

hosseinjuve

کاربر
2010-11-18
84
128
وش آپگرید رو بلدم.وقتی فایل کلین یا هر فایل دیگه رو انتخاب میکنم و دانلود رو میزنم و دانگل رو به برق میزنم هیچگونه تغییری ایجاد نمیشه و آپگرید نمیشه و بارگیری نمیشه
احتمالا اگه با لودر میکرو2 میخوای انتقال بدی تنظیماتش صحیح نیستن. ببین تو خط پایین باید رو این تنظیمات باشه:
config>gx6102/13.5MHz/SPI-Flash

آخرین ویرایش:
بالا