نرم افزار جدید دانگل Micro box II به تاریخ 3/10/2011

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
با سلام خدمت علی آقا
من این نرم افزار رو به میکرو منتقل کردم ولی فقط یه بار منوی میکرو بالا میاد و بعد از اینکه خاموشش کردم صفحه سیاه میشه و مجبورم دوباره نرم افزار رو به میکرو تزریق کنم و این اتفاق دو بار برام افتاد و الان دیگه برا بار سوم میکرو رو شارژش نکردم آیا راهی هست که این مشکل حل شه.
و سوال دیگر اینکه سیگنال دریافتی در منوی میکرو 56 در بالا 34 در پایین می باشد در قسمت c1 ولی رنگش قرمز هست باید چکار کنم؟ ممنون

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام خدمت علی آقا
من این نرم افزار رو به میکرو منتقل کردم ولی فقط یه بار منوی میکرو بالا میاد و بعد از اینکه خاموشش کردم صفحه سیاه میشه و مجبورم دوباره نرم افزار رو به میکرو تزریق کنم و این اتفاق دو بار برام افتاد و الان دیگه برا بار سوم میکرو رو شارژش نکردم آیا راهی هست که این مشکل حل شه.
و سوال دیگر اینکه سیگنال دریافتی در منوی میکرو 56 در بالا 34 در پایین می باشد در قسمت c1 ولی رنگش قرمز هست باید چکار کنم؟ ممنون

درود
شما یک بار دیگه نرم افزار رو انتقال بدید وبعد از اینکه نرم افزار کامل انتقال پیدا کرد
10 ثانیه صبر کنید وبعد میکرو رو از برق بکشید!!!
اگر در منوی میکرو روی دبلیو 3 سیگنال دریافتی رنگ قرمز است
دیش دبیلیو3 نیاز به تنظیم مجدد دارد!!!

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
مشکل من قیچی است یا نه؟

دوستان من هم با قیچی w3 را می گیرم و با برنامه قبلی مشکلی نداشتم و طبق روال کانالها باز می شد اما با برنامه جدید به هیچ وجه کانالی باز نشد و رنگ سیگنالها قرمز قرمز است و بالایی 61 و پایینی 22 می باشد آیا باید حتما از دیش جدا استفاده کرد آیا دوستانی هستند که از قیچی w3 برای شیرینگ استفاده می کنند و مشکلی هم ندارند لطفا راهنمایی کنید. در ضمن من در خوزستان هستم ایا مشکل پا**را*زیت وجود دارد؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام خدمت علی آقا

با تشکر از حمید عزیز دوست عزیز یکبار دانگل رو erase کن و بعد نرم افزار رو انتقال بدید مشکل حل میشود موفق باشی

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
دوستان من هم با قیچی w3 را می گیرم و با برنامه قبلی مشکلی نداشتم و طبق روال کانالها باز می شد اما با برنامه جدید به هیچ وجه کانالی باز نشد و رنگ سیگنالها قرمز قرمز است و بالایی 61 و پایینی 22 می باشد آیا باید حتما از دیش جدا استفاده کرد آیا دوستانی هستند که از قیچی w3 برای شیرینگ استفاده می کنند و مشکلی هم ندارند لطفا راهنمایی کنید. در ضمن من در خوزستان هستم ایا مشکل پا**را*زیت وجود دارد؟؟؟؟

دوست عزیز اگه دیتا w3 رو با دیش مجزا بگیری خیلی بهتره و سیگنال دریافت میشه من خودم با قیچی میگیرم و با دیش 100 فرکانس فارسی وان 90 میگیرم و شیرینگ برقراره

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر مجدد : اما دیش من 90سانتی است و فرکانس مورد نظر یکی از دوستان را چک کردم دریافت نمی شود فرکانس 12526را ( برای برقراری شیرینگ) دریافت نمی کنم آیا دوستانی با دیش 90 سانتی و قیچی توانستند این فرکانس را دریافت کنند الان امکان دیش جدا را ندارم.... لطفا راه حل مفید و مختصری ارایه کنید...

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با تشکر مجدد : اما دیش من 90سانتی است و فرکانس مورد نظر یکی از دوستان را چک کردم دریافت نمی شود فرکانس 12526را ( برای برقراری شیرینگ) دریافت نمی کنم آیا دوستانی با دیش 90 سانتی و قیچی توانستند این فرکانس را دریافت کنند الان امکان دیش جدا را ندارم.... لطفا راه حل مفید و مختصری ارایه کنید...
سلام
دوست من، من با دیش جدا فرکانس فارسی 1 رو بیشتر از 75 نمیتونم بگیرم حداکثر 80 میشه
اما سیگنال سبز نمیشه

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام
دوست من، من با دیش جدا فرکانس فارسی 1 رو بیشتر از 75 نمیتونم بگیرم حداکثر 80 میشه
اما سیگنال سبز نمیشه

دوستان عزیز توجه کنید که سیم و نوع ال ان بی خیلی تاثیر داره از ال ان بی سوپر پریمیوم اچ دی استفاده کنید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
سلام
اما سیگنال سبز نمیشه

ببخشید دوست عزیز با این حرفت خیلیها را ناامید کردی یعنی دیش جدا هم مشکل را حل نمی کند مثل اینکه مسئله چیز دیگری است یعنی دوست عزیز جنابعالی که با دیش جدا هم شیرینگ برایت برقرار نیست چرا هیچ کاری نمی کنی تا شاید گره ای باز شود ایا فرکانس 12526 قابل دریافت است و مشکل را حل می کند؟؟؟؟

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
من صحبتهایی دارم که امیدوارم کسی ناراحت نشود نمی دانم چرا وقتی بعد از مدتها برای میکرو2 برنامه می آید بدنبالش این همه مشکل بوجود می آید نگاه کنید به همین 4 صفحه پست درباره برنامه جدید:
1- ابتدا اعلام شد برنامه کم عیب و نقص است...
2- دوستانی زیادی مشکل پیدا کردند و شیرینگ برقرا ر نشد اعلام شد بهتر از دیش جدا استفاده شود ... به همین راحتی !!!
3-مثل اینکه دیش جدا هم برای بعضی ها جواب نداد مسئله پر پیچ خم شدو تنظیم دقیق بهانه شد...
4- بعد سیم و کابل باید بررسی یا تعویض شود ...
5- حتما ال ان بی باید مارک خاصی باشد ..

6- یکی از دوستان خواستار بررسی سوییچ شد معلوم نیست سوییچ 1به4 در این میان چکاره است؟؟؟
این در حالیست که با برنامه قبلی که مسیرw3 نصفه و نیمه دریافت می شد هیچکدام از این مشکلات نبود یکدفعه با برنامه پر فیض و برکت جدید گرفتاریها هم چند برابر شد ..
ایکاش این برنامه هم مثل قبلیها می توانست ما را به مرگ بگیرد تا به تب راضی شویم..

با برنامه جدید سرگیجه و سردرگمی و هزینه های جانبی افزایش یافته و مثل اینکه باید در حد خرید یک دانگل دیگر خرج کنیم چرا؟ چون برنامه جدید آمده!!!

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
من صحبتهایی دارم که امیدوارم کسی ناراحت نشود نمی دانم چرا وقتی بعد از مدتها برای میکرو2 برنامه می آید بدنبالش این همه مشکل بوجود می آید نگاه کنید به همین 4 صفحه پست درباره برنامه جدید:
1- ابتدا اعلام شد برنامه کم عیب و نقص است...
2- دوستانی زیادی مشکل پیدا کردند و شیرینگ برقرا ر نشد اعلام شد بهتر از دیش جدا استفاده شود ... به همین راحتی !!!
3-مثل اینکه دیش جدا هم برای بعضی ها جواب نداد مسئله پر پیچ خم شدو تنظیم دقیق بهانه شد...
4- بعد سیم و کابل باید بررسی یا تعویض شود ...
5- حتما ال ان بی باید مارک خاصی باشد ..

6- یکی از دوستان خواستار بررسی سوییچ شد معلوم نیست سوییچ 1به4 در این میان چکاره است؟؟؟
این در حالیست که با برنامه قبلی که مسیرw3 نصفه و نیمه دریافت می شد هیچکدام از این مشکلات نبود یکدفعه با برنامه پر فیض و برکت جدید گرفتاریها هم چند برابر شد ..
ایکاش این برنامه هم مثل قبلیها می توانست ما را به مرگ بگیرد تا به تب راضی شویم..

با برنامه جدید سرگیجه و سردرگمی و هزینه های جانبی افزایش یافته و مثل اینکه باید در حد خرید یک دانگل دیگر خرج کنیم چرا؟ چون برنامه جدید آمده!!!

ببین دوست عزیز نرم افزار هیچ مشکلی نداره توسط خودم و بقیه تست شده و بدون مشکل داره کار میکنه وظیفه ما هم قرار دادن نرم افزار هست حالا دلیل نیست چون شما دیتا رو دریافت نمیکنی مشکل از برنامه هست و ما برنامه نویس این شرکت نیستیم که شرایط شما رو براش بزاریم

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
ببینید دوست عزیز من نیامدم که لج و لج بازی کنم ایا واقعا مشکل من یکی است ؟؟ جنابعالی به دوستی گفتید ال ان بی مارک پریمویم hd بگیرد و یاکابلش را بررسی کند ... این یعنی خود شما غیرمستقیم می گویید نرم افزار جدید همراه با مخلفاتش!!! قبول کنید وقتی می گویید برنامه هیچ مشکلی ندارد و انوقت در جایی دیگر انگونه می گوییدکه اینکار را بکنید و آن کار را بکنید .. تناقضاتی هست. از دوستان می خواهم اگر مشکل دارند با برنامه جدید و شرینگ برقرار نیست همه در این تاپیک به نحوی اعلام کنند تا ببینیم چند نفرند؟

mehdi_1365

کاربر
2007-04-04
44
133
منم همین مشکل رو دارم سیگنال قرمز هست ..از جناب علی قا درخواست تغیر فرکانس رو دارم..خواهش مندم به سرور اطلاع دهند

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
ببین دوست عزیز نرم افزار هیچ مشکلی نداره توسط خودم و بقیه تست شده و بدون مشکل داره کار میکنه وظیفه ما هم قرار دادن نرم افزار هست حالا دلیل نیست چون شما دیتا رو دریافت نمیکنی مشکل از برنامه هست و ما برنامه نویس این شرکت نیستیم که شرایط شما رو براش بزاریم
دوست من کسی نگفت مشکل از جانب شماست
نرم افزار هم مشکلی نداره
اما من خودمو کشتم فرکانسی که دوستان گفتن دریافت نشد
ال پریمیوم اچ دی دارم
کابل کرمان صادراتی

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34
دوست من کسی نگفت مشکل از جانب شماست
نرم افزار هم مشکلی نداره
اما من خودمو کشتم فرکانسی که دوستان گفتن دریافت نشد
ال پریمیوم اچ دی دارم
کابل کرمان صادراتی
باید فرکانس دیتا رو تغییر بدن

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
عدم دریافت سیگنال مناسب مورد قبول است متاسفانه سیگنال سرویس w3 -c1 مشکل دارد اما اگر سیگنال مناسب باشد شرینگ بدون مشکل برقرار می شود این مورد مربوط فرکانس ارسال دیتا که پیگیر رفع آن هستیم
کاربرانی که موفق به استفاده از نرم افزار نشدن از نرم افزار 2.28 استفاده کنید

پیوست‌ها

• 103.1 کیلوبایت بازدیدها: 55
آخرین ویرایش:
بالا