نرم افزار جدید دانگل MINI_All_In_One

eliyaazizi

Banned
2011-05-26
11
25
دوستان تمنا میکنم خواهش میکنم کمکم کنید من یه لودر داشتم میخواستم با اون این برنامه را انتقال بدم نشد.با یو اس بی انتقال دادم الان دانگلم هر یه دقیقه چراغش خاموش و روشن میشه.با لودری که دوستمون اینجا گذاشت انتقال دادم تا49 درصد میره یه دفعه خیلی سریع کامل میشه.خواهش میکنم تازه دیروز خریده بودم درکم کنید.

eliyaazizi

Banned
2011-05-26
11
25
دوستانی که به علی آقا توهین میکردن بابت میکرو2 و 3 حالا تحویل بگیرین اینم از mini1
برادر جان دانگل مینی وان الان در دوجهت اینتل و یوتلست فول برقراره هیج وقتم میکروی چرت و پرت به پای مینی وان نمیرسه

gha3mflash

Banned
2008-06-02
24
36
اورجینال فایل فکتوری

سلام دوست عزیز
شما ابتدا با لودری که گذاشته شده نرم افزار orginal file factory رو به دانگل انتقال بدین. بعد بوسیله همین لودر آخرین نرم افزار که اومده دانگل رو آپگرید کنین

پیوست‌ها

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
دوست عزیز جناب vafadar من تنها نام پسوندهای فایل را عوض کردم و توانستم با usb برنامه را بریزم.شما نام فایل را هرچه میخواهید بگزارید و پسوند bin را به *** تغییر دهید(تنها تایپ کنید) و برنامه را با usb بریزید.اما به طور کلی از لودر استفاده کنید برای آپدیت کردن بهتر است.

ARYO

کاربر
2007-05-17
3
9
دوستان سلام ميخواستم بدونم چطور ميتوان دانگل رو روي استارست 1010اچ دي فعال كرد با دانگلهاي ديگه خوب جواب ميده ولي با ميني وان اصلا جواب نميده ممنون

بالا