نرم افزار جدید رسیور آی استارistar x99 ورژن 2.49 بتاریخ 25-06-2013

agareza49

کاربر
2013-07-01
1
1
سلام من از مسیر هلاس استفاده می کنم ولی حتی با 2.49 کانالها قطع هستند از راهنمایی وکمک شما متشکرم

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
باسلام هنوز شرکت پچ جدیدی ارائه نکرده بمحض ارائه پچ از سوی شرکت رسمی در سایت اصلی شرکت گذاشته خواهد شد این ورژن 2.49 نیز غیر رسمی است ودر سایت اصلی شرکت ارائه نشده هنوز در سایت شرکت ای استار ورژن2.48 هست وبرداشته نشده هرموقع پچ جدید اومد در سایت رسمی ارائه خواهد شد تا اون موقع باید صبر کنید

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
گرامی شما چرا از خودت فتوا میدی . نرم افزار رسمیه و مشکلی نداره خیلی وقتیها فقط سایت فارسی نرم افزارها رو میزاره و مرجع اول سایت فارسی تا دیگر سایتها خیلی هم دوست داری بدونی سایت انگلیسی گذاشته این لینک سایت انگلیسی. بدون تحقیق کاربرا رو گمراه نکن در نرم افزار اینده هم فقط قراره گزینه جی سی کم اضافه بشه و خبر خاص دیگه ای نیست . موفق باشی

http://istar-hd.net/x99.html

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
شرینگ هلاست بر روی تمام دستگاهها قطع شده ربطی به رسیور و موارد دیگه نداره مشکل از خود ماهواره میباشد

سلام برای اطلاع شما من مدت سه ماهی میشه از ای استار به یک دستگاه دیگه اسباب کشی کردم چون شرینگش باقدرت وصله در صورتی که من وشما بخیال خرابی شرینگ موندیم واندر خم یک کوچه ایم اینقدر شرینگ این دستگاه قوی هست که با وجود پچ ورژن جدید هیچ کس برای پچ جدید مراجعه نکرده ومثل ای استار 99 که تا یک سال خوب بود این هم خوبه

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
گرامی شما چرا از خودت فتوا میدی . نرم افزار رسمیه و مشکلی نداره خیلی وقتیها فقط سایت فارسی نرم افزارها رو میزاره و مرجع اول سایت فارسی تا دیگر سایتها خیلی هم دوست داری بدونی سایت انگلیسی گذاشته این لینک سایت انگلیسی. بدون تحقیق کاربرا رو گمراه نکن در نرم افزار اینده هم فقط قراره گزینه جی سی کم اضافه بشه و خبر خاص دیگه ای نیست . موفق باشی

http://istar-hd.net/x99.html

با سلام قصد گمراه کردن کاربرا را نداشته وندارم اما از جایی که خودم از ای استار به یک دستگاه دیگه که مثل ای استار 99 با این تفاوت که با مودم وایرلس هم علاوه بر دو تیونر مجهزه فول اچدی هست وبدون زدن پچ جدید تا الان مدت سه ماهه که من به مردم اراعه میدم وبدون مشکل از شرینگ w3با نصب سه ال انبی بر روی یک دیش مثل ای استار 99 که اوایل خوب بود اینهم خوبه علاوه بر اینها قیمتش هم خیلی مناسبه از جایی که من تهیه میکنم . پس شرینگ مشکلی نداره فقط ای استار قطعه واحتمال مدت ساپورت از طرف سازنده که همین مارک جدید را اراعه میده مشکل دار شده باز هم اگر من باعث گمراهی کاربرا شدم به بزرگی خودتون میبخشید همین قدر بگم که بعضی از کاربرای سایت این دستگاه را به اشتباه به ای استار تبدیل کردن بازدن پچ که پشیمون شدن خودش خیلی خوبه وتولید کننده ای استار اینو تولید کرده

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
من نمیدونم کدام دستگاه رو میگی . شما گفتی نرم افزار رسمی نیست تو سایت انگلیسی نیومده من هم لینک سایت انگلیسی رو دادم . شرینگ برای 99 قدیمی بعد 4 سال روی دبلیو 3 قطع شده فکر نکنم چهار سال زمان کمی باشه ولی روی هلاست وصله و مشکل هم از ماهواره ای هلاسته حالا درست بشه شرینگ قدیمی هم بر میگرده و همه برندها قطع شدن روی این مسیر . الان خیلی ها که دستگاه جدید که ارم 2014 روی کارتن دارن وصله برای 99 روی دبلو 3

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
دوباره سلام شما عزیز دل هم راست میگین وپچ اصله ودر سایت انگلیسی اومده من وتمام کسانی که تا حدودی سر از دستگاه و پچ و این چیزا در میاریم میدونیم که با وجود اصل بودنچ اجتمالا باید درشرینگ ماهواره های گالاکسی وسایر ماهواره ها که پوشش اروپا وغرب رادارند فعاله ودر خاور میانه که اهالی اون بیشتر برنامه ها را مجانی میبینند قطعه وفقط دستگاههای جدید مثل استارست 9000 ویا مدلهای دیگه باقدرت وصله تازه از یک دستگاه که همون اولش هم تقریبا مفت مردم خریدند نباید بیشتر انتظار ساپورت از طرف تولید کننده داشت مضاف بر همه اینها مشتریهای من همه شون شفارش چدید دادن خودم بهشئن گفتم دیگه انتظار شرینگ وباز شدن کانال مجانی بسه همهشون سفارش جدید دادن بقیه هم باید بفکر خودشون باشن یا تا .... انتظار بکشن مثل زمان میکروها ممنون که حوصله کردید
انشاالله همه ما بتونیم گرزه از مشکل دیگران باز کنیم
اگر باز هم قصوری هست ببخشید

ارادتمند شما

آخرین ویرایش:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

بابا ماشالا به این آی استار چند ساله شرینگش یه بند وصله
نسبت به قیمتش مخصوصا اون اوایل واقعا مفته یعنی به نظر من شرکت یه چیزی هم دستی
به این دارندگان آی استار به خصوص مدل 99 داده
شما فقط چند سال شرینگشو حساب کن مابقی پیش کش
بیشترمون انتظار داریم یه رسیور که خریدیم شرکت کفشامون بعدش واکس بزنه
والا من عیبهای اجق وجقی که توی آی کلاس مزخرف و استارست های جدید میبینم
توی آی استار ندیدم
به قول یه حاجی که دوستمه میگه یارو یه دست کت و شلوار میخره 2 میلیون برای یه شب

erico

کاربر
2011-01-25
5
9
دوست عزیز شیرینگ اینترنتی این 99 خیلی اذیت میکنه.نمیدونم چرا کانکت هستم حتی تاریخ شروع و اتمامم میزنه اما کانالی باز نمیکنه.جالب تر اینکه دقیقا خونه همسایه وصل کردن بازه با پچ2.50.نمیدونم چکار کنم.دقیقا5 ساعت ور رفتم.از ریست های مختلف بگیر تا کارای دیگه.بخدا کلافه شدم.کمکم کنید.

erico

کاربر
2011-01-25
5
9
اینم بگم خونه همسایه رو خودم وصل کردم.ولی خونه خودمون ارور میده.البته اونجا هم چند ساعت پوستمو کند تا وصل شد.نمیدونم چکار کنم.بخدا روانیم کرد

torobje

کاربر
2014-03-23
1
0
سلام ببخشید لینک دانلود فایل نرم افزاررسیور ای استار x99ورژن2.50 نیست

بالا