نرم افزار جدید رسیور ISTAR X30000 old ورژن V2.67 به تاریخ 15.05.2012

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
قابلیتها : نرم افزار بدون مشکل هست دوستان میتونن استفاده کنن
سرعت شرینگ بهتره شده
سرعت دستگاه بهتر شده
کانالهای که با شرینگ باز میشن رنگی نشان داه میشن

گزینه : mtn iransell در مودم g3 جهت اتصال به سیم کارت ایرانسل اضافه شده

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام دوستان از ریختن این پچ به رسیور خود اجتناب کنید دوبار این پچ رو به دستگاه با فلش یو اس بی مطمئن ریختم که متاسفانه هر دوبار دستگاه فلش پروند ومجبور شدم ای سی فلشو پروگرام کنم اونم با چه مکافاتی

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
پس علت چیه که دستگاه با ریختن این پچ از کار می افته البته مراحل اپگرید درست پیش میره ولی بعد از ریستارت دستگاه روی بوت میماند وکار نمیکند ممنون اگه دوستان جواب بدند

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
شما از چه usb استفاده کردی . فلشهای قدیمی مشکلاتی درست کردن در انتقال نرم افزار

===========================================================

باتشکر از شما باهمون فلش نرم افزار ورژن 2.51 و 2.53 و 2.61 رو راحت به دستگاه منتقل میکنم و خوب کار میکنه اما وقتی این ورژنو انتقال میدم دستگاه خوب عمل انتقال رو انجام میده ولی در قسمت اخر که به صورت اتوماتیک ریستارت میشه بعد از ریستارت روی بوت میماند و دیگر بالا نمیاد برای بار اول فلشو پروگرام کردم ولی دفعه دوم با استفاده از لودر وهمون فلش با نرم افزارهای قبلی وطبق راهنمای که در لودر هست تونستم دستگاهو احیا کنم با تشکر

2009-10-06
16
38
34
با سلام بهترین کار برای انتقال پج های جدید انتقال با لودر وکابل ارس 232است تا نرم افزار خوب رو ایسی رایت شود
با تشکر

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
===========================================================

باتشکر از شما باهمون فلش نرم افزار ورژن 2.51 و 2.53 و 2.61 رو راحت به دستگاه منتقل میکنم و خوب کار میکنه اما وقتی این ورژنو انتقال میدم دستگاه خوب عمل انتقال رو انجام میده ولی در قسمت اخر که به صورت اتوماتیک ریستارت میشه بعد از ریستارت روی بوت میماند و دیگر بالا نمیاد برای بار اول فلشو پروگرام کردم ولی دفعه دوم با استفاده از لودر وهمون فلش با نرم افزارهای قبلی وطبق راهنمای که در لودر هست تونستم دستگاهو احیا کنم با تشکر

دوست عزیز شما فلش رو با دستگاه فرمت کن و دوباره امتحان کن . اگر تو خونه میتونی از حالت بوت درش بیاری دوباره امتحان کن و گرنه ابی خیالش شو چون چند نفر دیگه هم همین مشکل رو داشتن البته خیلی ها انتقال دادن و مشکلی نداشتن

بالا