با سلاممن میکرو 1 سری قدیم دارم سرورw3-2 توش نداره چکار کنم؟
من میکرو 1 سری قدیم دارم سرورw3-2 توش نداره چکار کنم؟
دوست عزیز با نرم افزار ورژن1.66 نیازی به سرور 2 نیست اگه هم کار نداد به ترتیب فایلهای زیر را به ترتیب1و2 به دانگل انتقال بده صدر صد کار میدهمن میکرو 1 سری قدیم دارم سرورw3-2 توش نداره چکار کنم؟
دوست عزیز از نرم افزار بالا به ترتیب 1و2 استفاده کنی بعد روشن کردن یه خورده صبرکنی خواهی دید تاریخ اکسپایر به27/05/2011 تغییر میکنه وه کانالها به خوبی باز میشنآیا ورژن 1.66 همانی است که علی آقا در پست اول قرار داده است ؟
اگر نه لطفا" محل دانلودش را بگویید.
با سلامدوست عزیز از نرم افزار بالا به ترتیب 1و2 استفاده کنی بعد روشن کردن یه خورده صبرکنی خواهی دید تاریخ اکسپایر به27/05/2011 تغییر میکنه وه کانالها به خوبی باز میشن
دوست عزیز میکرو من قطعه عوض شده داره من خودم مستقیم نرم افزار 1.66 که علی اقا تو سایت گذاشتن انتقال دادم بعد روشن کردن میکرو رویw3 یه خورده صبر کردم تاریخ اکسپایر شد27/05/2011 الان هم به خوبی کار میده اگه فایلهای بالا را هم انتقال بدی خواهی دید همون ورژن 1.66 هستشبا سلام
ایا برای میکرو تعویض قطعه شده کارایی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما به قسمت میکرو باکس 1 مراجعه کن اونجا تو تایپک مربوط به تبدیل دانگل به رسیور علی اقا قشنگ توضیح دادن همه نرم افزارهای لازم برای اینکار راهم اپلود کردنبا سلام علی هستم .خواستم لطف کنی یک راهنمایی دقیق کنی.من 4تا میکرو باکس 1 دارم میخوام اونا رو تبدیل به ریسیور بکنم ولی هرکاری که کردم نشد ولی نمیدونم چرا .این راه ها همه رفتم ولی جواب نداد. یک هرچهار تا رو بردم پیش یکی که کارش همین چیزهاست یه دونشو جلوی چشم خودم دو دقیقه ای تبدیل کرد به ریسیور وبه من داد و گفت برنامشو بهت میدم ببری خودت انجام بدی تا یاد بگیری همون برنامه ای که داشت تو یک نیوفلدر به من داد. اون از سالمی برنامه که بعدا خودم از منزل میکرو باکس رو امتحان کردم دقیق جواب داد وتبدیل به ریسیور شده بود .دوم کابل ابگریتم سالمه وجنسش هم عالیه از خود طرف گرفتم امتحان کرد برام سالم بود.سوم کامپییوترم سالمه .چهار با سه کامپیوتر دیگه انجام دادم دوباره نشد.پنج ویندوزم ایکس پی 2 میباشد .شش ویندوز طرف که برام تبدیل کرد سون بود .هفت میکرو باکس رو که به برق میزنم اول چراغ قرمز روشن میشه بعداز 2 ثانیه چراغ سبز هم روشن میشه وبعد لودر رو باز میکنم وکام رو روی 3 میزارم واستارت میکنم روی 0باقی میمونه وسر تیتر لودر مینویسه در حال بوت کردن و1ساعت که بزاریش هیچ فرقی نمیکنه وروی عدد0 باقی میمونه 10 روز دارم تلاش میکنم ولی جواب نمیده .به نظرم شاید نرم افزاری به جز برنامه خود تبدیل باید روی سیستم خودم نصب کنم . یه اقایی کن کمک فوری چون دانگل مردم دستمه .منتظرم......
با نرم افزار 1.66 تا ساعت 17/45 امروز عصر شرینگ برای من وصل بودبا نرم افزار آقا علی هنوز شرینگ وصله یا نه مال من قعطه
نرم افزار برای دانگلهای شماره سریال قدیم کاربرد نداشت در اصل توسط سیگنال ارسالی از طرف سرور از ساعاتی قبل به تاریخ اعتبار اضافه می شود و دانگلهای قدیمی با هر سریالی توسط نرم افزار 1.64 و هم 1.66 مجدد قابلیت برقراری شرینگ دارند و این امکان هم هست مجدد از همین طریق مانند همیشه غیر فعال شوند
از مدتی قبل به دلیل غیر فعال شدن قطعات به دفعات از سرور خواستیم جهت فعال شدن دانگلها تا زمان ارائه قطعه جدید اقدام کنند به دلیل ایجاد مشکل در تهیه و توزیع قطعه جدید با اعتبار یک سال این قول دادند که به دفعات هم شرینگ وصل شد در حال حاضر هم وصل و اگر مشکلی ایجاد نشود تا زمان ارائه قطعات اصلی همچنان شرینگ وصل خواهد بود
دانلود نرم افزار لینک زیر
http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=46980&d=1301215317
با سلام علی هستم .خواستم لطف کنی یک راهنمایی دقیق کنی.من 4تا میکرو باکس 1 دارم میخوام اونا رو تبدیل به ریسیور بکنم ولی هرکاری که کردم نشد ولی نمیدونم چرا .این راه ها همه رفتم ولی جواب نداد. یک هرچهار تا رو بردم پیش یکی که کارش همین چیزهاست یه دونشو جلوی چشم خودم دو دقیقه ای تبدیل کرد به ریسیور وبه من داد و گفت برنامشو بهت میدم ببری خودت انجام بدی تا یاد بگیری همون برنامه ای که داشت تو یک نیوفلدر به من داد. اون از سالمی برنامه که بعدا خودم از منزل میکرو باکس رو امتحان کردم دقیق جواب داد وتبدیل به ریسیور شده بود .دوم کابل ابگریتم سالمه وجنسش هم عالیه از خود طرف گرفتم امتحان کرد برام سالم بود.سوم کامپییوترم سالمه .چهار با سه کامپیوتر دیگه انجام دادم دوباره نشد.پنج ویندوزم ایکس پی 2 میباشد .شش ویندوز طرف که برام تبدیل کرد سون بود .هفت میکرو باکس رو که به برق میزنم اول چراغ قرمز روشن میشه بعداز 2 ثانیه چراغ سبز هم روشن میشه وبعد لودر رو باز میکنم وکام رو روی 3 میزارم واستارت میکنم روی 0باقی میمونه وسر تیتر لودر مینویسه در حال بوت کردن و1ساعت که بزاریش هیچ فرقی نمیکنه وروی عدد0 باقی میمونه 10 روز دارم تلاش میکنم ولی جواب نمیده .به نظرم شاید نرم افزاری به جز برنامه خود تبدیل باید روی سیستم خودم نصب کنم . یه اقایی کن کمک فوری چون دانگل مردم دستمه .منتظرم......