نرم افزار جدید میکروباکس 1 بدون تعویض قطعه تمامی کانالها بازw3

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
من میکرو 1 سری قدیم دارم سرورw3-2 توش نداره چکار کنم؟
دوست عزیز با نرم افزار ورژن1.66 نیازی به سرور 2 نیست اگه هم کار نداد به ترتیب فایلهای زیر را به ترتیب1و2 به دانگل انتقال بده صدر صد کار میده

پیوست‌ها

• 368.8 کیلوبایت بازدیدها: 238
  • 925.3 کیلوبایت بازدیدها: 312

artman

کاربر
2009-05-15
22
39
57
آیا ورژن 1.66 همانی است که علی آقا در پست اول قرار داده است ؟
اگر نه لطفا" محل دانلودش را بگویید.

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
آیا ورژن 1.66 همانی است که علی آقا در پست اول قرار داده است ؟
اگر نه لطفا" محل دانلودش را بگویید.
دوست عزیز از نرم افزار بالا به ترتیب 1و2 استفاده کنی بعد روشن کردن یه خورده صبرکنی خواهی دید تاریخ اکسپایر به27/05/2011 تغییر میکنه وه کانالها به خوبی باز میشن

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
دوست عزیز از نرم افزار بالا به ترتیب 1و2 استفاده کنی بعد روشن کردن یه خورده صبرکنی خواهی دید تاریخ اکسپایر به27/05/2011 تغییر میکنه وه کانالها به خوبی باز میشن
با سلام
ایا برای میکرو تعویض قطعه شده کارایی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

187200

Banned
2011-03-09
1
2
با سلام علی هستم .خواستم لطف کنی یک راهنمایی دقیق کنی.من 4تا میکرو باکس 1 دارم میخوام اونا رو تبدیل به ریسیور بکنم ولی هرکاری که کردم نشد ولی نمیدونم چرا .این راه ها همه رفتم ولی جواب نداد. یک هرچهار تا رو بردم پیش یکی که کارش همین چیزهاست یه دونشو جلوی چشم خودم دو دقیقه ای تبدیل کرد به ریسیور وبه من داد و گفت برنامشو بهت میدم ببری خودت انجام بدی تا یاد بگیری همون برنامه ای که داشت تو یک نیوفلدر به من داد. اون از سالمی برنامه که بعدا خودم از منزل میکرو باکس رو امتحان کردم دقیق جواب داد وتبدیل به ریسیور شده بود .دوم کابل ابگریتم سالمه وجنسش هم عالیه از خود طرف گرفتم امتحان کرد برام سالم بود.سوم کامپییوترم سالمه .چهار با سه کامپیوتر دیگه انجام دادم دوباره نشد.پنج ویندوزم ایکس پی 2 میباشد .شش ویندوز طرف که برام تبدیل کرد سون بود .هفت میکرو باکس رو که به برق میزنم اول چراغ قرمز روشن میشه بعداز 2 ثانیه چراغ سبز هم روشن میشه وبعد لودر رو باز میکنم وکام رو روی 3 میزارم واستارت میکنم روی 0باقی میمونه وسر تیتر لودر مینویسه در حال بوت کردن و1ساعت که بزاریش هیچ فرقی نمیکنه وروی عدد0 باقی میمونه 10 روز دارم تلاش میکنم ولی جواب نمیده .به نظرم شاید نرم افزاری به جز برنامه خود تبدیل باید روی سیستم خودم نصب کنم . یه اقایی کن کمک فوری چون دانگل مردم دستمه .منتظرم......

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سلام
ایا برای میکرو تعویض قطعه شده کارایی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز میکرو من قطعه عوض شده داره من خودم مستقیم نرم افزار 1.66 که علی اقا تو سایت گذاشتن انتقال دادم بعد روشن کردن میکرو رویw3 یه خورده صبر کردم تاریخ اکسپایر شد27/05/2011 الان هم به خوبی کار میده اگه فایلهای بالا را هم انتقال بدی خواهی دید همون ورژن 1.66 هستش

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سلام علی هستم .خواستم لطف کنی یک راهنمایی دقیق کنی.من 4تا میکرو باکس 1 دارم میخوام اونا رو تبدیل به ریسیور بکنم ولی هرکاری که کردم نشد ولی نمیدونم چرا .این راه ها همه رفتم ولی جواب نداد. یک هرچهار تا رو بردم پیش یکی که کارش همین چیزهاست یه دونشو جلوی چشم خودم دو دقیقه ای تبدیل کرد به ریسیور وبه من داد و گفت برنامشو بهت میدم ببری خودت انجام بدی تا یاد بگیری همون برنامه ای که داشت تو یک نیوفلدر به من داد. اون از سالمی برنامه که بعدا خودم از منزل میکرو باکس رو امتحان کردم دقیق جواب داد وتبدیل به ریسیور شده بود .دوم کابل ابگریتم سالمه وجنسش هم عالیه از خود طرف گرفتم امتحان کرد برام سالم بود.سوم کامپییوترم سالمه .چهار با سه کامپیوتر دیگه انجام دادم دوباره نشد.پنج ویندوزم ایکس پی 2 میباشد .شش ویندوز طرف که برام تبدیل کرد سون بود .هفت میکرو باکس رو که به برق میزنم اول چراغ قرمز روشن میشه بعداز 2 ثانیه چراغ سبز هم روشن میشه وبعد لودر رو باز میکنم وکام رو روی 3 میزارم واستارت میکنم روی 0باقی میمونه وسر تیتر لودر مینویسه در حال بوت کردن و1ساعت که بزاریش هیچ فرقی نمیکنه وروی عدد0 باقی میمونه 10 روز دارم تلاش میکنم ولی جواب نمیده .به نظرم شاید نرم افزاری به جز برنامه خود تبدیل باید روی سیستم خودم نصب کنم . یه اقایی کن کمک فوری چون دانگل مردم دستمه .منتظرم......
دوست عزیز شما به قسمت میکرو باکس 1 مراجعه کن اونجا تو تایپک مربوط به تبدیل دانگل به رسیور علی اقا قشنگ توضیح دادن همه نرم افزارهای لازم برای اینکار راهم اپلود کردن

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوستان عزیز نرم افزار ی که دوست عزیز toghrol2002 در پست اول قرار داده اند دیگر کارایی ندارد از این نرم افزار برای دانگلهایی که با سریال 10 شروع میشوند و قطعه تعویض نکرده اند استفاده کنید شیرینگ با کیفیت عالی برقرار است
موفق باشید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
نرم افزار برای دانگلهای شماره سریال قدیم کاربرد نداشت در اصل توسط سیگنال ارسالی از طرف سرور از ساعاتی قبل به تاریخ اعتبار اضافه می شود و دانگلهای قدیمی با هر سریالی توسط نرم افزار 1.64 و هم 1.66 مجدد قابلیت برقراری شرینگ دارند و این امکان هم هست مجدد از همین طریق مانند همیشه غیر فعال شوند
از مدتی قبل به دلیل غیر فعال شدن قطعات به دفعات از سرور خواستیم جهت فعال شدن دانگلها تا زمان ارائه قطعه جدید اقدام کنند به دلیل ایجاد مشکل در تهیه و توزیع قطعه جدید با اعتبار یک سال این قول دادند که به دفعات هم شرینگ وصل شد در حال حاضر هم وصل و اگر مشکلی ایجاد نشود تا زمان ارائه قطعات اصلی همچنان شرینگ وصل خواهد بود

دانلود نرم افزار لینک زیر

http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=46980&d=1301215317

دستگاه میکرو من میکرو 1 هست با تعویض قطعه با شماره سریال 101 این نرم افزار شما در لینک بالا رو زدم تاریخ اکسپایر نیست ولی کانالی رو باز نمی کنه علی آقا و دوستان دیگه راهنمایی بکنند

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50

قبلا پستی زده شده بود به این عنوان نرم افزار جهت میکرو هایی که برنامه قبول نمی کنند
اون رو استفاده کن و درضمن اگر شما بتونی کلین بکنی دیگه نیازی نیست که تبدیل به رسیور بکنی چون خود کلین خود به خود دانگل میکرو رو تبدیل به رسیور می کنه

zxcvbnm

کاربر
2007-07-06
121
0
با نرم افزاری که آقا علی دیروز گذاشتن شیرینگ وصل بود دگه از عصری قعط شده این برنامه که الان گذاشتین تست کردم هیچ کانالی باز نشد

بالا