نرم افزار جدید میکرو باکس به تاریخ 2009/10/28

khm1340

کاربر
2008-04-29
4
1
Ali aga khoda padar bozorgvar shoma ra biamorzad va az zahamate shoma mamnon
:busted_red:تذکر:
فارسی تایپ کنید فینگیلیش ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
-مهم: نرم افزار 1.08 برای دیتا میکروباکس فقط جهت دبلیو6

با درود دوستان گرامی
اخرین نرم افزار که دیدم درسایت استارکام قرار گرفته ورژن1.08 فقط برای دیتا برروی w6
دانگل میکروباکس
دوستان استفاده کنند ودر تاپیک اعلام وضعیت میکروباکس اطلاع رسانی کنند.
نرم افزار1.03 فقط برای استفاده در جهت دبلیو3 اعلام شده است که قبلا در سایت قرار دادیم

پیوست‌ها

alireza3583

مدیر بازنشسته
2006-12-02
458
1,679
38
با درود دوستان گرامی
اخرین نرم افزار که دیدم درسایت استارکام قرار گرفته ورژن1.08 فقط برای دیتا برروی w6
دانگل میکروباکس
دوستان استفاده کنند ودر تاپیک اعلام وضعیت میکروباکس اطلاع رسانی کنند.
نرم افزار1.03 فقط برای استفاده در جهت دبلیو3 اعلام شده است که قبلا در سایت قرار دادیم
با سلام دوست عزیز نرم افزار فوق جواب نمی ده
اگر امکان داره از این سایت بگیرید و در سایت اپلود نمایید
http://hana-sat.fr.gd/DONGLES-3.htm

amirsaber

کاربر
2009-11-07
1
1
36
سلام به همهگی.
به عنوان یه تازه وارد اولین پستم رو میزنم.
تو آموزش ها گفتید که باید برای update دانگل فایل rom.bin کنارش باشه. ولی چرا تمام update هایی که شما میدید اصلا همچین فایلی داخلش نیست؟؟؟
من بدون فایل rom.bin به ورژن 1.23 update کردم ولی 2 تا موضوع ذهنم رو درگیر کرده. 1 اینکه چرا جلوی <twin ip> دیگه ورژن نوشته نمیشه؟؟ و 2 اینکه تو بخش منو دیگه سیگنال گوالیتی ندارم. کار اشتباهی انجام دادم؟؟ لطفا راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه و اونم اینکه توی رسیور 9696 ایکلاس نیازی به فعال کردن شیرینگ هست و یا فقط همون انتخاب serial port روی twin کافیه؟؟؟
مرسی از راهنمایی همگی.
درگذشت پدر علی جان رو هم تسلیت میگم.
ازشون سپاسگزارم حسابی.

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
45
سلام به همهگی.
به عنوان یه تازه وارد اولین پستم رو میزنم.
تو آموزش ها گفتید که باید برای update دانگل فایل rom.bin کنارش باشه. ولی چرا تمام update هایی که شما میدید اصلا همچین فایلی داخلش نیست؟؟؟
من بدون فایل rom.bin به ورژن 1.23 update کردم ولی 2 تا موضوع ذهنم رو درگیر کرده. 1 اینکه چرا جلوی <twin ip> دیگه ورژن نوشته نمیشه؟؟ و 2 اینکه تو بخش منو دیگه سیگنال گوالیتی ندارم. کار اشتباهی انجام دادم؟؟ لطفا راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه و اونم اینکه توی رسیور 9696 ایکلاس نیازی به فعال کردن شیرینگ هست و یا فقط همون انتخاب serial port روی twin کافیه؟؟؟
مرسی از راهنمایی همگی.
درگذشت پدر علی جان رو هم تسلیت میگم.
ازشون سپاسگزارم حسابی.

دوست عزیز
تمام مراحل را شما درست انجام دادید ورژن های جدید دیگه فایل Rom ندارند فقط همام لودر را باید استارت کنید دوم اینکه جلوی Twin نام ورژن نوشته نمیشه وسوم هیچگونه سیگنالی نشون داده نمیشه
فقط همون گزینه Twin در دستگاه خودرا تنظیم کنید کافیه....
موفق باشی...

بالا