نرم افزار جدید و رسمی استرانگ ورژن 157 به تاریخ 20/09/2010 .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ARYAREZA1

کاربر
2010-10-13
2
4
با سلام
من از اين پچ استفاده كردم ولي هيچ كانالي رو اضافه تر باز نكرد.البته اطلاعات من خيلي زياد نيست.اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد. با سپاس

hamed1348

کاربر
2010-01-01
3
1
50
دوستان عزيز من از پچ 148 استفاده ميكنم و هيچ مشكلي هم ندارم Dorcel هم بازه با تشكر از شما

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
من از اين پچ استفاده كردم ولي هيچ كانالي رو اضافه تر باز نكرد.البته اطلاعات من خيلي زياد نيست.اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد. با سپاس

با درود

جهت اطلاع دوستان نرم افزارهاي جديدي که ارائه ميشوند اکثرا به منظور رفع مشکلات ورژن هاي قبلي و ارتقا قابليت هاي دستگاه هست. مثلا در چند ورژن قبل امکان ضبط با فرمت MPEG فراهم شد و هنوز هم پا برجاست. اخيرا بيشتر روي گزينه هاي شرينگ اينترنتي کار شده . صرفا براي افزودن کانال نرم افزار ارائه نميشود. هم اکنون کاربران زيادي از درست کار نکردن تايمر و ساعت اين دستگاه شکايت دارند که به اطلاع گروه پچ نويس شرکت رسيده. امکان رفع شدن ايراد در ورژن بعدي زياد هست.:eek:k:

amir dj 2000

کاربر
2010-10-05
10
18
57
سلام اقا من این پچ رو ریختم اولش هیچ کاری نکرد ولی بعد از اینکه رفتم روی یک شبکه ای {باز یا بسته بودنش مسله نیست} 6969 را زدم یک صفحه برای کد دهی باز شد و دومرتبه همان 6969 را زدم patch on نوشت و هم اکنون برای من شبکه های
d o r c e l tv -game one -ab1-ab3-action وکلی شبکه های دیگر که من هنوز نگشتم........ باز است:eek:k: و هیچ مشکلی ایجاد نمیکند فقط یه کسی که حرفه ای هست به من توضیح بدهد که این 6969 چیست؟؟
بقیه دوستان هم یه لطفی بکنند این روش امتحان کنند ویه خبری بدهند ببینم برای شما هم اینطوری میشود:eek:ky:
مدل دستگاه من 4622XII

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام اقا من این پچ رو ریختم اولش هیچ کاری نکرد ولی بعد از اینکه رفتم روی یک شبکه ای {باز یا بسته بودنش مسله نیست} 6969 را زدم یک صفحه برای کد دهی باز شد و دومرتبه همان 6969 را زدم patch on نوشت و هم اکنون برای من شبکه های
d o r c e l tv -game one -ab1-ab3-action وکلی شبکه های دیگر که من هنوز نگشتم........ باز است:eek:k: و هیچ مشکلی ایجاد نمیکند فقط یه کسی که حرفه ای هست به من توضیح بدهد که این 6969 چیست؟؟
بقیه دوستان هم یه لطفی بکنند این روش امتحان کنند ویه خبری بدهند ببینم برای شما هم اینطوری میشود:eek:ky:
مدل دستگاه من 4622xii

دوست من این یه چیزه طبیعیه کل رسیورهای شرکت استرانگ برای فعال شدن پچ و باز شدن برخی از کانالهای کارتی باید 2 بار 6969 رو بزنید .همین چیز خاصی نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

swallow

کاربر
2010-03-30
7
2
ضمن تشكر،
درصورت عدم رضايت آيا مي شود بعد از استفاده از پچ جديد ، دوباره از پچ قديمي تر استفاده كرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا