نرم افزار جدید Micro box II به تاریخ 25/06/2011

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اگر بعد از ذخیره تنظیمات دانگل بوت نشد از فایل زیر استفاده کنید ادیت ورژن جدید برای سرور w3-02 تنظیم شده نیاز به تغییر سرویس ندارد مشکل تصویر سیاه رفع شد

پیوست‌ها

• 784.8 کیلوبایت بازدیدها: 369
2009-07-16
60
141
49
این برنامه برا دانگل هایی هست که به ریسور تبدیل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما که اینطور نیستیم چه طور برنامه بزنیم برا w3????????????
سلام.... برنامه 2.28 قابلیت تنظیم سرور را دارد . اما اگر شما دو سه بار سرور ها را عوض کنید ، احتمال این هست که دانگل قاطی کرده و بعد از ری استارت ان دیگر منوی بالا نیاید و به اصطلاح منو سیاه شود. ( همانطوری که برای من پیش امد ولی من دوباره برنامه را تزریق کردم مشکل حل شد). اما این برنامه جدید که نه ادیت جدید از همان پروگرام است که سرور 2 پیش تنظیم است. و نیازی به دستکاری سرور نیست.البته اشکال این است که سرور یک در باز کردن کانالهای فیلم ثبات بیشتری دارد.که با نصب این ادیت از سرور یک محروم می شوید.

pirlo

کاربر
2011-04-18
95
176
سلام.... برنامه 2.28 قابلیت تنظیم سرور را دارد . اما اگر شما دو سه بار سرور ها را عوض کنید ، احتمال این هست که دانگل قاطی کرده و بعد از ری استارت ان دیگر منوی بالا نیاید و به اصطلاح منو سیاه شود. ( همانطوری که برای من پیش امد ولی من دوباره برنامه را تزریق کردم مشکل حل شد). اما این برنامه جدید که نه ادیت جدید از همان پروگرام است که سرور 2 پیش تنظیم است. و نیازی به دستکاری سرور نیست.البته اشکال این است که سرور یک در باز کردن کانالهای فیلم ثبات بیشتری دارد.که با نصب این ادیت از سرور یک محروم می شوید.

دوست عزیز من دانگلم جدا و ریسیورمم جدا هستش درست راهنمایی کن

2009-07-16
60
141
49
دوست عزیز من دانگلم جدا و ریسیورمم جدا هستش درست راهنمایی کن
همه ما دانگلمان از رسیورمان جدا است!! اصلا چه کسی از رسیور صحبت کرد.ببین برادر من ، شما اگر برنامه اول را نصب کنی امکان استفاده از دو سرور بر روی w3را داری . ولی ممکن منوی دانگل سیاه شود(که در این صورت دانگل دیگر کار نمی کند و نیاز به پروگرام کردن دوباره دارد). اگر از برنامه امروز استفاده کنی ، دیگر نیازی به تنظیم چیزی نداری .ولی در صورت نصب این برنامه از سرور یک نمی توانی استفاده کنی .چون این برنامه اخری پیش تنظیم بر روی سرور دو است . باور کن از این ساده تر نمیشه راهنمایی کرد!!

موشموشک

کاربر افتخاری
2011-06-01
994
1,811
لطفا از دانکل hdbox یه چیزی بگین میشه چه کار کرد که دبیلیو 3 وصل بشه از علی اقا میپرسم ایا میشه دانکل hdboxرا میکرو تبدیل بشه لطفا جواب بدین

بالا