ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
سلام
بله امتحان کردم جواب گرفتم
چطور امتحان کردی من هر کاری میکنم نمیشه صحفه سیاه میشه
یکی یه فکری برای hdbox بکنه
سلام.... برنامه 2.28 قابلیت تنظیم سرور را دارد . اما اگر شما دو سه بار سرور ها را عوض کنید ، احتمال این هست که دانگل قاطی کرده و بعد از ری استارت ان دیگر منوی بالا نیاید و به اصطلاح منو سیاه شود. ( همانطوری که برای من پیش امد ولی من دوباره برنامه را تزریق کردم مشکل حل شد). اما این برنامه جدید که نه ادیت جدید از همان پروگرام است که سرور 2 پیش تنظیم است. و نیازی به دستکاری سرور نیست.البته اشکال این است که سرور یک در باز کردن کانالهای فیلم ثبات بیشتری دارد.که با نصب این ادیت از سرور یک محروم می شوید.این برنامه برا دانگل هایی هست که به ریسور تبدیل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما که اینطور نیستیم چه طور برنامه بزنیم برا w3????????????
سلامیه فکری به حال hdboxهم بکنید مرسی
سلام.... برنامه 2.28 قابلیت تنظیم سرور را دارد . اما اگر شما دو سه بار سرور ها را عوض کنید ، احتمال این هست که دانگل قاطی کرده و بعد از ری استارت ان دیگر منوی بالا نیاید و به اصطلاح منو سیاه شود. ( همانطوری که برای من پیش امد ولی من دوباره برنامه را تزریق کردم مشکل حل شد). اما این برنامه جدید که نه ادیت جدید از همان پروگرام است که سرور 2 پیش تنظیم است. و نیازی به دستکاری سرور نیست.البته اشکال این است که سرور یک در باز کردن کانالهای فیلم ثبات بیشتری دارد.که با نصب این ادیت از سرور یک محروم می شوید.
دوستان ایا نرم افزار اصلی روی اینتلسات کار میده
همه ما دانگلمان از رسیورمان جدا است!! اصلا چه کسی از رسیور صحبت کرد.ببین برادر من ، شما اگر برنامه اول را نصب کنی امکان استفاده از دو سرور بر روی w3را داری . ولی ممکن منوی دانگل سیاه شود(که در این صورت دانگل دیگر کار نمی کند و نیاز به پروگرام کردن دوباره دارد). اگر از برنامه امروز استفاده کنی ، دیگر نیازی به تنظیم چیزی نداری .ولی در صورت نصب این برنامه از سرور یک نمی توانی استفاده کنی .چون این برنامه اخری پیش تنظیم بر روی سرور دو است . باور کن از این ساده تر نمیشه راهنمایی کرد!!دوست عزیز من دانگلم جدا و ریسیورمم جدا هستش درست راهنمایی کن