نرم افزار ریکاوری S+96 Home Multimedia با کابل

2009-05-15
0
28,977
[h=2]نرم افزار ریکاوری S+96 Home Multimedia با کابل [/h]
سلام
در صورتی که به هر دلیلی ریسیور S+96 Home Multimedia شما دچار مشکل شد و بالا نیامد میتوانید با استفاده از این نرم افزار ریسیور را با کابل اپگرید کرده و مشکل را حل کنید

تادقایقی دیگردرسایت آپلودخواهدشد...باتشکر

2009-05-15
0
28,977
اگر دوستان کابل هم نداشتند مشکلی نیست
1- نرم افزار rom.binرا دانلود کنید.
2- یک فلش مموری را بصورت fat32 فرمت کنید و فایل را داخل ان بریزید
3- فلش مموری را به ریسیور خاموش بزنید
4- برق دستگاه را روشن کنید و همزمان دکمه قرمز روی کنترل دستگاه را نگه دارید
روی صفحه تلویزیون عملیات اپگرید را خواهید دید.

ی.jpg

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
لطفا اموزش با لودر را توضيح دهيد من نتونستم انجام بدم رسيور من سان 4 هست اكبند بود يه شب كار كرد فرداش دستگاه روشن ميشه روي ال سي دي چراغ ابي روشن ميشه ولي بالا نميياد ممنون

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
لطفا اموزش با لودر را توضيح دهيد من نتونستم انجام بدم رسيور من سان 4 هست اكبند بود يه شب كار كرد فرداش دستگاه روشن ميشه روي ال سي دي چراغ ابي روشن ميشه ولي بالا نميياد ممنون

باسلام و احترام خدمت شما
نرم افزار کارخانه ای ریکاوری مخصوص مدل های SUN1 3G HD PVR-SUN2 3G HD PVR-SUN3 3G HD PVR منتشر شد.
ورژن این نرم افزار 1.3.2A می باشد.
با این نرم افزار می توانید رسیور را از طریق USB بدون استفاده از منو آپگرید کنید.
در واقع این نرم افزار برای زمانی کاربرد دارد که رسیور در وضعیت بوت قرار دارد و به اصطلاح بالا نمی آید. با این نرم افزار شما به لودر و کابل RS232 نیاز ندارید و براحتی می توانید رسیور را با USB آپگرید کنید.

فقط قبل از انجام مراحل باید نکات مهم زیر را رعایت کنید:

1- حتما از فلش مموری های مرغوب و با کیفیت و همچنین باسرعت استفاده کنید. ترجیحا از فلش مموری های USB 3.0
2- در زمان آپگرید به هیچ وجه نباید برق رسیور قطع شود.

مراحل آپگرید:

1- فلش مموری را با FAT 32 فرمت کنید.
2- نرم افزار ریکاوری rom را در فلش مموری کپی کنید. توجه کنید فلش باید خالی باشد و فایل دیگری در آن موجود نباشد.
3- فلش را داخل یکی از پورت های usb رسیور قرار دهید.
4- رسیور را از دکمه پاور پشت پنل خاموش و بعد روشن کنید.
5- همزمان وقتی که رسیور را روشن می کنید , قبل از نمایش ON روی پنل رسیور باید دکمه قرمز ریموت (F1) را چند بار بدون مکث بفشارید.

اگر تمامی مراحل را صحیح انجام داده باشید روی صفحه تلویزیون می توانید پیغام آغاز آپگرید را دریافت کنید. باید صبر کنید تا آپگرید به پایان رسیده و پیغام اتمام آپگرید را دریافت کنید. پس از اتمام آپگرید رسیور بصورت خودکار ریست می شود و بالا خواهد آمد. پس از بالا آمدن رسیور حتما باید آنرا ریست فکتوری کنید.

بالا