نرم افزار لودر جهت مبدل usb به rs232

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود
دوستان گلم این نرم افزار مخصوص کسانی هستش که میخوان با لبتاب رسیور رو آپگرید کنند .
دوستان عزیز توجه کنند تفاوت این نرم افزار با نرم افزار قبلی اینه که نرم افزارهای قبلی مخصوص کامپوترهای pc هست ولی با استفاده از این نرم افزار میتونید با لبتاب اینکارو انجام بدید .
حال در عملکرد با این تفاوت که وقتی کابل مبدل usb به rs232 را به لبتاب وصل کردید و درایور مخصوص آنرا بر روی لبتاب نصب کردید این نرم افزار این قابلیتو داره که بلافاصله یک عدد com9 ایجاد میکنه و شما با استفاده از همین com9 رسیور رو آپگرید کنید و این در صورتی بود که نرم افزار قبلی تا com8 بیشتر نداره و شما نمیتونید اینکارو انجام دهید .
دوستان توجه کنید حتما درایور کابل مبدلتون رو بر روی لبتاب نصب کنید وگرنه لبتاب نمیتونه این کابل مبدل رو شناسایی کنه .
دوستان عزیز این کار تست شده و هیچ مشکلی نخواهد داشت .
در صورت بروز هرگونه مشکل در همین تایپیک بیان کنید تا رسیدگی شود .
با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان عزیز .

پیوست‌ها

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
اصلا نصب نشد که کام ایجاد بشه

ویندوز 64 بیت دارم

درود
من خودم ویندوز سون 64بیت دارم نصب شد.
دوستان چک کنند ببینم از همه همینطوره ببینم ما میتونیم بالاخره یه کار ثواب توی این سایت کرده باشیم .

امجک

کاربر
2014-09-03
10
21
این نوع برنامه خیلی لازمم میشه البته من قبلا از سایتهای دیگه گرفتم ونصب کردم ولی کام 9 و چیزهایی که شما گفتیدنبود در واقع به هر طرف usb لب تاب وصل کردم یا com3 یا 4 یا 5 معرفی میکنه اگه مشکلی هست لطفا بیشتر توضیح دهید ممنون میشم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
این نوع برنامه خیلی لازمم میشه البته من قبلا از سایتهای دیگه گرفتم ونصب کردم ولی کام 9 و چیزهایی که شما گفتیدنبود در واقع به هر طرف usb لب تاب وصل کردم یا com3 یا 4 یا 5 معرفی میکنه اگه مشکلی هست لطفا بیشتر توضیح دهید ممنون میشم

کام مهم نیست

مهم این است دکه ابدیت کند

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
سلام لودر فوق برای چه رسیور هایی هست به تمام رسیور ها جواب میده

درود
این لودر برای رسیورهای آیکلاس هستش و هر رسیوری لودر مخصوص به خودشو داره .
برنامه هم دانلود میشه و مشکلی هم نداره .

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510

درود
دوست عزیز حتما باید درایو کابل مبدل نصب بشه وگرنه هیچ com جدیدی ایجاد نمیشه .
در ضمن مهم نیست com چند باشه . باید com جدید با زدن کابل به usb لبتاب ایجاد بشه .
پاینده باشید .

امجک

کاربر
2014-09-03
10
21
سلام دوستان خسته نباشید ببخشیدسوالی داشتم راجب دستکاه x97 usb مشکل داره میدونم اینجا نباید سوال کنم ولی تو بخش مشکلات خود ریسیور جای تایبکی نبود که سوالمو مطرح کنم لطفا دوستان کمک کنند با سباس فراوان:redface:

mediastar

نماینده شرکت مدیا استار
2014-02-05
43
271
سلام دوستان خسته نباشید ببخشیدسوالی داشتم راجب دستکاه x97 usb مشکل داره میدونم اینجا نباید سوال کنم ولی تو بخش مشکلات خود ریسیور جای تایبکی نبود که سوالمو مطرح کنم لطفا دوستان کمک کنند با سباس فراوان:redface:

دوست عزیز
اینجا بخش مربوط به رسیور های مدیا استار است ...
لطفا سوال خود را در بخش مربوط به رسور خود مطرح فرمایید تا مدیران عزیز شما را یاری کنند

m0932

کاربر
2016-01-01
1
2
سلام دوستان عزیز من طریقه کار با کابل rs233 رو بلد نیستم میتونید راهنماییم کنید. ممنون

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام دوستان عزیز من طریقه کار با کابل rs233 رو بلد نیستم میتونید راهنماییم کنید. ممنون

درود
این کابل به تنهایی کاری انجام نمیدهد این کابل رابط کامپیوتربا دستگاه میباشد البته هردستگاهی لودری دارد که ازاین طریق برنامه رامیشودبه دستگاه انتقال داد

بالا