نرم افزار میکرو باکس ورژن 1.69 برای میکروباکسهای اصلی به تاریخ 21.4.2011

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
علي اقا نمي خوان جواب ما رو بدين ما هم ميكروباكس1 سريال 1042 داريم و پروتكل تواين بعد از انتقال اين نرم افزار و 1.68 به ميكرو تبديل ميشه و از فايلي هم كه براي رفع مشكل گذاشته بوديد هم استفاده كرديم افاقه نميكنه . يه كاري يه كمكي خواهشا ...

بازم کاربرا مدیران که تحویل نمیگیرن منم همچین مشکلی دارم 1 هفته یی داد میزنم کسی گوش نمیده : http://1.irantks.biz/showthread.php?p=220528#post220528

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توجه

نرم افزار معرفی شده توسط کاربر با ایدی yousef دامپ ورژن قدیمی 1.66 بود که بیشتر مواقع غیر فعال و کارایی ندارد به دلیل ایجاد تاپیک جداگانه و آپلود نرم افزار قدیمی تاپیک ایشان حذف شد

جهت رفع مشکل پروتکل و تغییر آن به حالت twin فایل زیر دانلود کنید

ابتدا از منو کشویی لودر گزینه erase انتخاب و سپس دانلود بزنید که در این حالت ای سی فلش دانگل کاملا پاک می شود سپس از منو کشویی گزینه download انتخاب و فایل همراه لودر sw به دانگل منتقل کنید مشکل رفع می شود

آخرین ویرایش:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
توجه

نرم افزار معرفی شده توسط کاربر با ایدی yousef دامپ ورژن قدیمی 1.66 بود که بیشتر مواقع غیر فعال و کارایی ندارد به دلیل ایجاد تاپیک جداگانه و آپلود نرم افزار قدیمی تاپیک ایشان حذف شد

ابتدا از منو کشویی لودر گزینه erase انتخاب و سپس دانلود بزنید که در این حالت ای سی فلش دانگل کاملا پاک می شود سپس از منو کشویی گزینه download انتخاب و فایل همراه لودر sw به دانگل منتقل کنید مشکل رفع می شود

رو دانگل من که جواب نداد

• Like

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
من ورژن 1.68 و 1.69 رو انتقال دادم ولی وقتی میکرو باکس رو به تی وی وصل میکنم و اکی یا منو رو میزنم یه منوی 3خطی میاد که خط اول و دوم منوی تنظیم سوییچه و خط سوم امکان تغییر سرور رو میده که گزینه هاش w3-1 ,NL , other , w3-2 هست . و به صورت پیش فرض روی w3-2 بود. آیا این منو درسته؟ آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟
ضمنا وقتی میخواستم ورژن 1.69 رو انتقال بدم قبول نمیکرد. فیش آداپتور رو به دانگل زدم . آداپتور رو هم به برق زدم بعد استارت لودر رو زدم . آداپتور رو از برق کشیدمو دوباره سریع به برق زدم انتقال انجام شد. درست یا غلط آپگرید شد. ورژن میکرو به 1.69 تغییر کرد.

• Like

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
من ورژن 1.68 و 1.69 رو انتقال دادم ولی وقتی میکرو باکس رو به تی وی وصل میکنم و اکی یا منو رو میزنم یه منوی 3خطی میاد که خط اول و دوم منوی تنظیم سوییچه و خط سوم امکان تغییر سرور رو میده که گزینه هاش w3-1 ,NL , other , w3-2 هست . و به صورت پیش فرض روی w3-2 بود. آیا این منو درسته؟ آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟
ضمنا وقتی میخواستم ورژن 1.69 رو انتقال بدم قبول نمیکرد. فیش آداپتور رو به دانگل زدم . آداپتور رو هم به برق زدم بعد استارت لودر رو زدم . آداپتور رو از برق کشیدمو دوباره سریع به برق زدم انتقال انجام شد. درست یا غلط آپگرید شد. ورژن میکرو به 1.69 تغییر کرد.

کارایی که انجام دادی درسته حالا کانالهات بازه و اون پایین منو دانگل نوشته micro یا twin ؟

• Like

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
همین نیم ساعت پیش که انتقال دادم تصویر منوی میکرو اومد اون پایینم نوشته بود میکرو. ولی الان که رفتم دوباره امتحان کنم دیگه نه تصویر منو میاد نه عکس العملی میبینم.

• Like

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
کارایی که انجام دادی درسته حالا کانالهات بازه و اون پایین منو دانگل نوشته micro یا twin ؟

همین الان چک کردم اون پایین پایین نوشته تویین پی twin p
روی سرور w3-2
یعنی الان درسته؟ برم بالا دیش شیرینگمو بزارم رو w3?

• Like

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52

من هربار که میخوام نرم افزاری رو انتقال بدم باید سوکتهای کابل رابط رو از پی سی و دانگل باز کنم دوباره وصل کنم تا انتقال انجام بشه.

• Like

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
آقا جان درستش کدومه؟ اون پایین پایین منو باید بشه twin یا micro?

• Like

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
ب

خب الان که اون پایین twin p شده کار دیگه ای لازم هست انجام بدم ؟ دکمه سبز . دکمه آبی یا هر دکمه دیگه ای رو بزنم که پچ فعال بشه یا نه؟
خودش روی w3-2 هست. برم بالا وصلش کنم؟ برم؟ برم؟

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
خب الان که اون پایین twin p شده کار دیگه ای لازم هست انجام بدم ؟ دکمه سبز . دکمه آبی یا هر دکمه دیگه ای رو بزنم که پچ فعال بشه یا نه؟
خودش روی w3-2 هست. برم بالا وصلش کنم؟ برم؟ برم؟

اگه پایین تبدیل به twin شده که خوش به حالت تموم شده و میتونی کابل دبلیو3 رو بهش بزنی و لذت ...

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اگر بعد از انتقال فایلها مجدد پروتکل روی حالت micto مشکل مربوط به ای سی فلش که از نوع eon یا mx نیست دیگر قطعات با مارک های دیگر به دلیل تفاوت دیتاشیت با نرم افزار سازگاری ندارند

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من میکرو 1 به شماره سریال090 دارم که الان چند ماهی بود که کلا از کار افتاده بود.حتی با کنترل هم کار نمیکرد و صفحه TV سیاه بود. الان با نرم افزار فلاشی که در صفحه قبل بود فلاش کردم.و بعد نرم افزار جدید 1.69 رو بهش تزریق کردم .میکرو زنده شد و منوی اون امد.در قسمت منوی دستگاه الان SAT روی W3.2 است.پائین صفحه نوشته شده Twin p ولی تاریخ اکسپدو 01-04-2010 هست.هنوز به دیش w3 وصلش نکردم.آیا تنظیمات دیگه ای داره؟امیدوار باشم که کانالها رو باز کنه؟ممنون از همه شما.

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
توجه

نرم افزاری که توسط کاربر با ایدی yousef گذاشته شده بود که بعد حذف شد رو من به دانگل ریختم و کانالها باز شد.

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
سلام دوستان من میکرو 1 به شماره سریال090 دارم که الان چند ماهی بود که کلا از کار افتاده بود.حتی با کنترل هم کار نمیکرد و صفحه TV سیاه بود. الان با نرم افزار فلاشی که در صفحه قبل بود فلاش کردم.و بعد نرم افزار جدید 1.69 رو بهش تزریق کردم .میکرو زنده شد و منوی اون امد.در قسمت منوی دستگاه الان SAT روی W3.2 است.پائین صفحه نوشته شده Twin p ولی تاریخ اکسپدو 01-04-2010 هست.هنوز به دیش w3 وصلش نکردم.آیا تنظیمات دیگه ای داره؟امیدوار باشم که کانالها رو باز کنه؟ممنون از همه شما.

با سلام
دوست عزیز تاریخ تغییر نمی کنه شما می تونید از دانگل استفاده کنید
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

safa

کاربر
2007-05-05
29
65
لطفن اعلام وضعیت بکنید دوستان مال من مایکرو 1 قدیمی سریال 9021 نرم افزار جدید 1.69 بسته است

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا