نرم افزار و فایل های آموزشی انیگما برای مدل 400hd

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود

دوستان گرامی این اموزش توسط تیم پشتیبانی ایکس کروزر تهیه شده است وفقط برای اطلاع رسانی کاربران تقدیم میشود.

نصب و راه اندازی انیگما بر روی مدل ایکس کروزر 400hd

دوستان و کاربرارن گرامی با توجه به درخواستهای زیاد کاربران مبنی بر اموزش ایجاد و تولید نصب انیگما برای مدل 400hd فایل اموزشی به همراه ادرس سایت نرم افزاری برای نصب انیگما بر روی مدل 400 در این فایل اموزشی قرار گرفته است
از تمام دوستان و همکارنی که در بخش فنی ایکس کروزر برای ساخت و تولید این اثر ما را همیاری و کمک رساندن کمال تشکر و سپاس را داریم

نکته مهم:

از کاربران و دوستانی که اطلاع کافی ندارند و از نظر راه اندازی در حد مبتدی هستند توصیه میشود ازنصب این ایمیج بطور جدی خود داری کنند( چون اسیب جدی به دستگاه وارد میشود ) در صورت تمایل با یک فرد با سابقه و کاربلد بسپارند

شرکت ایکس کروزر در قبال این ایمیج هیچ گونه مسئولیتی ندارد و هرگونه مشکلات بعد از بروز رسانی این ایمیج بر عهده کاربر و استفاده کننده این محصول است
:busted_red:

توجه داشته باشید که اگر موفقیت امیزهم کار را انجام دهید دیگه رسیور شما قابل برگشت به حالت قبل واستفاده از برنامه های شرکتی نخواهدبود.

تصاویر از منوی محیط انیگما 2 برای رسیور کروزر 400HD

00.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

مشاهده فایل‌پیوست Image.pdf

پیوست‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
دوست عزیز تا 2 مگ دانلود میشه دیگه استوپ میشع بی زحمت جای دیگه آپلودش کنید

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
دوست عزیز از کجا باید فهمید رسیورم انیگما را ساپورت میکنه ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان توضیح داده شده باز هم توجه نمی کنید
این ایمیج توسط تیمaafارایه شده ودستگاه با ان مولتی بوت میشود وفقط میتوانیداز ایمیج های شبیه انیگما2که توسط این گروه ارایه میشود استفاده کنید ومورد ربطی به ایمیج های انیگما2 که سورس ازاد هستند وبرای دریم باکس وبقیه رسیورهای لینوکسی استفاده میشود ربطی ندارد
این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی بوده وما به کسی نگفتیم حتما این کار را انجام بدهید
بنظر من هم بهتره با توجه به پردازنده کروزر400از همان ایمیج های شرکتی اون استفاده کنید چون دوستان میگویند برتامه ایگما2به پردازنده فشار وارد میکنه

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام دوستان

یه مقاله pdf از سایت satlog در رابطه با چگونگی ریختن انیگما بر روی xdsr400hd دانلود کردم که برای عزیزان ارسال کردم و امیدوارم که برای دوستان مفید واقع بشه .

دوستان توجه کنید که لینک دانلود انیگما که در صفحه دوم pdf مشاهده می کنید همان لینکی است که استاد شهرام در پست اول خود در این تاپیک قرار داده اند .

Very Important Note: - This guide is for Experts only!!!! You can use for Experiments at your OWN RISK we are not Responsible at all

ترجمه :

تذکر بسیار مهم : این pdf و توضیحات ان فقط برای افراد کاردان و حرفه ای می باشد !!!! شما می توانید برای ازمایش و کسب تجربه از این راهنما استفاده کنید ولی ما به هیچ وجه هیچ گونه مسئولیتی رو نخواهیم پذیرفت .

دوستان به توصیه ی جناب شهرام هم توجه داشته باشید که ذکر کردند :

این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی بوده وما به کسی نگفتیم حتما این کار را انجام بدهید
بنظر من هم بهتره با توجه به پردازنده کروزر400از همان ایمیج های شرکتی اون استفاده کنید چون دوستان میگویند برتامه ایگما2به پردازنده فشار وارد میکنه

تذکر بسیار مهم دیگر :

ببینید دوستان همانطور که قبلا ذکر کردم ما اطلاع رسانی و پیشنهاد و راهنمایی می کنیم ولی شخص استفاده کننده است که تمام و کمال مسئول کاری است که انجام داده است .

اما دوستان این را هم در نظر داشته باشند که مدیران تمامی علم و تجربه و تلاش خود را در راهنمایی و حل مشکلات دوستان به کار گرفته و می گیرند .

با تشکر از همه مدیران که ما دائما و پیوسته , تنها , درس پس دهنده ایم , خدمتشان و همچنین تشکر ویژه از همه عزیزانی منت می گذارند بر من و این پست رو می خونند .

یا حق

پیوست‌ها

بالا