نرم افزار و پلاگین و مقالات اموزشی xdsr 400hd plus

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود

ببین دوست من جناب zandyan

مورد اول اینکه ما در ماهواره بدر دوتا شبکه ۳ داریم که یکیشون رو ۱۱۸۸۱ که s2 هست و دیگری روی ۱۱۹۰۰ که s می باشد . برای من که هر دوشون بازن [موقع پخش فوتبال] . حالا تو یه نگاه بنداز ببین که هر دوشون برات قفلن یا نه ؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!!!!!

مورد دوم ممکنه اصلا مال تغییر pid شبکه هاست .چون اینو میدونی که شبکه های صدا و سیما دائما هی pid عوض می کنن . خلاصه این نکته رو هم در نظر بگیر ......

و مورد اخر اینکه شما اصلا می تونید بوسیله کد دستی بصورت دائمی شبکه ۳ رو داشته باشی [موقع پخش فوتبال] . به این صورت که بوسیله ی کد خاصی صفحه ی دادن کد دستی به رسیور رو باز می کنی و کد رو می دی و کانال باز می شه [که چگونگی این کار و عدد کد در سایت و در قسمت همین کروز 400hd plus موجود است]

برات ارزوی سلامتی و پیروزی دارم . البته برای همه ی دوستان ارزوی موفقیت داریم .

به خدای بزرگ می سپارمت

یا حق

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام

ببخشید جناب zandyan منظورم جناب matoos بود و از شما به این خاطر عذر خواهی می کنم .

در ضمن برای مشکل ناسکم هم یه فایلی هست تو همین بخش به نام Flash.v6.XCRUISER.XDSR400HDplus این فایل رو بریز رو دستگاه و بعد اخرین پلاگ این رو بریز و ناسکام رو استارت کن و روی download settings هم برو ...مشکل حله و کانال ها برات باز می شن .

من خودم هم اینطوری شدم که با اینکار مشکلم حل شد . در ضمن لینک قسمت معرفی این فایل هم برات گذاشتم ... موفق باشی :

http://1.irantks.biz/irsat54374/

یا حق

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام و درود

ببین دوست من جناب zandyan

مورد اول اینکه ما در ماهواره بدر دوتا شبکه ۳ داریم که یکیشون رو ۱۱۸۸۱ که s2 هست و دیگری روی ۱۱۹۰۰ که s می باشد . برای من که هر دوشون بازن [موقع پخش فوتبال] . حالا تو یه نگاه بنداز ببین که هر دوشون برات قفلن یا نه ؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!!!!!

مورد دوم ممکنه اصلا مال تغییر pid شبکه هاست .چون اینو میدونی که شبکه های صدا و سیما دائما هی pid عوض می کنن . خلاصه این نکته رو هم در نظر بگیر ......

و مورد اخر اینکه شما اصلا می تونید بوسیله کد دستی بصورت دائمی شبکه ۳ رو داشته باشی [موقع پخش فوتبال] . به این صورت که بوسیله ی کد خاصی صفحه ی دادن کد دستی به رسیور رو باز می کنی و کد رو می دی و کانال باز می شه [که چگونگی این کار و عدد کد در سایت و در قسمت همین کروز 400hd plus موجود است]

برات ارزوی سلامتی و پیروزی دارم . البته برای همه ی دوستان ارزوی موفقیت داریم .

به خدای بزرگ می سپارمت

یا حق
ممنون دوست عزيز.متاسفانه رسيور 400 hd قابليت دادن كد دستي بر روي كانال هاي پولي را دارد اما plus ندارد!!!! ممنون از راهنماييتون

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
با تشکر از دوستان عزیز من امروز 400 plus گرفتم فقط کانال 3 داخلی با persia ca رو چطوری باز کنم الان فقط اخرین نرم افزار و زدم و یه سوال دیگه کدوم من من یه پلاگین گرفتم چطوری به دستگاه بزنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
آخرین پلاگین مربوط به رسیور خودتون را از بخش دانلود کنید بعد از انزیپ بروی فلش مموری منتقل کنید
فلش را که برسیور وصل کنید بعد از چند لحظه پلاگین را شناخته وبا زدن دکمه قرمز کنترل برسیور منتقل شده ودستگاه ریست میشود
بعد که دستگاه بالا امد به منوی پلاگین رفته گزینه کوکانت را استارت کنید تا کانالهای کارتی باز شوند البته اونهایی که با کد موجود در سافتکم امکان بازگشایی دارند

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
با درود
آخرین پلاگین مربوط به رسیور خودتون را از بخش دانلود کنید بعد از انزیپ بروی فلش مموری منتقل کنید
فلش را که برسیور وصل کنید بعد از چند لحظه پلاگین را شناخته وبا زدن دکمه قرمز کنترل برسیور منتقل شده ودستگاه ریست میشود
بعد که دستگاه بالا امد به منوی پلاگین رفته گزینه کوکانت را استارت کنید تا کانالهای کارتی باز شوند البته اونهایی که با کد موجود در سافتکم امکان بازگشایی دارند
خیلی ممنون با اخرین پلاگین که زدم هم persia ca که باز شد هنوز کانال 3 فوتبال نذاشته ولی تو کداش که نشون میداد باز میکنه
بازم تشکر می کنم خیییییییییییییییییلی ممنون

s.mir

کاربر
2009-06-03
10
18
45
سلام من وقتي مدم3gبه دستگاه ميزنم قسمتConnection Typeغير فعاله و گزينه ديگري نمياد لطفا راهنمايي كنين

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
مودم 3g مارکش چیه و با چی کار میکونه ما که تو ایران پوشش 3g نداریم

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
v818-ekبرا سيم كارت

سلام دوست عزیز خب تا اونجایی من خبر دارم فقط از wi-fi پشتیبانی میکنه انم فقط گیرنده در ضمن این مودم شما فکر کنم ا یه نرم افزار هم داره که به pc وصل بشه که در ریسیور این فایل ها قابل اجرا نیست

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
راه حل نیست من این مشکل حل کنم

نه هنگ میکنه بعد از 20 ثانیه ریست میشه
با درود
دوست گرامی کلی توضیح درباره راه اندازی کروزرهای اچ دی که هر 4مدل در بازار یکجور هست در این تاپیک دادم:

http://1.irantks.biz/irsat56175/
درباره ارتقاء نرم افزار مدل 400پلاس نرم افزار1.xx.xx که توضیح کامل هست
نرم افزار بعد از 1.9.35 باید حتما 1.99.99 بریزید بعد 2.9.35 ولودر که ارتقاء پیدا کرد دیگه قابل برگشت به ورژن های پایین نیست
یک پست هم برای برگردوندن به حالت اصلی فلش دستگاه در بخش اصلی ایکس کروزر زدم که کاملا مشخص هست
بجای پست زدن منتظر نشستن که مدیران آدرس بدهند خودتون هم برای رفع مشکل توی بخش تاپیک های موجود را بگردید بد نیست زودتر به پاسخ خواهید رسید.

بالا