نرم افزار کارخانه ای دانگل تایمر جهت تبدیل به رسیور معمولی

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام

دوستان عزيز و گرامي این نرم افزار کارخانه ای برای تبدیل دانگل هایویون به یک رسیور معمولی که دارای صدا وتصویر است .دوستان عزيزي که به هر دلیلی می خواهند دانگل خود را به یک رسیور تبدیل کنند این نرم افزار را به دانگل منتقل کنید

دانگل شما تبدیل به یک رسیور معمولی می شود و با داشتن یک عدد کنترل استارست 150 یا 200 قدیمی می توانید از دانگل تايمر به جای یک رسیور که با برق 12 ولت کار می کند استفاده کنید که مناسب برای مسافرت است و با داشتن یک عدد دیش 60سانتی ميتوانيد از آن استفاده كنيد.

پیوست‌ها

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
سلام

دوستان عزيز و گرامي این نرم افزار کارخانه ای برای تبدیل دانگل هایویون به یک رسیور معمولی که دارای صدا وتصویر است .دوستان عزيزي که به هر دلیلی می خواهند دانگل خود را به یک رسیور تبدیل کنند این نرم افزار را به دانگل منتقل کنید

دانگل شما تبدیل به یک رسیور معمولی می شود و با داشتن یک عدد کنترل استارست 150 یا 200 قدیمی می توانید از دانگل تايمر به جای یک رسیور که با برق 12 ولت کار می کند استفاده کنید که مناسب برای مسافرت است و با داشتن یک عدد دیش 60سانتی ميتوانيد از آن استفاده كنيد.

با سلام به شما دوست عزيز اگر امكان داره لطف كن بگيد با چه لودري ميتونم اون رو به تايمر منتقل كنم چون با لودر120 استارست نميتونم اين نرم افزار رو به تايمر انتقال بدم با تشكر از شما

ABBAS21

کاربر
2009-05-16
9
19
با سلام به مدیر محترم. ایا بعد از تبدیل دانگل تایمر به ریسیور میشه ازسریال پورت اون از یه دانگل دیگه شرینگ رو برقرار کرد و کانانها رو مشاهده کرد ؟ ممنون

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان عزیز
من یک تایمر دارم که با همین برنامه تبدیل به رسیور کردم تصویر و صدا کیفیت عالی دارد اما بعد از چند دقیقه لرزش تصویر به وجود می آید و دچار تکانهای شدید و لرزش می شود و در بعضی کانالها بیشتر و در بعضی دیگر کمتر . علت چیست ؟ دوستانی که تایمر را رسیور نموده اند اعلام نمایند که مال آنها چگونه است و کیفیت این رسیور چگونه است تو را خدا اعلام کنید که مشکل چیست . آیا چیزی از آن سوخته است یا مشکل دیگر. امیدواریم دوستان سریعتر پاسخ گویند چون می خواهم اگر شد از آن به عنوان رسیور استفاد نمایم . ( در ضمن تمام تنظیمات نرم افزای از قبیل سیستم رنگ و ... امتحان کردم مشکل از انها نیست.)

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
سلام
من تایمرم رو به رسیور تبدیل کردم اما پس از یک دقیقه صدا قطع می شود
مشکل چیست؟؟؟؟؟؟؟

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62