نرم افزار کارخانه ای دانگل MicroBox (بعنوانMini Receiver )و ساير نرم افزارهاي جانبي مورد نياز ميكروباكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
نرم افزارهاي جانبي مورد نياز ميكروباكس براي شما دوستان عزيز:
1-نرم افزار كارخانه اي microbox ( فايل پيوست اول نرم افزار كارخانه اي ميكروباكس براي زماني كه ميخواهيد از ميكروباكس بعنوان ميني رسيور استفاده كنيد.)
2-لودرورژن 1.1 (توسط این لودر می توانید از لیست کانالها بکاپ تهیه کنید و سپس مجدد انتقال به دستگاه و همچنین برای انتقال سافتکم هم کاربرد دارد و هم انتقال نرم افزار به دستگاه روش کار هم به این صورت که باید ابتدا میکرو باکس به برق وصل کنید و سپس سنسور ریموت هم وصل بعد توسط کنترل دستگاه استندبای کنید حال لودر برای هر یک از موارد فوق خواستید استارت کنید و در آخر کار توسط کنترل دستگاه از حالت استندبای خارج کنید )
3-کانال ادیتور (جهت تغییر روی لیست کانالها و انتقال به دستگاه)
4-سافتکم استاندارد این دستگاه حتما برای باز شدن کانالها همین سافتکم ویرایش کنید
5-فايل كلين(براي زماني كه دانگل شما نرم افزاري را قبول نميكند براي رفع اين مشكل از اين فايل استفاده ميشود)

پیوست‌ها

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
توضيحاتي در مورد لودر جديد ميكروباكس ver 1.5

دوستان عزيز
اين هم توضيح در مورد لودر جديد ميكروباكس ورژن1.5:

توسط این لودر می توانید از لیست کانالها بکاپ تهیه کنید
همچنين مي توان با ان ليست كانالها را انتقال داد
همچنین برای انتقال سافتکم هم کاربرد دارد
از امكانات جديد اين لودر اين است كه ميتوان عكس زمينه ميكروباكس را عوض كرد.
در عين حال با ان كار انتقال نرم افزار به دستگاه را هم ميشود انجام داد.
روش کار:
ابتدا میکرو باکس را به برق وصل کنید و سپس سنسور ریموت ان را هم وصل كنيد بعد توسط کنترل دستگاه استندبای کنید حال گزينه مناسب براي فايل مورد نظر را در لودر برای هر یک از موارد فوق خواستید انتخاب كنيد سپس استارت را بزنيد و اكنون يكبار ديگر كليد استندباي روي كنترل را بزنيد
در اين موقع كار انتقال شروع ميشود و فايل با سرعت مناسبي انتقال مي يابد.
در آخر کار بر روي لودر كلمه end نوشته ميشود و كار انتقال پايان يافته است.
اين لودر را ميتوانيد از فايل پيوست زير دانلود كنيد:

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
فایل فلش برای میکرو باکس

با درود دوستان گرامی
فایل فلش دانگل میکروباکس برای استفاده تعمیراتی هنگامیکه دانگل روشن نمیشود ونرم افزار هم قبول نمیکنه.
میتوانید با این فایل فلش دستگاه را باز سازی کنید:eek:k:

پیوست‌ها

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس جهت تبدیل به رسیور ورژن 1.40

این ورژن برای رفع مشکلات نرم افزارهای گذشته و بدلیل اینکه بزودی دانگلها غیر قابل استفاده می شوند می توانید از این نرم افزار جهت تبدیل به رسیور استفاده کنید بعد از آپدیت تنظیم کارخانه انجام شود

قابلیت های اضافه شده به این ورژن

1-رفع مشکل سیگنال
2-بهبود کیفیت رنگ
3-ساپورت سیستم غیر استاندارد biss
4-ساپورت سیستم VIACCESS2.6 و بازگشایی پکیج BIS هاتبرد

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم

قبل از استفاده از ورژن 1.40 حتما دانگل توسط فایل کلین آپدیت کنید در بخش موجود در غیر این صورت دانگل توسط ورژن 1.40 آپدیت نخواهد شد

قابلیت دیگر ورژن 1.40 بازگشایی کامل پکیج bis هاتبرد فرکانس های 11681-12692-11411 بعد از انتقال نرم افزا باید امولاتور برای دریافت این پکیج فعال شود برای فعال کردن امولاتور دکمه f1 کنترل سپس 000 بزنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس جهت تبدیل به رسیور ورژن 1.41

قابلیت های این نسخه

1-رفع مشکل پروتکل sssp جهت بازگشایی کانالها توسط cc cam و سازگار با نرم افزار فاستو

2-ساپورت سیستم viaccsess 2.6 و بازگشایی مجموعه کانالهای پکیج bis واقع در ماهواره هاتبرد

3-آپدیت لیست ماهواره ها

برای فعال کردن امولاتور ابتدا دکمه f1 و سپس 000 بزنید و برای تغییر پروتکل f1+111

قبل از آپدیت با این ورژن حتما از فایل کلین استفاده کنید

پیوست‌ها

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
قابلیت های این نسخه

1-رفع مشکل پروتکل sssp جهت بازگشایی کانالها توسط cc cam و سازگار با نرم افزار فاستو

2-ساپورت سیستم viaccsess 2.6 و بازگشایی مجموعه کانالهای پکیج bis واقع در ماهواره هاتبرد

3-آپدیت لیست ماهواره ها

برای فعال کردن امولاتور ابتدا دکمه f1 و سپس 000 بزنید و برای تغییر پروتکل f1+111

با سلام علی آقا من این کرا کردم خیلی عالی بخصوص با دیشگردان خیلی عالی وتمام جهات رابه خوبی وبا سرعت بالا.به نظر من کیفت تصویر و کارای آن بهتر یک ریسور هاون است.شماهم نظرتان رابدهید. با تشکر.....

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
باسلام.من دوتا سئوال داشتم 1- آیا میشه میکروباکسی رو که تبدیل کردیم به رسیور به میکرو باکس 2 وصل کنیم؟ یعنی گزینه twin رو داره که بشه فعالش کرد؟ 2-اگه مثلا ما بیایم با میکروباکسی که به رسیور تبدیل شده شبکه های استانی رو بگیریم آیا شبکه سه اون موقع پخش فوتبال زنده قطع میشه؟راهی هست اگه قطع بشه مثل رسیو به اون کددستی بدیم؟ممنون از برنامه خوبی گذاشتید...من منوی برنامه رو خیلی خوشم اومد

32529

Banned
2009-05-16
10
9
باسلام.من دوتا سئوال داشتم 1- آیا میشه میکروباکسی رو که تبدیل کردیم به رسیور به میکرو باکس 2 وصل کنیم؟ یعنی گزینه twin رو داره که بشه فعالش کرد؟ 2-اگه مثلا ما بیایم با میکروباکسی که به رسیور تبدیل شده شبکه های استانی رو بگیریم آیا شبکه سه اون موقع پخش فوتبال زنده قطع میشه؟راهی هست اگه قطع بشه مثل رسیو به اون کددستی بدیم؟ممنون از برنامه خوبی گذاشتید...من منوی برنامه رو خیلی خوشم اومد

له دوست خوب . تمامی اینکارها انجام میشه

salimi_1381

کاربر
2008-10-18
8
14
در خواست اضافه کردن طول وعرض جغرافیایی شهر های ایران در برنامه ریسیور میکروباکس

قابلیت های این نسخه

3-آپدیت لیست ماهواره ها

با سلام خدمت دوست بسیار زحمت کش سایت (جناب علی آقا)
من میکروباکس خودمو به ریسیور تبدیل کردم با ورژن 1.41ولی دیش گردون با اون کامل مچ نیست به قسمت تنظیمات طول عرض جغرافیای رفتم شهرهای ایران نبود دستی هم که دادم جواب نداد اگر ممکن است طول و عرض شهرهای ایران را هم داخل نرم افزار مانند کشور امارات و دیگر کشورهای موجود در نرم افزار قرار دهید با تشکر از زحمات بی دریغ شما دوست عزیز .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بعد از آپدیت اگر تصویر سیاه و سفید دو بار دکمه 0 کنترل بزنید کادر تنظیمات رنگ نمایان می شود سپس گزینه دیفالت انتخاب کنید

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
نرم افزار جديد دانگل ميكروباكس جهت تبديل به ريسيور ورژن 1.41

باسلام خدمت مدير محترم و كاربران گرامي
من ميكروباكس را به ريسيور تبديل كردم خيلي سريع كانال يابي ميكند و فقط تيونر آن ضعيف ميباشد منهاي usb خو ر strong 4622XII بنظر م آپشن هاي بيشترى دارد ودر سيستم
كدينك سيستم constant DW را ساپورت ميكنه در حا ليكه استرانگ نميكند.
ضمن تشكر فراوان از مدير محترم. خواهشن مستر كد ريسيور botech را در سايت قرار دهند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا