نرم افزار 1.09.28 ایکس کروز 400hd بتاریخ 15/7/2011

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوستان جدیدترین نرم افزار ایکس کرو 400hd با ساپورت تلتکست فارسی رو میتونین از لینک زیر دریافت کنین.
================================
دوستان بنده این نرم افزار رو تست کردم و هیچ مشکلی از بابت هنگ کردن دستگاه و ... نداره.
It2net (176).gif
It2net (176).gif
It2net (176).gif

====================
موفق باشید عزیزان.
=====================

Persian Teletext Added
Persian Subtitle Supported
NTFS plugin Embeded in Fimrware

Please Select Persian langauge in Teletext
Menu => Configuration => Language Settings => Teletext => Persian

===

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام و با سپاس از ایوب عزیز اما قابلیت نرم افزار
1-تلتکست فارسی به رسیور اضافه شد
2-ساپورت زیر نویس فارسی
3-پلاگین ntfs به نرم افزار اضافه شده است
4-برای راه اندازی تلتکست فارسی به این روش بروید:

Menu => Configuration => Language Settings =>
Teletext => Persian

دوستانی که گفتند این رسیور با تلتکست فارسی مشکل دارد با این نرم افزار برطرف گردید

آخرین ویرایش:

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
با این برنامه جدید وقتی هارد اکسترنال رو وصل میکنم به دستگاه هنگ میکنه.
به نظرم مشکل از پلاگین ntfs باشه چون تو برنامه های قبلی وقتی من تو قسمت پلاگین، ntfs رو پاک میکردم مشکل هنگ کردن هارد حل میشد.
آیا تو این برنامه میتونم پلاگین ntfs رو پاک کنم؟
و این پلاگین کارش چیه؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با این برنامه جدید وقتی هارد اکسترنال رو وصل میکنم به دستگاه هنگ میکنه.
به نظرم مشکل از پلاگین ntfs باشه چون تو برنامه های قبلی وقتی من تو قسمت پلاگین، ntfs رو پاک میکردم مشکل هنگ کردن هارد حل میشد.
آیا تو این برنامه میتونم پلاگین ntfs رو پاک کنم؟

و این پلاگین کارش چیه؟

پلاگین ntfs جهت هماهنگی بهتر هارد اکسترنال با رسیور البته در صورتی که هارد هم فرمت ntfs باشد اگر رسیور با هارد هنگ می کند مشکلی نیست گزینه ntfs از پوشه پلاگین حذف کنید
ورژن جدید کمی مشکل دارد و بعد از نصب این ورژن جابه جایی کانالها کند تر می شود و باگ های دیگری هم دارد بهتر از همان ورژن قبل استفاده کنید

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
پلاگین ntfs جهت هماهنگی بهتر هارد اکسترنال با رسیور البته در صورتی که هارد هم فرمت ntfs باشد اگر رسیور با هارد هنگ می کند مشکلی نیست گزینه ntfs از پوشه پلاگین حذف کنید
ورژن جدید کمی مشکل دارد و بعد از نصب این ورژن جابه جایی کانالها کند تر می شود و باگ های دیگری هم دارد بهتر از همان ورژن قبل استفاده کنید

با تشکر از شما دوست عزیز
تو پلاگینم گزینه ntfs نیست که حذفش کنم.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام
ممنون از اطلاع رسانی مفیدشما
اتفاقا من وقتی میخواستم که این سافتور رو به رسیور انتقال بدم ...قبل از این کار ...لودر 2.54 رو بهش تزریق کردم و بعد این سافتور 1.09.28.. تلتکست شبکها فارسی شد ولی طبق گفته شما این چند روز با افت شدیدسرعت در تعویض کانالها و باز کردن منو و حتی دیر بالا آمدن دستگاه شد. حتی چند دفعه بالا نیومد و روی run موندبعد شانسی بالا امد.من تا الان فکر میکردم این مشکلات به خاطر لودر 2.54 هستش ولی با توضیحات شما مشخص شد مشکل چیه.باز هم ممنون.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام
دوستان همانطور که آقا شهرام عزیز در پست قبلی به نقل قول از نماینده شرکت فرمودند این سافتور مشکل اصاصی دارد و از تزریق آن به دستگاه جدا خوداری کنید.
شایان ذکر است که این سافتور تا چند روز پیش در سایت رسمی این شرکت وجود داشت ولی الان برداشته شده است.میتونید خودتون مشاهده کنید.
http://lucksat.com/download.php?id=15

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود لینک نرم افزار به علت اینکه باعث آسیب رساندن به رسیور دوستان میشد برداشته شد از ورژن های قبلی استفاده کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا